Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@richmond yaşım 36 greencard 2019 talihlisiyim case 8*** lerde galiba sivil memurluk meslek dalı çok ben teknisyen kadrosuna başvurmayı düşünüyorum belli müddet sonra kısmetse
-
@kürşat Airforce için yaşınız müsait neden illa Army istiyorsunuz anlayamadım.Varmı bir sebebi acaba? Birde doğum tarihiniz nedir 83 doğumlumusunuz 84mü eğer henüz 35 yaşına ulaşmadıysanız ve 84baharında filan doğduysanız muhtemelen army de girebilirsiniz.Sosyal memurluk dediğiniz eğer security clearence istiyorsa onada giremezsiniz bilginize.
-
@richmond https://www.goarmy.com The English Comprehension Language Test (ECLT) is designed to measure an individual's ability to read and understand the English language. It is required for non-native English speakers when applying for certain schools. Some may be required to take this test when enlisting. Based on your score on the ECLT you may have to attend English Language Training prior to Basic Training (BCT). sitede ki bilgi bu yönde idi bilemiyorum...
-
@richmond ASVAB testi puanınız nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz? General Science
Arithmetic Reasoning
Word Knowledge
Paragraph Comprehension
Mathematics Knowledge
Electronics Information
Auto Information
Shop Information
Mechanical Comprehension
Assembling Objects bunlardan birinden 31 alırsan geçmiş olur musunuz acaba? -
@LordBolton AFQT sınavından 31 almanız gerekiyor ve bu sınavda word knowledge paragraph math knowledge aritmetic reason olarak 4bölüm var .Sınav türkçe olsa 7-8. Sınıf düzeyinde bir sınav olurdu türkiyede.Bu sınavı geçmeden orduya giremiyorsunuz .Bu sınavı geçtikten sonra ordu meslekleri için ASVAB sınavına giriyorsunuz yani ikisi farklı sınavlar.internette nasıl hesaplandığı yazıyor ama nekadar güvenilir bilemiyorum.Ayrıca ingilizce hakkında bana hiçbirşey demediler .Fikrim şu attığınız yerde okullara katılmak için diyor bu yüzden askeri okullar için,officerlar için olabileceği kanısındayım.
-
Normal askerlik için AFQT dan geçip ASVAB dan kalıp orduya alınmama gibi bir durum yoktur sanırım.. bilemiyorum http://www.njarmyguard.com/cspeaker/ burada çok detaylı bilgi vermiş tekrar bakayım ama siz almadıysanız ben yanlış anlamışımdır ama bazı haber linklerin de http://www.gazetevatan.com/yalovali-oguzhan-abd-ordusunda--901508-yasam/ örneğin bunda kabul aldıktan sonra ordunun dil kursuna yazıldığını söylüyor size İngilizce ile ilgili bir şey denmemiş olması garip belkide İngilizcenizin iyi olduğunu gördükleri için bir şey dememiş olabilirler.
-
@lordbolton bana attığın link sadece National Guard da yer alan 09L kodlu mesleğin önşartları .Eğer bu mesleği seçmezsen bu kriteri sağlamana ve sınava girmene gerek yok.Bildiğim kadarıyla ASVAB sınavından kalamazsınız sadece düşük puan alırsanız meslek seçme dağarcığınız küçülür.
-
@lordbolton ve dediğim gibi bana herhangi bir şekilde dil kursu önermediler.Ama bu dakikadan sonra önermezler diyemem
-
Bu ileti silindi! -
@richmond eğer ingilizceniz iyiyse önereceklerini sanmam.. teşekkür ederim yanlış biliyormuşum o halde. izlerle ilgili bir bilgi alamadınız galiba?
-
@LordBolton tamamen aklımdan çıkmış bir dahaki sefer soracağım iziniz nerede idi
-
@richmond kol ve el. teşekkür ederim
-
Dil sınavı konusunu sordum anlayabildiğin ve konuşabildiğin sürec gerek yok dediler.
-
Anladım peki izler için ne dediler her hangi bir sorun teşkil ediyormuymuş?
-
@lordbolton onu soramadım telefonda benim olduğunu düşünebilir diye
-
@richmond Anladım yüz yüze görüşme yaptığınız da sorarsanız sevinirim
-
Üstü kapalı olarak sordum sorun olmayacağını söyledi ama bilmiyorum net bir cevap alamadım bu şekilde sorunca
-
@richmond sitesinde her hangi bir bilgi yok muhtemelen sorun değildir diye düşünüyorum bende..
-
@richmond tam olarak nasıl sordun acaba?
-
Mantiken dovme sorun yaratmiyorsa bi yara izi de sorun yaratmaz diye dusunuyorum ama yuzde belki sorun olabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum