Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sağlık kontrolü Göz

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV mülakatında sağlık veya başka bir nedenle vize reddi almak

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    U
    Merhabalar sevgili adminler bir şeyi merak ettim aslında bu başlığa uygun bir soru olabilir, DV mülakatında yanına gideceğimiz kişi (kuzen,ağabey vs.) zamanında out of status kalmışsa ama şu an yasal olarak yeşilkarta sahipse bir problem olabilir mi sizce talihli için veya bunu sormadan da görebilirler mi ?
  • Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    554 Bakış
    crazycellsC
    @ssg Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk. içinde söyledi: Selamlar,sağlık raporu alırken geçmişte psikolojik rahatsızlığınız oldu mu diye soruyorlar diye yazılar gördüm yanlışım varsa affola önceden anksiyite-okb rahatsızlığı olup şu an ilaç kullanmayan birisi için sağlık raporu sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı,teşekkürler herkese çekiliş yaklaşırken bol şans :) Sorunuzu surada sorun isterseniz, benzer konular orada da konusuldu: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1441/göçmen-vize-için-yapılan-sağlık-muayenesi-hakkında-sorular
  • Sağlık randevusu

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    TarkovskyT
    Arkadaşlar askerlikten sağlık sorunu nedeni ile muaf olan biri green card mülakatında sorun yaşar mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k