ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@ahsenaydgdu Ahh trafik ah. Sabah işe giderken akşam eve dönerken. Gerilmeden, saymadan geçen bir gün bile yok. Darısı bizlere olsun.
havalar harika sabah uyanıyorum çıkıyorum balkona ağaçların arasından güneş sızıyor diyorum heh dooğdu güneşim 😂 bi kahve bi müzik hemen modumu yakalıyorum. Arkasından sağlam bi kavaltı 😂 bi duş sonra çıkıyorum dışarı 😂
Yaşamış gibi oldum. Mutluluğunuz daim olsun. Elbet bir gün geliriz inşallah.
-
@waterman Bizi kıskanmayan mı var ! :) Kaldı mı kıskanmayan ülke ? :face_with_tears_of_joy:
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@waterman bir tek şuan şilayet ettiğim şey sigaranın pahalı oluşu ve hiç biyerde içilmeyişi 😂 onun dışında sorun yok harika gidiyor çok şükür 🙏🏼
bunun da çok basit bir çözümü var :D Bırakın :D
-
Her türlü zorluğa göğüs germiş, her alanda en zor tecrübeleri yaşamış kısaca Türkiye simülasyonunu başarılı bir şekilde tamamlamış ve yıkılmamış her Türk bence Amerika'da ayakta bir şekilde kalabilir:)
-
@ahsenaydgdu Sigarayi birakarak hem saglik hemde butce acisindan rahatlarsiniz! :)
-
Bir tiryaki olarak cok cok iyi anlıyorum…Keşke bırakabilsek. Burdanda bi olumlama yapalım eğer green card kazanırsak sigarayı bırakıyoruz 😂 @ahsenaydgdu
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@waterman bir tek şuan şilayet ettiğim şey sigaranın pahalı oluşu ve hiç biyerde içilmeyişi 😂 onun dışında sorun yok harika gidiyor çok şükür 🙏🏼
Allahım ne dertler var dedim 😂😂 şaka bir yana çok seviniyorum istediğin ortama, yaşama kavuştuğun için Ahsencim. Biz de sizlerin deneyimleri okudukça biran önce gelmek istiyoruz.
-
@Programmer artık okul çıkış saatinde trafikte saçma şeyler yaşamayayım diye yolumu uzatıp otobana giriyorum 😥 bıktım artık heran birşey olabilir hissinden…
-
@waterman ahahahaha baş ağrısı yapmasa sorun yok bırakılırda uzun süre içmeyince soldan soldan başıma ağrı giriyor 😂
-
@waterman ahahahaha baş ağrısı yapmasa sorun yok bırakılırda uzun süre içmeyince soldan soldan başıma ağrı giriyor 😂
şuan avrupa yakası izliyordum gözümde canlandı bi an :D
-
@dytmelek ahahhahah eşimde diyor ki madem sigara içemiyosun ozaman gitmeyelim boşver evde oturalım 😂 sigaradan daha çok tasarrufta olduğumuzu sanıyor evde oturunca 😂
-
Eczanelerde ve marketlerde nicotine sakizlari satiliyor. 4 veya 2 mglik. Bunlari kullanarak birakabilirsiniz.
Ben 11 yil once biraktim ve nicotine sakizlari cok ise yaradi. Esim de ayni sekilde birakti.
-
@MySea vallahi siz gaz verin hocam yoksa bu bırakmaz asla.
-
Türkiye’den 2 karton Muratti gönderiyorum hemen 😅 @ahsenaydgdu
-
@MySea Nikotin sakızları gerçekten etkili. Hocam orada Nicorette - Nikotin Sakızlarını ne kadara satıyolar? Birden merak ettim :D
-
iyi dost @denizci10 kötü dost @waterman :D
-
@Ranje Onun fiyati Amazonda $65. Pakette 160 adet var.
Biz BJ's den almistik. Pakette 100 adet vardi ve $45 idi. Simdi baktim aynisi $50 olmus.
-
@MySea, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@Ranje Onun fiyati Amazonda $65. Pakette 160 adet var.
Biz BJ's den almistik. Pakette 100 adet vardi ve $45 idi. Simdi baktim aynisi $50 olmus.
Enflasyon surunduruyor bizi 😫😫
-
@MySea Nikotin sakızı da olmasa sigarayı bırakmak zorlaşırdı ,160'lısı 65 dolara fiyat/performans. Burada 105 taneliği 225'e satıyorlar internette. Sonra millet sigarayı nasıl bıraksın? :D
-
@MySea Hahahahah Hocam devamında "Amerika bitmiş yeğenim." esprisi yapacaksınız sandım bir an :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum