DV2023 Sohbet Odası
-
Herkese iyi bayramlar , İlk başvurumu yaptım ve yerimi aldım cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum :)
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese mutlu bayramlar 🍬
İmza hazır, profil fotosunu da bizim canavarın başvuru fotosu yaptım, herşey onun için, onun şansı olsun inşallah...Ay çok güzel yüzü, ömrü, bahtı da bi o kadar güzel olur umarım. 🧿💚
-
@OrlandoGücü
Allah geride kalanlara sabırlar versin unutulmuyor ama zamanla alisiliyor...
Bizimde ilk başvurumuz ama kendimden önce yıllardır basvurup çıkmayan kişilere çıkmasını daha çok isterim. Umarim canı gönülden isteyen hekese çıkar. -
@rupica teşekkürler güzel dilekleriniz için :hugging_face:
-
@denizergün canavarlarımız aynı yaşta sanırım 😄
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ahahahahahahah harika olmuş :face_with_tears_of_joy:
İnşallah bu sene GC kazanırız da şu seçeneğe düşmeyiz :folded_hands: :D -
Herkese selam üçüncü başvurumuzun sonuna geldik bakalım. Bize çıkacağına pek inanmasam da çıkacak olan arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar dilerim.
-
@Zelene Ekim 2018 :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
İyi geceler herkese yaklaştıkça aklım karışmaya başladı.
Bu ilk başvuru yaparken adresi Türkçe karakteri yanlış vs yazmış olsak elenme sebebi olur mu yoksa sadece elemeler fotoğraf dan mı oluyor ve şimdiden herkes hayırlı bayramlar 🍬 -
@yeninesiladam cok bariz buyuk hatalar yapmadıkça 2 side elenme sebebi degil
-
Eneem kızımla 1 ay var aralarında, Eylül'de dovdu bizimkisi de 🤭
-
Ağustos 2018 tek umudum okula orada başlaması umarım bu sene yüzümüz güler
-
Herkesin bayramı kutlu olsun,inşallah hediyemizi 7 Mayıs'ta alabiliriz
-
-
@rupica @Zelene Ağustos, Eylül, Ekim ne güzel 🧿
Amerika'da okula başlama hikayelerini arka arkaya paylaşacağımız günler de gelir umarım 😊Ahh ne güzel bir dilek... Dilerim en kısa zamanda gerçekleşir. ✌️
-
Herkese mutlu bayramlar 🍬
İmza hazır, profil fotosunu da bizim canavarın başvuru fotosu yaptım, herşey onun için, onun şansı olsun inşallah...Maşallah ya çok sevimli oğlunuz😍 Çocuklarımız için şansımız bol, bahtımız açık olsun🙏🏻
-
Mutluluk ile umut ile bekliyorum , bu ülkeden kurtulmama az kaldı..
-
Çekilişte kazanan arkadaşlardan beni evlat edinmek isteyen olursa iletişim bilgilerim profilde var. Yaşım kart olabilir belki ama en azından okul, harçlık, askerlik derdim yok, elim ayağım da çok şükür tutuyor, her işi de yaparım evelallah sjsjsjs
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çekilişte kazanan arkadaşlardan beni evlat edinmek isteyen olursa iletişim bilgilerim profilde var. Yaşım kart olabilir belki ama en azından okul, harçlık, askerlik derdim yok, elim ayağım da çok şükür tutuyor, her işi de yaparım evelallah sjsjsjs
Yetiştirme derdi yok, hazır büyümüşü 😂😂
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şu kritere dikkat çekerim eşi ve 21 yaş altındaki bekar çocukları yararlanır
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum