Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@ayvalik10 ay teşekkür ederim bişey daha sorsam çok mu meşgul ederim sizi... ben aslında radyo televizyon sinema mezunuyum ve 20 yıl muhabirlik yaptım editör olarak çalıştım 2009 da mutfak sanatları akademisini bitirdim ve cheflik yaptım profesyonel olarak bir kaç yıl sonrasında televizyona geri döndüm ve iki işi birleştirdim televizyonda yemek programları yaptım... kendi adıma da bir programım vardı... 170 bölüm falan çektik pandemi başladığında televizyondaydım bir programda yapım sorumlusu ve danışmandım. sonra kendime bir yer açtım artisan ekmek fırını ama annemin adına her şey çünkü onun kredibilitesi bizden yüksekti bir şey olduğunda kredi çekebilmesi için onun üzerine dükkan bütün ürünleri ben çıkartıyorum yanımda çalışan başka biri yok ama sigortam da yok burası kendi yerimiz diye... zaten sigorta prim günüm dolmuş yaştan bekliyorum emekliliğimi... şimdi bu iş yeri benim değilken bunlar son 5 senede ne yaptın dediklerin de bir sıkıntı çıkmasın çalışmamış görünüyorum ama 2 yıldır fırında bir fiil çalışıyorum... ispatlayabilirim herhalde di mi?
-
@debbieLA77 biz aileyiz her zaman istediğin kadar sorabilirsin en az lise mezunu olduğun için hiçbir mesleği ispat etmen gerekmiyor. Liseden bile mezun olmayanlar için bu puan devreye giriyor eğer en az lise mezunu isen hiçbir işini ispat etmen gerekmiyor
-
çok teşekkür ederim bende öyle hissediyorum zaten :))9 tekrar teşekkürler
-
@Mr-Planner elinize saglik :)
-
LÖSEV'e bağış karşılığında Yeşilkart Forum Başvuru Servisini kullanabilirsiniz. Güncellenmiş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz: https://bit.ly/GreenCardBasvurusu
TL'nin son yılda yaşadığı değer kaybından dolayı 30 TL olan asgari bağış ücreti 75 TL'ye çıkartılmıştır. Ayrıca forum üyelerimizden gelen istek üzerine artık;
- LÖSEV - Lösemili Çocuklar Vakfı
- Darüşşafaka Cemiyeti
- Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
- Türk Eğitim Vakfı
- Ali İsmail Korkmaz Vakfı
- Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı
kurumlarına yapılan bağışları da kabul ediyoruz. Bu kurumlara yapacağınız bağışların dekontunu veya fotoğrafını [email protected] adresine göndermeniz yeterlidir.
hem bu başlığın ilk iletisi, hem de başvuru sayfası ilgili bilgilerle güncellenmiştir: https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/
-
Merhabalar .
Doğru Başvuru Yapmak Adına Soruyorum.
Bağışı Yapıp Dekontu Size İleteceğim.
Bu Sene Pasaport Zorunlulugu Varmı ?
Ona Göre Pasaportumun Tarihi Doldu Yeniletmem Gerekiyor. -
@doguStone evet, pasaport şartı artık yok
-
@Mr-Planner 👏👏👏
-
Bu yı burdan başvuralım:) belki uğurlu gelir belli mi olur?
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@Yeşilkart-Forum Muazzamsınız, tebrik ediyorum
-
ben dekont atarak giriş yaptım :) pamuk eller cebe gençler :)
-
Ayın 11’i maaş günü bekle beni Amerika geliyorum!! Bu yıl bana çıkıcak bunu da buraya yazıyorum tüm totemler hazır. 😎😂
-
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhabalar .
Doğru Başvuru Yapmak Adına Soruyorum.
Bağışı Yapıp Dekontu Size İleteceğim.
Bu Sene Pasaport Zorunlulugu Varmı ?
Ona Göre Pasaportumun Tarihi Doldu Yeniletmem Gerekiyor.evet, uygundur :thumbs_up:
bu yil pasaport bilgileri gerekmiyor, bu nedenle yeniletmenize gerek yoktur.
-
Sevgili @crazycells Başarı oranımız nedir. Şeytanın bacağını sizinle kırabilir miyiz? :))))
-
@waterman benim teorime göre senin daha 3 yılın var:)
-
Hayır atma bu zehirli oku 😂@debbieLA77
-
açık lise okuyorum son sınav kaldı başvuru yapsam bi sorun olmaz dimi arkadaşlar
-
@ilkercan sorun olmaz
-
benim fotograf 200kb gibi bir sey ve dandik olmus ama hd sorun olur mu...
-

Çeşitlilik Vizesi (DV) Programı için Ek Gereksinimler
Çeşitlilik Vize Programı KatılımcılarıÇeşitlilik Vizesi (DV) Programına çevrimiçi giriyorsanız, girişinizin bir parçası olarak dijital görüntünüzü yüklemelisiniz. Dijital görüntünüz şöyle olmalıdır:
JPEG (.jpg) dosya biçiminde
Dosya boyutunda 240 kB'ye (kilobayt) eşit veya daha az
Kare en boy oranında (yükseklik genişliğe eşit olmalıdır)
600x600 piksel boyutunda
Mevcut bir fotoğrafı taramak istiyor musunuz? Dijital görüntü gereksinimlerine ek olarak, mevcut fotoğrafınız şunlar olmalıdır:2 x 2 inç (51 x 51 mm)
300 piksel/inç çözünürlükte tarandı (milimetre başına 12 piksel)https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html#DV
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum