[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Yusuf-Allak mülakat aldıktan sonra ilgili konsolosluğa mail atıp formunuzu açmalarını talep edin ve formunuzu düzeltip tekrar submit edin. eğer buna cevap alamazsanız - ki %90 alacaksınız - mülakatta evrak teslime derken bunu belirtin ve düzeltmelerini isteyin.
Teşekürler uğur bey
-
Dv 2023 talihlisiyim arkadaşlar sorularım var pek anlamadım
1 ds 260 formunu doldurduktan sonra bi onay maili gelmişti ondan sonra hiç bir mail evrak talebi gelmedi sıram 25000 birsey kccye evrak göndermem gerekiyor mu
2 abd de adresini girdiğim kişi bana kalacak yer ve iş konusunda yardımcı olacağını söylemişti mülakat tarihim geldiği zaman konsolosluğa bununla ilgili bir belge götürmem gerekiyor mu ve öyle tanıdık biri olma durumunda bankada 10000 dolar göstermem gerekiyor mu yani o kadar büyük miktarda para göstermem gerekiyor mu -
@Yılmaz-Yılmaz önce sağlıklı cevap alabilmek için sürecinizi imzaya taşıyın yardımcı olunacaktır excell ve telegram grupları için kayıt yaptırmayı unutmayın
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin -
@Yılmaz-Yılmaz Evrak talebi yok bu senede herhangi bir evrak göndermeyeceksiniz gerekli evrakları mülakat alabilirseniz konsolosluğa götüreceksiniz.
- sorunuzda size zaten gideceğiniz eyaleti sorduktan sonra orada bir tanıdığınızın olup olmadığını soruyorlar o kısımda tanıdığınızdan bahsedip yanında kalacağınızı söyleyebilirsiniz ama bunu söylediğiniz için tabii ki bu sizin göstermeniz gereken miktarı komple ortadan kaldıracak bir durum değil sadece memurun o an sizin için aklında bulunan miktarda tolerans göstermelerini sağlar. İş konusunda yardımcı olacak bölümü biraz detaylı bir nokta size iş ayarladıysa oraya gittiğinizde hemen çalışacaksanız bununla ilgili iş yerinden bir iş teklifi tarzında kağıt alırsanız götürürseniz iyi olur dikkate alırlar ama gel burada iş bulursun iş çok tarzında bir destekten bahsediyorsanız bunun pek bir inandırıcılığı yok maalesef
-
merhaba .3 mailden sonra kontrol maili atmaya gerek varmı yoksa mülakatın netleşmesinimi beklemek lazım .
-
@metinakin sadece mülakat maili beklemelisiniz, bültende zaten şuan aktif case numaranız.
-
Herkese hayırlı haftalar, haftalar geçiyor hep bir sonraki haftayı bekliyoruz. Hayırlısı bakalım...
Karac'oğlan der ki buna ne fayda
Hiç rağbet kalmadı yoksula payda
Bu ay da olmazsa gelecek ayda
Onbir ayın birisinde gidelim
:) -
Kasım ayı için sadece 3 Kasım'a mülakat verildiğini görüyorum. Daha sonrasına neden mülakat verilmedi acaba? Usul nedir bilmediğim için soruyorum
-
@Serap-2 Ankara ay içinde verdiği mülakatları genelde sadece 1 güne veriyor DV için bu nedenle herkesin mülakatı tek bir günde oluyor
-
Bu ileti silindi! -
@Emre-Kurtulmuş iş ayarlayacağı konusunda birseydi ama vasıfsız bir iş muhtemelen başlangıç
-
@Yılmaz-Yılmaz o iş yerinden resmi bir iş teklifi kağıdı alabilecekseniz, bu kişi şu tarihlerde bizim iş yerimizde şu mevkiide çalışacak, şu kadar maaş alacak tarzında bunu alıp sunabilirsiniz mülakatta ama sadece lafta kalan bir şey ise bunu inandırıcı bulmayabilir
-
Merhaba arkadaşlar bana halen mail gelmedi bultenide takip ediyorum formu Eylül'de doldurmustum biraz riskli gibi geliyor acaba mulak alabilecek miyim
-
@murat-sarıgül-0 tam olarak ne maili bekliyorsunuz?
-
@gucarslan 4 tıp mail forumda öğrendim mülakat için
-
@murat-sarıgül-0 case numaranız gördüğüm kadarıyla 29.000'lerde.
sizin mülakat alabilmeniz için öncelikle bülten cut-off içinde olmanız lazım. son yayınlanan bülten 6100
2023'ün haziran - temmuz ayından önce bu maili almayı beklemeyin.
bülten için lütfen bu linki takip edin; https://yesilkartforum.com/bulten -
@gucarslan çok tesekür ederim işiniz rast gelsin esenlikler dilerim
-
Ds260 formunda geçirilen ameliyatlar ile ilgili soru varmiydi hatırlamıyorum bilen var ise cevaplayabilirse sevinirim
-
@alpergrr formunuza girip bakabilirsiniz.
bu arada eğer dv talihlisiyseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
Merhabalar 5000 lerde casenumberım açıklandıktan 10 gün sonrada ds260 doldurduk hala mail alamadım sizce normal mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum