Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

Adalet ve Güvenlik
2.0k 266 246.7k 226

Benzer Başlıklar

• ABD'de Polislik

Adalet ve Güvenlik
    41
    0 Oy
    41 İleti
    42k Bakış
    serkanistS
    Abi yeter 14 yıldır yapıyorum :) gerek yok hahahaha @ayvalik10 ticaret devam .umarım bir gün .selamlar
  • ASVAB testi nedir?

Kilitli Taşındı Adalet ve Güvenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @lordbolton ASVAB testi nedir? içinde söyledi: ASVAB testi hakkında bilgi sahibi olan var mı? Saniyorum ki, sizin konunuz surasi: https://yesilkartforum.com/forum/topic/351/amerikan-kara-deniz-ve-hava-kuvvetlerine-katilmak
  • Amerikada Asker Olmak Mantıklı Mı?

Taşındı Adalet ve Güvenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    22k Bakış
    MySeaM
    @batuhanalgul-tr Ben askerlerle beraber calisiyorum. Ne zaman birlikte yemege ciksak, ya gelip hizmetlerinden dolayi tesekkur edenler oluyor, yada yemek ismarlayanlar 😊
  • Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)

Sabitlendi Taşındı Adalet ve Güvenlik askerlik sss
    287
    1
    6 Oy
    287 İleti
    41k Bakış
    A
    Arkadaşlar merhaba, 2023 yılında Work and Travel programı ile çalıştığım için SSN’im mevcut.5 Eylül’de ABD’ye giriş yapıp yaklaşık 15 gün kaldıktan sonra geri dönmeyi planlıyorum. Acaba ABD’ye giriş yapmadan önce SSS başvurusu yapmam mümkün mü? Yazacağım adresin bir önemi varmı arkadaşımın adresini yazsam sorun olur mu kartın postalanacağı adres ile aynı. Kışa doğru da Re-entry Permit başvurusu yapmayı düşünüyorum. Bunun herhangi bir sorun yaratma ihtimali var mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k