DV2024 Sohbet Odası
-
@USA, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gariban abi sen benden 5 başvuru öndesin galiba, abi çıkmıyor yapcak bişe yok her sene deneyecez çıkana kadar
Yanlış bilmiyorsam eğer @gariban abi değil abla.
-
yerimizi alalım ilk denememiz karavana oldu umutlar biter mi asla buradayız sonuna kadar :)
-
@USA seneye dayanıp başvuru yapmadan geçirebilirsem daha da başvurmam aşçılık kursuna yazıldım bitirip e2 deneyeceğim olmazsa artık zorlamaya gerek yok
-
Slm arkadaşlar bu senede hayal kırıklığı malesef başvurmaya devam pes etmek yok.Turist vizem var Haziranda gidiyorum gönül isterdiki gidip orada yerleşme planı yapalım.Kısmet diyelim:(
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gariban abi sen benden 5 başvuru öndesin galiba, abi çıkmıyor yapcak bişe yok her sene deneyecez çıkana kadar
Aynen abla 🙋♀️
-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@USA seneye dayanıp başvuru yapmadan geçirebilirsem daha da başvurmam aşçılık kursuna yazıldım bitirip e2 deneyeceğim olmazsa artık zorlamaya gerek yok
Ücreti falan yok ya başvurun kenarda dursun bence. Yine E2 yoluna da devam edersiniz ama çıkarsa güzel olur.
-
@gariban çok iyi fikir, geçen ay bocaratondaydım miami ve çevresi full türk aşçı arıyor hayırlısı olsun kendi yatırımınla daha iyi olur
-
Geldik buraya. 🤕 Yapacak şey yok.
-
Şuraya usulca parkedeyim. :)
-
Gariban garipler anlamına geliyor çoğul yani, zengin bir ailede fakir büyüdük tüm kardeşler teker teker garip diyorlardı ben çoğul hale getirdim ayrım olmasın
-
Biz değil Amerika kaybetti 😑
-
@rupica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Biz değil Amerika kaybetti 😑
Pek sanmıyorum ya... Kabul edelim, biz kaybettik.
-
Hayalim neydi ki
-
Neyse Türkiyenin ırmağınının akışına biraz daha ölürüz yapacak bir şey yok.
-
2023 çıkmadı 24 inşallah :) :D
-
Neyse Türkiyenin ırmağınının akışına biraz daha ölürüz yapacak bir şey yok.
Vergilerin akışına ölürüm Türkiyem.
-
Valla Amerika’da bir şirketle mülakat sürecim oldu. 3 mülakatı da başarıyla geçtim. Sözleşme ve davet mektubu bekliyordum. Gecenin bir yarısı mailde seni çok beğendik fakat Türkiye’nin durumu ve vize sürecinin uzayabilecek olması sebebiyle Fransız arkadaşı aldık yazmışlar. Greencard bu sebepten bir adım öne çıkarıyor bizleri insallah seneye güzel haberler alırım ve alırız. Herkese gönülden sevgiler 🙏🏻🥲
-
türkiye cennet deyip yerimizi alalım :D
-
Bu sene de kısmet olmadı. DV Lottery’e küfür edip biraz olsun rahatlayabilirsiniz..
-
DV2023 ü takipten çıktım. Bizim gediklilerden kazanan var mı hiç gördünüz mü?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum