K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222 avukat istedi ama sanırım sonraki aşamalar için topluca istedi
-
@mufasa hocam ben anlatamadım galiba sonrası öncesi yok. Eğer sizin adınıza k1 vizesine nişanlınız başvuruyorsa. Sizin bu evrakları göndermenize gerek yok bu evraklar istenmiyor . Neyse avukatınız daha iyi bilir 🤷🏼♂️
-
@ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@mufasa hocam ben anlatamadım galiba sonrası öncesi yok. Eğer sizin adınıza k1 vizesine nişanlınız başvuruyorsa. Sizin bu evrakları göndermenize gerek yok bu evraklar istenmiyor . Neyse avukatınız daha iyi bilir 🤷🏼♂️
Anladım hocam bende aynısını dedim zaten sonrası dediğim kısım interview e giderken
-
Intend to marry mektubu nasıl yazılır arkadaşlar? @crazycells
-
@mufasa Google a yazın hocam taslakta gerekli yerleri değiştirin herkes o şekilde gönderiyor. Standart taslak
-
Çok soru sordum biliyorum ama nüfus kayıt örneği ve adli sicil belgesini İngilizce tercüme etmem gerekiyor mu?
-
@Merve-0 Çok teşekkür ederim🙏🏻 Noa1 17 Mayıs 2021, Noa2 22 Haziran 2022
-
@nunu adli sicil kaydı e devletten ingilizce alabilirsiniz.
-
@ob16222 tamamdir teşekkürler
-
@nunu Ankara’daki randevu için soruyorsanız tercüme ettirmeniz gerekmiyor Türkçe kabul ediliyor
-
@emirgenco teşekkürler. E devlet çıktısı kabul ediyorlar mı sorun yaşamam değil mi
-
@nunu e devlet çıktısı kabul ediliyor sorun yaşamazsınız
-
@nunu Arşivli olmasına dikkat edin. Adli sicilin yoksa sıkıntı yaşarsınız
-
@emirgenco ben garanti olsun diye nüfus müdürlüğünde çıkardım iki belgeyi de sorun yaşamam inşallah. Bir de Ankara konsolosluğunun mail adresini bilen var mı randevu için mail göndereceğim
-
@nunu https://tr.usembassy.gov/tr/ siteden bakabilirsiniz gerekli bilgilere. Google ı kullanmanızı öneririm , faydalı bir kaynak :) :) :) :)
-
@ob16222 beklemekten o kadar yoruldum ki sizler daha önce tecrübe ettiğiniz için yanlış ilerleyip süreci daha da uzatmak istemediğim için direkt sizlere sormak istemiştim. Kullanıyorum merak etmeyin. Yardımlarınız için de teşekkür ederim tekrar.
-
@nunu beni yanlış anlamayın sadece sorularınıza daha hızlı ulaşabilirsiniz , merak etmeyin vize görüşmesinde eksik bir evrağınız olursa en fazla süreciniz 6 gün daha uzar onun dışında beklemenizi gerektiren bir durum yok. Kaldı ki her şey yolunda gitse bile AP sürecine kalabilirsiniz ( sadece varsayım bu ) o zaman daha çok bekleyebilirsiniz 4-5 aydır vizesi onaylanan ama bu süreci bekleyen arkadaşlar var. Bizde sonuçta gördüğümüz zaman cevap verebiliyoruz kötü bir niyetle yazmadım bunu. Verdiğimiz bilgiler her zaman doğru olmayabilir en güncel bilgiyi resmi siteden almak her zaman daha iyi olacağı için söyledim size. Yoksa istediğiniz zaman istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
-
Merhaba , green card talihlisiyim aynı zamanda amerikan vatandaşı biriyle nişanlılık vizesi başvurusu yaptığımda süreçler nasıl ilerliyor . oraya gidip evlenebiliyorum green alabiliyorum ancak kendimde talihliyim . Bu durum kafamızı karıştırdı.Cevabınız için teşekkür ederim @crazycells
-
@sevilt evet iki süreci aynı anda sürdürebilirsiniz.
-
@sevilt iki sürecide ilerletin hangisi erken gelirse onu kullanırsınız iki süreçte tamamen birbirinden bağımsız ilerler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum