DV2023 Sohbet Odası
-
@Programmer mülakat gününe kadar Türk evliliğinin de yapmış olurum. yani hem bulunduğum ülkedeki evrakları hem de Türk evlilik cüzdnını götüreceğim. Cevabınız için çok teşekkürler.
-
Merhabalar benim case sıralamam 8 yüzlerde. Green kart çekilişinde yaptığım hataları DS260'ta telafi ettiysem yine de elenir miyim?
-
@SAMERbey Çekilişe katılırken nasıl bir hata yaptınız ki ona göre değişiklik gösterecektir durum daha sağlıklı geri dönüş alabilmeniz için detayını belirtmeniz iyi olacaktır
-
@Emre-Kurtulmuş
Evli kısmını işaretlememişim. Sanırım o sırada çocukların ve eşimin pasaportu ve fotoğrafları olmadığı için böyle bir eşeklik yaptık. -
@SAMERbey sizi demoralize etmek istemem ama başvuru sırasında medeni durumunuz hakkında yalan beyan vermiş olduğunuzu söyleyip sorun çıkartacaklardır diye düşünüyorum, yinede daha sağlıklı ve doğru bilgiyi adminler verecektir
-
@Emre-Kurtulmuş
Teşekkür ederim. Zaten görünüş öyle yani büyük ihtimalle ret verilecektir. Bu yüzden mülakata girip girmemekte tereddüt yaşıyorum -
@SAMERbey valla çok büyük hata yapmışsınız.belkide Amerika’ya ilk giden Türk olabilirdiniz bu numaraya göre
-
@SAMERbey bu durumu @gucarslan @smartcells @crazycells etiketlerek sorarsanız size daha net cevap vereceklerdir.
-
@enemy
Ne diyelim abi. Yaptık bir hata -
@crazycells hocam ben KKC'ye green kart başvurusunda hatalı işlem yaptığımı (evliyken evli olmadığımı işaretleme) ama ds260'ta bunu duzelttigimi söyledim. Yine de elenir miyim gibisinden soru sordum, onların yanıtı da bunun cevabını mülakata katılarak öğrenebileceğimi söylediler. Yine de mülakata katılayım mı?
-
@SAMERbey hocam demoralize etmek istemem ama işiniz sanki bir az şansa kalmış. Ama yine de mülakata girin bence. Derdinizi de orda anlatabilirsiniz :)
-
@SAMERbey 3 kişi girecekseniz masrafları ödemek sıkıntı değilse deneyebilirsiniz şansınızı.
-
@enemy
Hayır hocam tek katılacağım. Şu an çocuğun okulu var ve bitmesi için 2 yılı var o yüzden tek katılacağım -
Merhaba herkese, 16 yaşından sonra yaşadığımız yerlerin açık adresleri isteniyor ve tam ay-yılı. arada kalan 1 yıl yaşadığım yerin tam açık adresini hatırlamıyorum. Diğer adreslerde de yıl tamam da net ay yok hatırımda bu sorun teşkil eder mi acaba ?
-
arkadaşlar anlamadığım bir konu var. bu sene ds formunu erken göndermenin öneminden bahsediyor herkes önemli olan gerçekten ds formunun yüklenme tarihi ise neden kazananları sıralamaya sokuyorlar. sıralaması 20k civarı olan biri ds formunu erken yolladı diye 5k olan birinin önüne geçebilir mi ?
-
@SAMERbey DS260ı sadece kendiniz için mi doldurdunuz eğer eşiniz ve çocuğunuzuda ekleyebildiyseniz forma suppouse olarak, tek katılamazsınız mülakata onlarında katılması gerekir greencard almaları için
-
@Serap-0 Bu çok sorun olacak bir durum değil. Ama mantık yürüterek gün ve ayı tahmini olarak yazabilirsiniz. Mesela 20 yaşındayken üniversitede olduğunuzu farzedelim. Okulların açılma ve kapanma tarihlerini baz alarak yine tahmini bir tarih yazabilirsiniz.
Ayrıca e-devlette Tarihçeli Yerleşim Yeri Sorgulama hizmeti var. Önce oraya bakmanızda fayda var. -
Arkadaşlar kamerunda 6 aydan az çalıştım ve yaşadım bunu ds 260 formunda adres kısmında göstermeliyiz? göstermeliyiz?
-
@Bekir-Öksüz Bu 2022 için yaşanan bir durum. Evet CN'ı yüksek olduğu halde düşük CN'ı olandan önce mülakat alanlar oldu. Bu tekrar yaşanabilir mi, bilemeyiz. Ama elbette ki bir sıralama da olmak zorunda.
-
@SAMERbey siz kendiniz eşiniz ve cocuğunuz içinde ds formu doldurup mülakata katılırsanız orda hatalı işaretleme yaptık dersiniz, hem öyle işaretleyip hem neden eş ve cocuğu götürmüyorsunuz onu anlayamadım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum