DV2023 Sohbet Odası
-
@marpessa heyecan yok. Bugün işte çok sıkıcıydı.
-
@ayvalik10 hocam merhaba birşey sorucam Türkiye'den kaç kişi seciliyo mesela numara 1000 bazılarının bazılarının 30000 falan.
-
Arkadaslar hepinize iyi geceler.sonuçların açıklanmasına 12 günden az kalmis.Biz,bu yıl ayri bir stres daha yaşıyoruz.Ikiz kızlarım bu yıl 8 sınıfta ve haziranda Lgs sınavlarılar var.Gc den pek umutlu olmasamda insallah kızlarım guzel okulları kazanırlar.Bu yil Lgs ve üniversite sinavina girecek cocuklarimiza simdiden sinavlarinda basarilar diliyorum.
-
@Onurfidan greencardda her yıl için 55000 talihli rastgele seçilir. söylediğiniz sayılar sıra numaraları (case number) genelde 2500-3000 kişi kazanıyor ülkemizden. Ülke olarak europe bölgesi sayılıyoruz ve bu kotadan katılıyoruz
-
@clourpoint umarım kızlarınız gönlünüzden geçen okulları kazanır güzel yerlere gelirler. Sınavlar gençlerimizi yarış atlarına benzetti umarım emeklerinin karşılıklarını alırlar.
-
@gariban Amin kardesim iyi dileklerin tesekkur ederim.Her seyi cocuklarimiz, göcmen olmayı bile onlar icin göze aldık.Bütün çabalarımız onlara iyi bir gelecek verebilmek.
-
Yine bu sene hüsrann…
-
2 gün sonra kontrol amaçlı endoskopi olacağım. Çekiliş öncesi iç dış bakım yaptırıyormuşum gibi geliyor 😂
-
@Ozzy-han neden aşı olmak istemiyorsunuz tamamen merakımdan soruyorum yargılamak değil amacım
-
@Emtee olmaması daha iyi aslında sonuç olumsuz olunca daha az etkilenir insan
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaslar hepinize iyi geceler.sonuçların açıklanmasına 12 günden az kalmis.Biz,bu yıl ayri bir stres daha yaşıyoruz.Ikiz kızlarım bu yıl 8 sınıfta ve haziranda Lgs sınavlarılar var.Gc den pek umutlu olmasamda insallah kızlarım guzel okulları kazanırlar.Bu yil Lgs ve üniversite sinavina girecek cocuklarimiza simdiden sinavlarinda basarilar diliyorum.
Kızlara şimdiden başarılar dilerim abi ama inşallah gerek kalmaz 7 Mayıs'ta daha iyi bir seçenekleri olur 🙂
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
2 gün sonra kontrol amaçlı endoskopi olacağım. Çekiliş öncesi iç dış bakım yaptırıyormuşum gibi geliyor 😂
Abi 9 gün önce ben hem endoskopi hem kolonoskopi aynı anda oldum. O dediğin iç dış bakımı dibine kadar yaptırdım ben. Bu sene xxx01 benim olacak case no :D
Geçmiş olsun bu arada şimdiden.
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Abi 9 gün önce ben hem endoskopi hem kolonoskopi aynı anda oldum. O dediğin iç dış bakımı dibine kadar yaptırdım ben. Bu sene xxx01 benim olacak case no :D
Geçmiş olsun bu arada şimdiden.
E hak etmişsin 😂
Geçmiş olsun :) -
Arkadaşlar merhaba ben bu sene suresi geçmiş pasaportla basvuru yaptim cikarsa ne gibi bir sorunla karsilasirim
-
@yldrmmm çok yüksek ihtimalle yalan beyan dan dolayı ret
-
@yldrmmm Maalesef güncel pasaport bilgisi girmeniz gerekiyordu , olurda çıkarsa mülakatta yeni ve eski pasaportunuzu görmek isteyecekler geçersiz olduğu hemen anlaşılır , keza bu boyuta gelmeden random seçildikten sonra herşey inceleniyor kafadan geçersiz başvuru...
-
@yldrmmm Şu anda başvuru yaparken pasaport olma zorunluluğu kalktığı için bir sorun olacağını sanmıyorum. Kazanırsanız mülakata yeni eski pasaportları götürürsünüz ama. Eskiyi sormazlar ve Yeni pasaporta vize basarlar. Eskisinin zaten süresi bittiği için yenisini de almışsınız. Belki eski pasaporta bakmazlar bile.Çünkü pasaport zorunluluğu yok.şimdilik.
-
@AYSY33 kesin olmayan bilgileri kesinmiş gibi belirtmeniz doğru değil, devlet pasaport ile alakalı davayı bir üst mahkemeye taşıyor diye geçmiş postlarda paylaşıldı, ayrıca pasaport zorunluluğu gerçekten kalkmış olsa bile gelecek seneleri kapsar bu sene mevcut kurallarla bitirilir. Ekim ayında yeni başvuru dönemi gelene kadar kimse pasaport şartının kalktığını kesin olarak görmesin. Ek olarak mülakatta bile yalnızca doğruyu söyleyeceğinize yemin ediyorsunuz, yalan beyanın ne kadar tehlikeli olduğunu anlarsınız umarım...
-
@yldrmmm süresi dolmadan başvuru yapsaydınız ve süresi sonraki günlerde dolsaydı sıkıntı olmazdı fakat bu durumda ret yiyebilirsiniz
-
@marpessa gecen yıl ilk deneyimde hüsran olunca biraz sarstı.. bu yıl çok kasmıyorum🗽🗽 ama illaki amerikaa 🗽🇺🇸
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum