Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @anubis, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, talihlinin eşi de ayrıca ds260 formu doldurması gerekiyor mu? tek form ile aile başvurusu mu yapılmış oluyor?

@anubis forma girince sıralı olarak isimlerinizi göreceksiniz ve ikiniz içinde ayrı ayrı form dolduracaksınız.

• @enemy ilginize teşekkürler

• Bana green card cikti, bu surecte kiz arkadasim ile evlenmeyi dusunuyorduk. Ben ds formumu yolladim, bu noktada kiz arkadasimin da amerikaya gelebilmesi icin nasil bir yol izlememiz lazim? Turkiyede mi evlenmeliyiz abd de mi evlenmemiz lazim?

• @aytug-aykut türkiyede evlenmeniz lazım öbür türlü amerikaya götüremezsiniz sizin GCnizle. Evlilik işini gerçekleştirdikten sonra dahil edebiliyorsunuz eşinizi

• @mstfak çok teşekkürler.

• @Emre-Kurtulmuş abd ye gelse turist vizesi ile orada evlensek sorun mu oluyor. Bir de tr de mulakat tarihinden once evlensek problem cikar mi mulakatta? Tesekkurler

• @R-Mutt, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, formun sonunda DS1810 adlı bir formu okumamı istedi, altında da imza kısmı falan vardı o nedir acaba, mülakatta karşıma çıkacak mı ?

@crazycells, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)

@onur Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System) içinde söyledi:

Selamlar, Selective service formunda title kısmına ne yazmam gerekiyo nasıl doldurucam bilgisayardamı normal mavi kalem olurmu sanırsam bu kağıdı mülakata götürücem yardımcı olurmusunuz.
    https://photos.state.gov/libraries/turkey/5/instruction_packages/SELECTIVE SERVICE.pdf

Bu Selective Service formu degil bilginize, ABD'ye 18-26 yaslari arasinda giris yapan gocmen erkeklerin SSS'ye kaydolacagina dair bir form. Formun adi DS-1810...

Selective Service formu icin ilk post'u okumalisiniz.

DS1810 icin dediginiz gibi ciktisini alip kendi isminizi ve imzanizi atmaniz yeterli, ama mulakat zamani bunu konsolosun onunde yapmaniz daha iyi olur. Formun ciktisini yaninizda goturebilirsiniz.

• Merhaba, daha önceki yıllarda yoklama kaçağı ya da bakaya durumda olup green card alanlar oldu mu?

• @aytug-aykut Mülakattan önce evlenmiş olmanız önemli nokta evliliğinizi kanıtlayıp rahatça gidebilirsiniz bu noktada. Abdye turist vizesiyle gelip evlenirse nişanlılık vizesiyle uğraşmanız gerekecektir ve burada sizden daha ciddi bir şekilde kanıtlamanızı isteyeceklerdir işin içinde daha kolay bir şekilde gidip halledebileceğiniz süreç varken zora sokmanıza gerek yok düşüncesindeyim

• Merhaba kendi ds260 formumu doldurup eşiminkini doldurmadan onayladım bu sureçte eşimin formunu doldurabilirmiyim

• Bu ileti silindi!

• @Cauterize ben birkaç kez girdim complated yazan yere girip sign kısmına girince print etme şansınız oluyor merak etmeyin.

• @nurimu, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@emreaydıner edevletten hangi adrese ne zaman taşındığını görebilirsin 'TARİHÇELİ YERLEŞİM YERİ BELGESİ' olarak sorgulatabilirsiniz.

Teşekkür ederim @nurimu

• @melyıl rica ederim

• MERHABA DS260 dolduruken sözleşmeli taşeron olarak çalıştığım için sürekli girdi çıktım var işleri girerken böyle mi doldurmalıyım hepsi aynı iş ama girdi çıktı var bide ana iş verenim bi devlet kurumu. taşeron olduğu için 3 yılda bir şirket değişiyo atıyorum ahmet firması ile 3 yıl çalışmışım sonra mehmet firması ile 3 yıl böyle böyle firma isimleride değişiyo nasıl doldurmalıyım

asıl kazanan eşim kendi ds260 formum için soruyorum

zGK.png SSGz.png

• Önceden uygulamadan atıyor talebınız karşılanamıyor diyordu.Şimdi o kadar bilgi giriyorum save edeceğim "Application Error" uyarısı verip sistemden atıyor.Kafayı yemek üzereyim resmen.Nasıl yetersiz bir sistemdir aman allahım..

• Çok şükür bende tamamladım DS260'ları

• arkadaşlar eş veya çocuk için ds260 formunu doldurup imza kısmına gelince case number aynı oluyor fakat eş için imzalayacakken doğum tarihi de istiyor. Burada talihlinin mi yoksa eşin doğum tarihi mi girilecek?

• Arkadaşlar Avrupa kısmında DV2023 son case numberı nasıl öğrenebiliriz? Sitedeki Excel tablosunda 35100 gözüküyor fakat diğer Ülkelerden eminim ki daha fazlası vardır. Facebook ve Telegram'da her Avrupa dilinin kendi dilinde Greencard grubu arattım fakat bir şey bulamadım. Acaba en yüksek gördüğünüz Case Number kaç DV2023 Avrupa için?

• Arkadaşlar sadece ben gideceğim eş ve çocuklarım ilerleyen zamanlarda gelecek. Eş ve çocuklar için form doldurmaya gerek var mı.

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k