DV2023 Sohbet Odası
-
18:44 itibariyle;

-
hadi hayırlısı
-
Herkese bol şans arkadaşlar, umarım kazananlardan oluruz 🙏🏻🙏🏻
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

o kadar yaptık şu sayfaları1k yapamadık ya :(
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Daha başlangıç sen sonuçlar açıklanınca seyret 😵😵
-
Herkes için şimdiden hayırlısı olsun
-
14 dakika,anne tarafı memleketi bolu plakası
-
Arkadaşlar geriye dönük benim yorumların hepsine birer like atarsanız site çökmeyecek.
Hadi asılın butonlara 😂 -
uyuyamadım ya ne mümkün
-
2023 greencard aşamaları postu altında görüşmek üzere :)
-
Hıdırellezde dilek dileyecektim ama uyuyakalmışım. Sabaha karşı rüyamda kazandığımı gördüm. Rüyası bile bu kadar güzelken gerçeği nasıl güzel olur Allahım lütfen yaşat.
-
Geçen seneki gibi geri sayımı başlatıyorum hazır mısınız 🎉
Son 10
-
Sodamı açtım bekliyorum.
-
Son 11 dakika herkesin gönlüne göre versin Rabbim İnşallah gerçekten isteyen ve gidebilicek insanlara çıkar
-
Bu ileti silindi! -
I want to believe :smiling_face_with_halo:
-
Sitede olduğu halde cevrimdışı gozukenler de var. Misal ben cevrim içi yaptım kendimi
Kayıt olmadan girenleri saymıyorum bile

-
Acaip bir gerginik kapladı zihnimi...hem hoşuma giden bir gerginlik hem yoran...karmaşık bir bilinmezlik...farklı hormonların savaşında kim galip çıkacak bakalım. Neymiş bu böyle yahu! Acaip cidden.
-
-
Bugüne kadar hiç heyecanlanmadım fakat bugün acayip heyecan bastı ya. Son 5 dk.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum