Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Delaware

Diğer Eyaletler
197 43 18.3k 44

Benzer Başlıklar

• Washington (State)

Diğer Eyaletler washington
    163
    1
    2 Oy
    163 İleti
    18k Bakış
    A
    @Serapp Serap Hanımcığım ne güzel yazmışsınız :) Sormayın, son dakika sürprizi ile allak bullak olduk aslında ama belki bir gün kahve içme şansımız olursa detaylı anlatırım size, kabaca hayatın ya da Allah'ın bir bildiği var ve planları tamamen o yaptı diyebilirim. Son 1 ayda oldu ne olduysa :) Hem Austin'den hem de WA'dan güzel teklifler geldi, başta biraz arada kaldık ancak hem finansal olarak hem de kariyer açısından açık ara önde olan WA oldu. Güneş benim için önemliydi aslında -güneş enerjisiyle çalışıyorum diyebilirim- ama bulut ve yağmura rağmen WA'nın doğası ve camping fırsatları o açığı belki kapatır umuduyla ve tabi eşimin kariyeri için gelen bu güzel fırsat için ben çok da tereddüt etmedim açıkçası.. İnşallah umduğumuz gibi güzel bir başlangıç olur bizim için de.. Sizin de güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🌸
  • Minnesota

Diğer Eyaletler minnesota
    28
    1
    1 Oy
    28 İleti
    4k Bakış
    Unlucky 0U
    @minnesota hocam bir sorum vardı. Minneapolis de iş fırsatları nasıl acaba? Şehirin toplu taşıma ağı nasıl? Genel olarak önerir misiniz bu eyaleti?
  • Massachusetts

Diğer Eyaletler massachusetts boston
    127
    1
    1 Oy
    127 İleti
    17k Bakış
    Meliha YalınM
    @brucewayne merhaba bostona giriş yaptınız mı acaba
  • North Carolina

Diğer Eyaletler north carolina
    221
    2
    0 Oy
    221 İleti
    33k Bakış
    S
    @ATS16 öncelikle ilgi alakanız için çok teşekkür ederim. indiğimizde araba kiralamak mı daha mantıklı olur yoksa buradayken kiralayıp netleştirmek mi? dolandırılma durumları nasıl bilginiz var mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k