DV2024 Sohbet Odası
-
@yenihayaletadam o zaman wat mat boş iş diyen babam şuan yeter artık gına geldii gitte gör bakalım diyo 😂 şans olsa zaten green card çıkardı ama yok hayatın her alanında tırlamadan olmadı bilmiyorum bu devran bir yerde dönecek mi, sizin green card amerika serüveni nasıl başlamıştı sizde paylaşırsanız keyifle okuruz 🙂
-
@Rüştü-Gürbüz aaa fikre bak türkçe şarkı söyleyen barista, nasılda kılıf bulmuşlar valla şu kadar basmadı kafam be 😂
-
@TughanTug :face_with_tears_of_joy: iyimis, evet bende gormek istiyorum, reklam cennetinden daha cok farkli bi atmosferi oldugu kesin
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Erkand bu ucundan kaçırmalar yüzünden artık keçileri kaçırmak üzereyim gc yine çıkmadı 😂
😂😂🤣🤣
-
@ahsenaydgdu hep son anda da olmaz ki! :face_with_tears_of_joy: cok epik bir hikaye umarim 2024 de size de cikar
-
İmzama DV2024 ilk başvuru yazsam yalan olmaz değil mi? Sonuçta 2024 çekilişine ilk defa başvuracam. Bu mantıkla her sene ilk başvuru yazabilir ve kazandığımda ilk başvurumda çıktı diyebilirim sanırım.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İmzama DV2024 ilk başvuru yazsam yalan olmaz değil mi? Sonuçta 2024 çekilişine ilk defa başvuracam. Bu mantıkla her sene ilk başvuru yazabilir ve kazandığımda ilk başvurumda çıktı diyebilirim sanırım.
Ben öyle yapıyorum imzamda da yaziyor 😄
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam o zaman wat mat boş iş diyen babam şuan yeter artık gına geldii gitte gör bakalım diyo 😂 şans olsa zaten green card çıkardı ama yok hayatın her alanında tırlamadan olmadı bilmiyorum bu devran bir yerde dönecek mi, sizin green card amerika serüveni nasıl başlamıştı sizde paylaşırsanız keyifle okuruz 🙂
Eski mesajlarınızdan sanki ABD'de college için uğraştığınızı hatırlıyorum. Chicago lafı falan da geçmişti. O olmadı mı? E2'ye mi yöneldiniz artık? Hatta Kanada için de uğraştığınızı hatırlıyor gibiyim.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben öyle yapıyorum imzamda da yaziyor 😄
Çok iyi ben de yapayım.
-
@uzaysan aşırı mantıklı
-
Şimdiden 50 sayfa olmuş hafta da bir 50 yapsak son günlerde gelenlere çok şey kaçırdın oku desek bu totemimdir foruma girmeyeceğim diyenlere
-
@crazycells buraya geri sayım gelecek mi 🙄😒
-
@Erkand eskisinin aynisi olursa guzel olur, alismistik, nizami ve stili hostu
-
Herkese günaydın güzel günler mutlu haftalar dilerim
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Erkand eskisinin aynisi olursa guzel olur, alismistik, nizami ve stili hostu
Eskisi iyi değildi ya. Bozuktu. Yüklenmiyordu çoğu zaman sayfayı yenilemem gerekiyordu.
-
@uzaysan evet o da var, ama altinda donen muhabbetlerle o sayac eslesti benim gozumde :D
-
Geçen sene yazmıştım. Senede bir çekiliş yerine her ay bir çekiliş olsa daha iyi olur diye. Çıkmadığına değil de bir sene nasıl geçecek onu düşünüyorum.
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bence senede bir çekiliş yapıp 50bin kişi alacaklarına senede 12 yani ayda bir çekiliş yapsalar ve 5'er bin kişiye verseler daha iyi olur. İddaa bayinde kupon yapar gibi başvuru yaparız. Soran olursa kupon yattı deriz. Diğer ay bir daha başvururuz. Bu sayede çekiliş heyecanından kaybettiğimize üzülmeyiz bence. Gelecek ay bir daha var nasılsa. Ama şimdi ki sistemde çıkmıyor 1 sene bekliyorsun. Harap oluyor millet.
-
@uzaysan hocam trump baskan olursa puanlama sistemine gecebilir diyor herkes, belki sonunda isimize yarar lehimize olur loto
-
@ahsenaydgdu herşey onlar için tabi ama ben çok duygusal ve heyecanlı davranıyorum birşeyi çok isteyince, eşim daha temkinli ve mantıklıdır o yüzden 1 sene daha şansımızı deneyelim diyor bu arada tabi araştıracağız ama ahh Ahsen hanımcığım lütfen yanlış anlamayın ama (DuFa Amerika'da) Duygu hanımlardaki para bizde olsa valla yarın alırım uçak biletini ama yokkk 😄
Bizimki tek atımlık kurşun o da GC için herşeyi satıp savıp gidip çalışıp kazanmaya planlı. E2 kolay iş değil bence, en az, ki şu an mümkün değil bu rakama ama, 50k deseniz 750 bin TL!!! Bizim için büyük rakamlar. Valla bilmiyorum nasıl olacak.
Birkaç gündür kendimi şöyle telkin ediyorum 1 sene daha birikim yapmaya çalışacağız. Yeni başladığım bir online iş var ek getiri olabilecek onu geliştirirsem gittiğimde kafam rahat olur. Üniversiteden kalma kırık İspanyolcam var biraz ona çalışırım. Oğlan biraz daha büyür belki azcık kuduzluğu geçer uçakta yolda keçileri kaçırtmaz bana 😂 Böyle küçük avuntular işte napalım. -
@ahsenaydgdu Tabi nokta atışı yapmak önemli olan :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum