DV2023 Sohbet Odası
-
İSTANBULDAN ALMANYAYA YERLEŞTİK
ŞİMDİ GREEN CARD'TA CIKARSA DEGMESINLER KEYFIMIZE =) HEYECANLA BEKLEMEDEYIZ =)
-
@Elvis-Lider-Kanbur kanbur ailesi hoşgeldiniz altına çektiniz bmw yaldır yaldır gezin bakalım
-
@Taiga dvprogram.state.gov sitesine girersen bu resmi yazıyı görebilirsin.
2023 Entrant Status Check
DV-2023 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 7, 2022. The DV-2023 registration period opens on October 6, 2021, and closes on November 9, 2021. DV-2023 Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2023. -
Bugün Büyük Gün
Arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur umarım 👍🏻
4 saat 42 dakika... -
Bu ileti silindi! -
Merhaba, bu 7'inci yada 8 'inci başvurum. hiç birinde greencard çıkmadı.
Kardeşimle birlikte başvurduk umarım çıkar. gına geldi artık :( ama pes etmek yok.. -
Bu seneden sonra pasaport zorunluluğu kaldırılıyor değil mi ? Doğru mu biliyorum bilenler aydınlatabilir mi ?
-
DV2022'de çıkmamıştı. İlk kez başvuranlara çıkmıştı. Bu sefer ilki gibi heves etmiyorum. Umarım bu kez bana da çıkar. Son 4 saat 35 dk.
-
@Yasin-Söylemez benim 23. başvurum :) Çıkma ihtimali çok düşük, ortalam %1 ihtimale bel bağlamamak lazım. Çalışma izni alınabilecek diğer yolları da düşünmek gerekli.
-
Büyük gün geldi. 🎉 Herkese bol şans diliyorum.
-
4 saat 30 dakika kaldı Allah kim çok istiyorsa ona nasip etsin aminn
-
Beklenen gün geldi çattı, hakkımızda hayırlısı olsun. Bu foruma emek veren herkese teşekkürler. Heyecanımızıda, üzüntümüzüde beraber burada yaşıyoruz. Herkesin derdi ortak, amacı ortak. @semavi Kadir abi de yayın açsa tam olacak 🙂
-
pasaport zorunluluğu kalkmamalı diyip dv 2020 odası ne zaman açılacak saat 21.00 gibi mi
-
@Emrah-Sipahi Yazınız çok güzel.
-
konu uçuyor :) heyecan dorukta 😄
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Beklenen gün geldi çattı, hakkımızda hayırlısı olsun. Bu foruma emek veren herkese teşekkürler. Heyecanımızıda, üzüntümüzüde beraber burada yaşıyoruz. Herkesin derdi ortak, amacı ortak. @semavi Kadir abi de yayın açsa tam olacak 🙂
Aksilik olmazsa açacağım demişti.
-
@isocan hocam bence size çıksa bile vize vermezler çünkü bu kadar şanssız birisi bizim ülkemize uğursuzluk getirir savaşa falan sürükler diyerek reddederler.şaka şaka:)
-
@flz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller sari bez olmadan olmaz🤣🤣
@Hyller sari bez miiiiii? Bosverin cikarsa abd’den star spangled mutfak bezi aliriz😂
-
Akşam 7 bu sayfadan kontrol ediyoruz ahali
-
Önce gün sayıyorduk şimdi saat sayıyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum