DV2024 Sohbet Odası
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Furkan-Aydın sonrasında görülen has not been selected yazısı, foruma girip tanıdık simaların kazanıp kazanmadığını kontrol ettikten sonra depresyona giriş umutları toplayıp tekrardan başvuru tarihini beklemek… yıllardır çoğumuz bu döngüde 🙃
istiklal marşı ve kapanış 😂 ben bu sene ilk önce foruma girip burdan takip edip çatlamaz ise 1-2 gün geç bakmayı düşünüyorum ama muhtemelen açıklandı diye ilk yazanın arkasından siteyi zorlarım 😂
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tezekos O kadar haklisin ki abi. Yazmisimdir da buraya kendime telkin icin tekrar yazayim, umut baglamiyorum valla, GC hakkim yokmus gibi davraniyorum ilk basvuru ustelik, farkli dayanakli vizelere bakiyorum
Evlilik desen yok, iş dayanaklı desen o da imkansıza yakın oldu öğrenci vizesi desen master veya lisans dışı doğru duzgun alanı görmedim turist desen hop birader sen kim amerika kim derler kaldık gitti napcaz bizz 😅😂
Amann amerika da neymiş sanki diyeceksin 😁 kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali :)
-
@hasnotben
Muhtamelen ayni yaslardayiz.
Ve ayni dertlerle ugrasiyoruz.
30 yasindayim universite mezunuyum ve moto kuryelik yapiyorum hayat gercekten cok zor ve acimasiz ilerliyor.
bende senin gibi bu yasima kadar neden green kartı ogrenmedim diye kafamı cok vurdum valla duvarlara.
insallah bu sene gercekten isteyen, amerika ruyasi ile yatip kalkanlara cikar tek dilegim bu :) -
@Furkan-Aydın sonrasında görülen has not been selected yazısı, foruma girip tanıdık simaların kazanıp kazanmadığını kontrol ettikten sonra depresyona giriş umutları toplayıp tekrardan başvuru tarihini beklemek… yıllardır çoğumuz bu döngüde 🙃
Hocam üzülme biz öğrendik de ne oldu has not been selected’lara boğulduk kısmetimizde yokmuş acı çektiğimizde kaldık :)
-
@Chromium bunun yanında tecrübe ve sabrı öğrendik. zafer yakındır 🇺🇸
-
@tolgasatir geçen sene ilk başvuru ve ben :) sonuç hüsran :/
-
@waterman geçen sene ilk başvuru olduğu için totem yapıp 'has not been selected' yazısını okumamıştım görünce aklıma geldi bir anda :face_with_tears_of_joy: bu sene de ters psikoloji yapacağım hepsini okuyacağım :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@doguStone öyle kardeşim aynı yaşlardayız . Maalesef içinde bulunduğumuz durum pek iç açıcı değil. Mantıklı düşünen insanlar olarak tek çıkar yolumuz bu. Umarım ki gerçekten gitmeye ihtiyacı olan insanlar kazanır çekilişi.
-
@tezekos imzayı görünce aman tanrım dedim. Cidden başvuru yapıp unutmak daha mantıklı sanırım 😀
-
Günaydın forum sakinleri
-
@sytahmt günaydın forum sakin değil son durum görüntümüz
-
@ayvalik10 abi alt tarafı 3 gün girmedim 20 sayfa yazı gelmiş teker teker okumaktan gözlerim bozuldu valla bu ara trafik çok hızlı maşallah :D
-
@sytahmt ooo ara Loto yapıldı gidenler oldu günaydın 😀
-
@sytahmt 03 - 06 mayısı daha görmedin gün değil saat girmezsen 5 sayfa geçiyor
-
Bir süre foruma girememe durumunu atlamışsınız bende yaklaşık 1 ay sürmüştü :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@dytmelek hemen düzenleyelim 😂😂
-
@waterman :grinning_face_with_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@ayvalik10 naptın be abi geçen sene de burdaydım ben :D
-
@sytahmt sessiz ama derinden gitmişsin kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım modundaydın anlaşılan
-
Dünkü açıklanan son verilere göre, ABD'de Ekim ayı enflasyonu %0,4 olarak açıklandı ve böylece yıllık bazda enflasyon %7,7'ye çıktı.
Bizimkinin yanında bu tabi hiçbir şey değil ama gene de paylaşmak istedim sizlerle :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum