Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada yasarken Turkiye saglik sigortasini devam ettirmek

Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
211 69 27.0k 58

Benzer Başlıklar

• Türkiye'de Sanal Posta Kutusu Servisi

Türkiye Cumhuriyeti
    1
    0 Oy
    1 İleti
    175 Bakış
    M
    Türkiye'de "Traveling Mailbox" gibi sanal posta kutusu hizmeti sunan ve postaları size ulaştıran bir servis var mı?
  • Aşılanmış Kişilerin Türkiye'ye Seyahati

Türkiye Cumhuriyeti
    12
    0 Oy
    12 İleti
    521 Bakış
    YollardakiAdamY
    Selamlar, Yurda bugün giriş yaptım. Herhangi bir belge istenmiyor aşı kartı ve hes bilgisini gösterdim sadece.
  • Türkiye'de T-Mobile Aktifleştirip Kullanma

Türkiye Cumhuriyeti
    9
    1 Oy
    9 İleti
    7k Bakış
    datanistD
    @ahsenaydgdu Ben, Amerika'ya gelmeden önce T-Mobile prepaid E-sim almaya çalışmıştım ama TR'den kredi kartını kabul etmedi. Daha öncesinde Skype üzerinden telefon numarası almıştım, konuşma kalitesi iyiydi.
  • Turkiye'de resmi nikah tazeleme

Türkiye Cumhuriyeti
    8
    0 Oy
    8 İleti
    4k Bakış
    S
    .....arkadasin problemi evliligin soy kutugune islenmesi....benim oglum 14 yildir yabanciyla evli, cocuklar var fakat turk konsolosluguna bildirilmedi, soy kutugunde bekar gozukuyor,simdilik hic bir sakinca gorunmuyor,turkiyeye gidip yasayacaklarida yok. .amerikada yabanciyla evlenmis kisi gidip temelli turkiyede yasiyacagiz derse,kutukte bekar gorundugu icin belki hanimi icin problem cikabilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k