Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da yaşayan ve Türkçe Konuşan Terapistler.

Sağlık
3 3 418 3

Benzer Başlıklar

• Amerika'da doğum yapmak

Sağlık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    290 Bakış
    ATS16A
    @Ulaş ABD'de doğum ile ilgili merak ettiklerinizin cevaplarını aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/1799/amerika-da-doğum-hakkında-merak-edilenler IR5 vizesi, ABD vatandaslarinin anne veya babalari icin basvuru yapmasi gereken gocmenlik yoludur. Anne veya babaya sponsor olabilmek icin ABD vatandasinin en az 21 yasinda olmasi gerekir. Bu konu ile ilgili de merak ettiklerinizin cevaplarını aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/1403/ir-5-vize-süreci-abd-vatandaşlarının-anne-ve-babası
  • Amerika'da Obezite (Aşırı Kilo) Problemi

Taşındı Sağlık obezite kilo
    11
    3 Oy
    11 İleti
    728 Bakış
    F
    @MySea Aylardir gazli icecek ictigim yoktu ama gecen hafta sonu almis bulundum. Zaten yemek de yenilecek sey degildi, maksat ortama uymus bulunduk :) Dediginiz konuda oyle haklisiniz, bizim memlekette de olmasi gerekenden cok daha kucuk. Arasini bulmak lazim.
  • Amerika'da Kirmizi Receteli Ilaclar

Sağlık
    1
    1 Oy
    1 İleti
    415 Bakış
    G
    Merhaba bu konu ile alakali internette biraz arastirma yaptim ve bu siteyle karsilastim, umuyorum bu konu ile alakali bilgisi olanlar aramizdadir. Durum ise su: halihazirda dikkat daginikligi ve hiperaktivite bozuklugu ilaclarinin kirmizi receteli olarak ve doktor kontrolunde olduklari biliniyor, Amerika'ya turist olarak veya egitim icin giderken bu ilaclari kullanmis olmak vize alirken nasil bir durumla sonuclanir? Giderken recetemizle yolculuk esnasinda goturebilir miyiz? Bunlarla birlikte egitim icin gittigimizde orada bu ilaclari doktor kontrolunde kullanmak ne gibi sonuclari karsimiza cikarir? Tesekkurler!
  • Amerika'da kan verebiliyor musunuz?

Sağlık
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    R
    Çok teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k