Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
-
@crazycells Çok detaylı güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık
-
@crazycells teşekkürler. :)
-
@crazycells 35000 altı dedin beni kaybettin 😀
Saka bir yana çok güzel olmuş umutlarım arttı, sistemi cok daha iyi anlayabildim :)
-
@pacaveli Kusura bakmayin sayin pacaveli :) maalesef yorumlarimiz gecmis yillardaki tecrubelere dayaniyor :) 35.000+ icin bence temkinli olmakta fayda var. keske karari ben veriyor olsaydim :) emin olun oyle bir durumda forumdaki herkesi ilk ay mulakata alirdim :)
-
@crazycells saygılar ve sevgiler ne kusuru :))
Hocam yani bu iş bir loto sonuçta her şey olabilir, ben umutluyum kendim ve tüm arkadaşlarım için ama işte ortada bir gerçek var bu bir loto. zaman bizim tek çaremiz.
-
Eminim dünyada bir çok kazanan (özellikle EU bölgesinde) Amerika'da son zamanlarda yaşanan olaylardan (Trump'ın göçmenlere tutumu, saldırılar, vb.) göçmekten vaz geçecektir. Buda bizim gibi dosya numarası yüksek olanlara bir umut olabilir.
Açıkçası şu anda kimse bir şey bilemiyor, herşey bir karmaşaya döndü ve geçmiş yıllardan farklı bir yıldayız. Ancak 2002-2018 yıllık toplam kazanan ortalaması 101.000 buda bana hala bu yılki kazandırmaların ve Türkiye'ye rekor kazanan vermelerinin mutlaka bir hesabı olduğunu düşündürüyor. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Herkesin gönlünce olsun...
-
@crazycells 35k nedir yahu, realist olmak her zaman işe yaramaz bazen hayalperest olup mucizeleri beklemek lazım...
Bence bu yıl GC kazanan ve DS260 dolduran herkes vizesini alacak :)
Bilinmeyen ve elinde değiştirme gücün olmadığı konularda realist olmaktansa kaptırmadan hayalperest olmak insanın günlük stresini azaltır... Hahhahaha
-
Sn. @asilcenk bencede size sıra gelir. Herkes gitme meraklısı değil. Başvuru ile mülakat arasında insan hayatını doğrudan etkileyecek olayların olması çok muhtemel. Bu forumda geçmiş senelerde sizin gibi cn si çok yüksek olan (39bin) sabırla bekleyen, ağustos ta mülakatı gelen ve o gün mülakata gitmeyen 2015 talihlisi de biliyorum. O arkadaş dv2018 de tekrar seçildi. Kısmetde varsa gidilir yoksa da hiç üzülmem. Bundada vardır bir hayır diyerek konuyu kapatırız.
Selamlar -
valla o kadar bekletiliyoruz ki insan ara ara "acaba mı?" diyor. ki ben acayip istekliydim. bakalım bize sıra gelene kadar düşüncelerim ne yönde olacak.
-
@asilcenk aynen, sayin asilcenk :)
-
19***lere ne zaman sıra gelir acaba :(
-
@hayel vallaha benden sonra olacağı kesin :) 17xxx
-
@hayel mart-nisan bana göre..
-
bu yazıyı okuduktan sonra 24 bin olan case numaram gözümde 10 bin gibi göründü :))))
-
@crazycells merhaba geçen gün forum da bir arkadas daha önce Türkiye de greencard çıkıp da mülakata girmeyen kimsenin olmadığını söyledi. Nereden böyle bir kanıya vardığını sorduğumda ise greencard sürecini takip eden bir firmadaki bayanın söylediğini söyledi. Bu doğru mu aksi bir durumla karşılaştınız mı acaba.
-
Bu ileti silindi! -
@dustyblue 4390 sayısına aileler dahil. DV1 - DV2 - DV3 toplam sayı 4390. Geçen senelerde Türkiyeden herkese sıra geldi. Türkiyeden devam etme oranı %50 bile olmamış hiç. Bu senede case numarası 40 binin altındaki Tüm Türk vatandaşlarına sıra gelir.
-
@dilek-uluocak bu bilgi dogru degil, bizim forumdan bile gecen yillarda kazanip devam etmeyen arkadaslar oldu. O arkadaslar sadece gelip en basta sureci anlamaya calisip sonra ayrildiklari icin cok gorunur olmuyorlar, ama kazanan herkesin devam ettigi dogru degil.
Zaten kazanan kisi sayisi ve vize alan kisi sayisini karsilastirsaniz bile bunun dogru olmadigini gorursunuz. -
@dilek-uluocak @DustyBlue suradaki tabloya bir goz atabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-istatistikler/
-
yanlış anlaşılmış dilek hanım . demek istedigi türkiyede mülakata cagrılmayan case no yok . gitmeyenler çogunlukta olabilir . ama ds 260 ı yollayıp da çağrılmayan olmamıs şimdiye kadar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum