DV2023 Sohbet Odası
-
@marpessa gereğinden fazla nem var gibi
-
@clourpoint ara sıra Bostanlı da bu koku geliyor onun haricinde hiç denk gelmedim bu kokuya
-
@Göksel-Aksu evet başladı yine o boğucu günler hoş 44-45 dereceler var daha 😶
-
@marpessa üç gün sonra karşıyakadayım anam doğup büyüdüğüm yerin kokusuna kurban olurum istanbula gelin geldim 6 senedir alışamadımda valla kokuyu tercih ederim
-
@gülşahegemen İzmir bırakılmayacak kadar güzel memleket valla her yeri ayrı güzel
-
büyük ikramiye ve amortileri görebileceğimiz sıralı tam liste isticem Biden'den...
-
@Göksel-Aksu anne tarafımda baba tarafımda üç nesil izmirliyiz beni bırakın şehir dışına farklı ilçeye gönderemezsiniz diyordum şehir değiştirdim şimdi ülke değiştirmeyi planlıyoruz ama olmazsa da eşimde bende izmire dönmek istiyoruz artık
-
@ozlemmm ben de atsam, olur mu?
-
@beceke, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Diğer hususda da; geçmiş sayfalarda biri yazmıştı hoşuma gitti çok güzel bir cevap : Sayısal loto bile oynarken para veriyoruz.Yani bu bir sayısal loto yada milli piyango değilki birden fazla alıp şansımızı arttıralım. Kaldı ki ABD madem paran var E2 al diyor, eşitlik ve adaletten bahsederken yine kendimizi düşünür olduk 😇
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
büyük ikramiye ve amortileri görebileceğimiz sıralı tam liste isticem Biden'den...
abi o işlere Kamala bakıyormuş, ben aldım listeyi :D
-
@marpessa Çiğli tarafına gelmedi henüz o koku zaten gelse de anlamayabiliriz çünkü buranın da özellikle rüzgarlı zamanlarda geceleri uykudan uyandıran koku sorunu var maalesef...
-
izmirli baya çok forumda bakalım GC kontenjanından hangimiz yararlanacak :)
10 gün kalmış bayrama -
Değişik bilgilerde bugün.
ABD'deki en zehirli eyaletlerde ilk 6 sıra aşağıdaki şekildeymiş:
(Endüstriyel zehirli salınım vb. verilere göre)
-
@gülşahegemen İstanbul zaten yaşamak için felaket bir şehir mecburen yaşamışlığım var birkaç yıl ama bu koku İzmir e hiç yakışmıyor :(
-
@denizergün evet harmandalı:(
-
@marpessa gümüldüre geldik tatile güzeldi hiç koku filan yoktu belki şehir merkezinde vardır sıkıntı
-
@XMAN66 biz İzmirliler bile ülke değiştirmek istiyoruz diğer şehirlerde yaşayan insanları düşünemiyorum bile
-
@gariban hava ısındıkça bu taraflarda maalesef hep oluyor
-
@Zelene ahahaha bizm burda da öyle aynen dediğin gibi ziyan olmasın yatırım diye el üstünde tutuluyor olabilir 😂😂😂
-
@ozlemmm hanımmm banada lütfennn 🙏🏼🙏🏼
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum