DV2023 Sohbet Odası
-
Ne oluyor burada, survivor izliyordum. O nasıl bir giriş yahu. İyi niyetli adamsın ama görüntü kirliliği yapıyor. Eksiye basmayı istemiyorum çünki içerik kötü değil sadece görsel olarak kirli dedim.
Anaammmm o neydi gı 😂
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ne oluyor burada, survivor izliyordum. O nasıl bir giriş yahu. İyi niyetli adamsın ama görüntü kirliliği yapıyor. Eksiye basmayı istemiyorum çünki içerik kötü değil sadece görsel olarak kirli dedim.
Anaammmm o neydi gı 😂
Heyecan yaptı sanırım :)
-
Ahahahaha boşver, kimse anlamıyordu zaten yazılanlardan, şimdi de nolduğunu anlamasak sıkıntı olmaz (:
-
@Ping-PONG hangi sulardasın şuan ? gene çıkacan mı dışarı ?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG hangi sulardasın şuan ? gene çıkacan mı dışarı ?
Çıkıcam aslan. 2 hafta sonra çıkıcam İstanbul’ dan şuan buralardayım. Tarih veremiyorum güvenlik nedeni ile ama 2 aya yakın avrupa da olucam. Alkol vesaire istekleri olanlar yazarsa getiririm. 🙃
-
@Ping-PONG viski tabi ki özel birşey olsun yeterli :D
-
@Ping-PONG getirmezsen küserim ha net söyleyeyim :D
-
@Ping-PONG viski tabi ki özel birşey olsun yeterli :D
Senin haberin olur dışarıda olduğumdan. Sen hariç 😂
Sen zamanında ararsın bakarız ne var ne yok. -
@Ping-PONG ararım ben merak etme :D
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG lütfen size cevap veremeyeceğinden dolayı yazı yazmayınız teşekkürler!
Sildim.
Gidip uyuyayım bare.
Neşesi kalmamış buraların. Uslu bir çocuk olup belki şirinleri görürüm rüyamda.
🙃 -
@Ping-PONG beni görmede :D
-
@Ping-PONG beni görmede :D
Şu an karşımda Evrim, Sude, Ayşe 3 lüsü var. Senin silüetin bile gelmiyor aklıma. 😂
Hadi iyi geceler 😂
-
@Ping-PONG hadi sanada iyi geceler :D
-
ilk bayram bitti şimdi sırada 2.Bayram atarsa sin 3 gün..

-
Benimde ilk başvurum, başvuran herkes gibi çok istiyorum. Söz konusu çekiliş olunca çok ama çok şanssızımdır ama konu GC olunca nedense bana çıkacakmış gibi hissediyorum. Bakalım hepimiz için hayırlısı :)
-
İlginç bilgilerde bugün;
Amerika'nın resmi bir dili olmadığını biliyor muydunuz?
Ülkede ağırlıklı olarak İngilizce konuşuluyor olsa da federal düzeyde İngilizce'nin resmi dil olduğunu belirten herhangi bir yasa yoktur :)
-
@abrakadabra Evet 'tanınan milli diller' olarak ingilizce diye geçerli.
-
Merhabalar DS260 formunda İşimizi girdiğimiz kısım için ; yeni mezunum daha önce bir yerde çalışmadım ama öyle bir seçenek göremedim fotoğraflarda , ne yapmalıyım ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum