DV2019 bekleme odası
-
@coder gece yarısı magmurluğu düzelltim . :)
-
@caglaror Günaydın teşekkürler. Hayır bu konuya fazla takılmıyorum. Bu sistemin olması gayet normal. Esasında gc olayına bakarsanız. Bizde sistemin parçası oluyoruz. Aşılardan başlayarak.
-
@redsat2000 Geçmiş olsun.
-
@dejavu Teşekkürler İlk etabı atlattık sanırım. Bugün1200 kadar herhangi bir arayan olmadı .
-
@redsat2000 gecmis olsun, mulakatta bol sanslar.
Surecinizi su konuya da tasir misiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri -
@redsat2000 geçmiş olsun darısı görüşmeye... normal şartlarda ne zaman teslim ediliyordu sonuçlar?
-
@bihterya teşekkürler . Benim sağlık muayenesi Cuma olduğu için sonuçlar pazartesi öğleden sonra bana teslim edilecekti.
-
@crazycells temenni için çok teşekkürler. Mülakat ayrı bir süreç olduğu için bende mülakatı diğer forum yerinde yazmayı düşünüyordum. Hatırlatma için teşekkür ederim.
-
Okumak isteyen olursa --> https://www.al-monitor.com/pulse/tr/originals/2018/09/turkey-brain-drain-young-generation-fleeing.html
-
@semavi Ben çevremde gelmesini çok istediğim ve Buraya gelmeyi de çok isteyen kişilere mümkün olduğunca baskı yaptım bir şekilde yardımcı oldum ve Green Card başvurularını yaptırdım. 2 kişiye çıktı bir tanesi bu sene gelecek, maalesef bir tanesi geçen sene sıra gelmeyenlerden... Buralara her ne kadar alışmış gibi olsak da zamanla özlemler artacaktır. Bu nedenle geçmişte tanıdığımız ya da burada tanışıp çok iyi anlaştığımız insanlar her daim çevremizde olması çok büyük avantaj. Yeter ki insanlar birbirinden menfaat ilişkisine girmesin Samimi olsun gerçekten o zaman çok keyifli oluyor burada da arkadaşlıklar…
Dostum bende oyle düşünüyorum o yüzden gitmek isteğen arkdaşlarımın başvurunu yapacağım akıllarına ben soktum :) onlara çıkarsa benımde bir kapım olur eşlerini tanıyorum onlar evli ben bekarım ikisninde birer çoçuğu var , onlara çıkmış bana çıkmış gibi olur onlara çıksa kesin benım işlerimde kolaykaşmış olur arkdaşımın işi gücü olması imkan sahibi olmasını isterim gerçekten işallah bu yil birimize çıkar bir ev demek hepimiz için ev demek , kendi aramızda para toplar gerekirse bunları yaparız hiç sorun değil zaten birimize çıksa. çıkanaa 5 000 dolar veririz işini görsün.
Durum bu çıksın istiyorum hep bakalım. :)
-
@redsat2000 şimdiden hayırlı olsun diyelim. İnşaalah süreci sağ salim atlatırsınız.
-
@civilengineer_83 çok teşekkür ederim. İnşallah Hepimiz başarırız bu süreci.
-
Yeni yasa, yönetmelik neyse.. Umarım canımızı sıkmaz... Buraya kadar gelmişken
-
Katılmak isteyen DV2020'yi bekleyen arkadaşlarınız için : Yeni başvurular 3 Ekim'de başlıyor...
-
Bu da bir başka haber tr.euronews.com/2018/09/24/turkiye-den-neden-gidiyorlar
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Bu da bir başka haber tr.euronews.com/2018/09/24/turkiye-den-neden-gidiyorlar
Ilgili konu surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/663/amerika-da-gocmen-olmali-miyim-kararsizlik-artilar-eksiler -
kasım ayının mülakat tarihleri ne zaman açıklanır acaba
-
Bende açıklanmasını bekliyorum. Aramızda kasım ayının mülakat maili gelen var mı?
-
Merhaba arkadaşlar. Görüşmeye az bir süre kala belgeleri toplamaya başladım ama umduğumdan daha zor oluyor. Arabamın güncel fiyatını belgelemek için kasko değerini gösteren bir belge alacaktım ama artık belgelerde kasko değeri gösterilmiyor. Sanırım arabanın faturasını falan götüreceğim. 1 yıl önce almıştık.
-
@dearosemary DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
kasım ayının mülakat tarihleri ne zaman açıklanır acaba
Normalde bugune kadar aciklanirdi ama ayni sirada DV2020 basvurulari da 5 gun sonra acilacagindan gecikme yasanmasi normal. Zaten butun hazirliklari yapmak icin yeterli kadar sure olacak, dolayisiyla telas yapmaniza gerek yok :)
Yakin zamanda tarihleri duymaya baslariz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum