Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@enesaytepe, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Kendinizi Tanıdın gibi bir başlık olsa güzel olurdu. Belki insanların birbiri ile tanışması ve kaynaşması için iyi olabilir. Varsa da ben rastlamadım.
Bir de bazı forumlar itibar puanı veya ileti sayısına göre mi açılıyor? Hiç gizli forum var mı? Merak ettim :)
Bu, guzel bir oneri; bence de faydali olabilir. Boyle bir baslik olusturacagim :thumbs_up: dileyenler kendilerini tanitabilsin...
Forumda "gizli" kisimlar var ama itibar puaniyla acilmiyor :) tamamen kullanicilarin ozelligine bagli :) "Konu Hazırlama Bölümü" var, disariya ve forumun coguna kapali. Sadece uzun icerikler ve yeni basliklar hazirlayan uyelerin kullanmasi icin olusturduk. Bazen cok ayrintili veya uzun basliklari tek oturusta hazirlamak mumkun olmuyor, bu tur konular hazirlayan veya bana bu amacla ulasan kisilere aciyorum o kismi :)
Bir de bunun disinda foruma giris yapmadan gorunmeyen kisimlar var; ama sizin dediginiz gibi itibar puaniyla acilan bolumler de olmali bence :)
-
@crazycells Cevaplar için teşekkürler.
Kendinizi tanıtın bölümüne tekrar gelirsem, burada insanların birbirine olan güvenini oluşturmak ve forumu benimsemek daha aktif olmasını sağlamak amaçlı iyi olur düşüncesindeyim. Zaten burada anonim üyelikten ziyade bir konuya odaklı ve sosyal hayatta da devamı süren ilişkiler kurulduğu için kesinlikle iyi olacağı düşüncesindeyim.
Sosyal medya linkleri paylaşımı, kısa tanıtım vs. ile gayet kullanışlı olabilir.
İtibar puanı ile konu hazırlama alanları haricinde eğer bir kısıtlama yapılacaksa, sadece mesaj gönderme kısıtlaması olması daha iyi olur gibi. Dışarıdan gelen ziyaretçiler veya yeni üyelerin bu bölümlerdeki konulara erişmesi, site içi ve siteye bağlılık açısından iyi olur. Ama mesaj gönderme kısıtlaması uygulanırsa daha kontrollü olabilir.
İyi çalışmalar. :thumbs_up:
-
Merhaba, avatar yüklerken hata ile karşılaşıyorum. Yüklemeye çalıştığım resim 256 kb'ın altında ancak yüklerken yine hata çıkıyor.
Yüklemek istediğim:

Aldığım hata:

-
@NightShadow sizin için hallettim, umarım istediğiniz gibi olmuştur :cat:
:) -
@gucarslan çook teşekkür ederim, oğlumsuz asla ❤🤗😀
-
Ileti yazma alaninda onizleme yapma gelmeli
-
@celica, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Ileti yazma alaninda onizleme yapma gelmeli
Sayin @celica , eger basliklarin altindaki "Hizli Yanit Gonder" secenegini kullanirsaniz orada onizleme gorunmuyor; ama eger sayfalarin sag ust tarafindaki "cevap" tusunu veya iletilerdeki "cevap" tusunu kullanirsaniz onizlemeyi gormeniz lazim, bilginize.
-
@crazycells Bilgisayarda nasil gorunuyor bilmiyorum ama telefonda sag kosede SHOW PREVIEW yaziyor, oradaymis meger 😅
-
foruma sürekli mobilden girdiğim için şöyle bi öneri vermek isterim. İlgili konuları soru soran kullanıcılara iletmek istediğimde yeni bir sekme açıp konuyu aramak durumunda kalıyorum. Aynı kullanıcı adından bahsederken @ işareti koyarak acaba konunun adını yazdığımızda da konuyu bularak kısa bi link haline çevirebileceğimiz bi eklenti tarzı bişey olsa süper olur.
-
@waterman, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
foruma sürekli mobilden girdiğim için şöyle bi öneri vermek isterim. İlgili konuları soru soran kullanıcılara iletmek istediğimde yeni bir sekme açıp konuyu aramak durumunda kalıyorum. Aynı kullanıcı adından bahsederken @ işareti koyarak acaba konunun adını yazdığımızda da konuyu bularak kısa bi link haline çevirebileceğimiz bi eklenti tarzı bişey olsa süper olur.
tamamdir sayin @waterman , bununla ilgili test ettigimiz bir eklentimiz var ve ben de faydali olacagini dusunuyorum. Foruma yaptigimiz ilk guncellemede artik kisayol ile hem gorsel hem de konu linki paylasabiliyor olacaksiniz. Ayni sizin dediginiz gibi, her seferinde arama yapmaniz gerekmeyecek... fakat
@isaretini maalesef kullanamiyoruz...|isareti ile konularin kisayollarina ulasabileceksiniz,^ile de gorsellerin kisayollarina...Bu eklentiyi foruma ekledigimizde duyurusunu yapacagim.
-
dv 2024 sohbet odasinda neden eksilenmis postlar en sonda gosteriliyor?
-
@celica, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
dv 2024 sohbet odasinda neden eksilenmis postlar en sonda gosteriliyor?
Sanirim kendi profiliniz icin iletilerin siralanma ayarlarini degistirmissiniz...

Suradan "en eskiden en yeniye" diye secerseniz duzelmesi lazim.
-
@crazycells :thumbs_up: :thumbs_up:
-
Merhaba, kullanıcı adımı değiştirmenin bir yolunu bulamadım, mümkün mü acaba?
-
@Sinan-Batuk talebinizi özel mesaj yoluyla sn. @crazycells'e iletmenizi rica ederim.
-
aktif ziyaretci sayaci gelirse guzel olurdu
-
Aynen aslında aşağıdaki resimleri sayıyorum ama saymasak çok güzel olurdu 😊
-
sayin @celica sanirim mobilden bahsediyorsunuz, degil mi?
Masaustunde online uyelerin (kayitli + kayitsiz) sayisi gorunuyor ama bu kutuyu mobilde aktif edince gecmiste bazi sayfalarin gorunumunde bazi hatalar aliyorduk. Bunu tekrar test edip, eger sorun cikmiyorsa mobil'de de aktif edecegim. ( @FreeWoRLD )

-
Merhaba nickimizi nasıl değiştirebiliriz
-
Değerli forum üyeleri,
Göçmenlik süreçleriyle alakalı iş kollarında çalışan forum üyelerimizi ilgilendiren bir güncellememiz var. Geçtiğimiz haftalarda bana ulaşıp fikir, yorum, uyarı ve şikayetlerini belirten tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu gelen mesajlardan sonra forumdaki güven ortamının ve karşılıksız bilgi paylaşımı beklentisinin zarar görmemesi için şu şekilde bir karar aldık:
Bu üyelerimizin vize ve göçmenlik süreçleriyle alakalı kendi kişisel hesaplarını kullanarak bu konularla ilgili bilgi paylaşması yasak olacak, ayrıca bu girişimlerini kendi profillerinde de paylaşamayacaklar (yani imzalarda da linkler yer alamayacak). Bunun yerine bu üyelerin @admin veya @crazycells hesaplarına ulaşıp ticari amaçla bilgi paylaşabileceği ayrı bir kullanıcı profili oluşturması gerekecek ve bu profili kendi hesaplarından ayrıştıracaklar. Tabii, bu ayrı profil sadece belirlenen forum başlıklarında veya bu hesaplar için ayrılmış bölümlerde kullanılabilecek. Bu kullanıcı hesapları, forumun diğer başlıklarında paylaşım veya tanıtım yapamayacak.
Tabii bu durum şu an için sadece göçmenlik ile alakalı iş yapıp bu işten para kazanan kişileri ilgilendiriyor. Bu uygulama ile hangi hesaplardan paylaşılacak bilgilerin karşılıksız yardım, hangilerinin ise profesyonel, ticari veya tanıtım amacıyla paylaşım yaptığı belli olacağı için bu konularda çıkabilecek tüm karmaşanın önüne geçmeyi hedefliyoruz.
Bu konuda görüş, öneri veya sorularınız olursa lütfen çekinmeden belirtin (bu başlık altında veya özelden).
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum