DV2023 Sohbet Odası
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells bir yıldızım vardı, gitti :crying_face:
@gariban @uzaysan ayarlardan düzeltin gariban 2 yıldıza yükselmişsindir😀
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya para en son buraya gitti :P https://t24.com.tr/foto-haber/erdogan-ve-bahceli-iftar-yapti-mhp-lideri-cumhurbaskani-na-99-gul-hediye-etti,15199
Bizim iftar soğan ekmek o da bizim vergilerin iftarı😂
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar, steam adresime bağlı değil oyun ama bağlarsam sorun olur mu steam üzerinden oynamıyorum da :) Ekledim
Farklı bir yerden indirip oynuyorum ama şunu fark ettim menüde steam adresi ile bağlanabiliyoruz sanırım. Bilmediğim için.
Nereden indirdiniz
Zamunda :smiling_face_with_sunglasses:
o ne 😄
torrent indirmiş hocam
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@TrueLove çıkmazsa da us beni kaybeder ne diyebilirim ki:)
Peki ABD'nin bundan haberi var mı :) -
@TrueLove bilmem Biden ile konuşayım akşam hep reis mi konuşacak bir de ben konuşayım :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells bir yıldızım vardı, gitti :crying_face:
Bana da 1 yıldız verilmesi lazım ama gelmedi daha.
sağ üstte bulunan fotonuza tıklayın
ardından altta "Profil düzenle" tıklayın
Üstten 5. sırada "Grup ünvanları" var
Oradan bir kontrol edin bakalım.Eğer ki bunları zaten yapmışsanız, bilemedim.
var orada yıldız belki onay filan gerekiyordur sistemsel
-
@allik, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@FreeMen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar dostum,
Az önce tavsiyene San Diego'dan başladım :) Keyifli duruyor diğerini bıraktım. Geliştirelim kendimizi USA için :star:

Wallmart'a yük getirdiğim bir günden :) ETS ve ATS'de geçirdiğim vakit Steam'de yaklaşık 2 bin saat falan, oynadığım tek oyun bunlar. Bir ara online beraber de oynayabiliriz.

Keyifle tabi neden olmasın oynayalım :)
Bende gelirim konvoy yapariz steam adresimi verim eklerseniz girebiliriz..
https://steamcommunity.com/id/erkandogan01/
Ets2'de konvoy yaparsanız bende gelirim :)
https://steamcommunity.com/profiles/76561199061149884/Ekleyemedim ya seni 😂
arkadaş kodum şuymuş. 161068295
-
Allah bizi DV2024 bekleyenlerden etmesin amin.
-
Seneye bu zamanlar göçmen vizesi ile ABD ye ilk giriş odasına yazmak nasip olsun öyle bir detaylı anlatacağım ki bir kaç sayfa sürecek 😄
Bir kaç gündür Facebook market place de geziniyorum bir sürü ücretsiz ev eşyası buldum evi düzdüm kafadan hesabımla 3-4 bin evin içine gitse derdim oradan yırttık numaram 5023 olacağı için ben Ocak Şubat giriş yaparım diye düşünüyorum 😄 o zamana daha detaylı bakarim -
Kaldı 17
-
Her şey çok çok çok pahalı gerçekten sinirim bozuluyor artık
-
@Erkand Selamlar, steam adresime bağlı değil oyun ama bağlarsam sorun olur mu steam üzerinden oynamıyorum da :) Ekledim
Farklı bir yerden indirip oynuyorum ama şunu fark ettim menüde steam adresi ile bağlanabiliyoruz sanırım. Bilmediğim için.
Nereden indirdiniz
Zamunda :smiling_face_with_sunglasses:
Bu mevzuya 2. kez post atıyorum. Biliyorum beni ilgilendirmez ama bir yazılımcı olarak üretilen bir yazılımın kaçak yollarla kullanılmasına içim razı olmuyor. Oyunun tam fiyatı 59 TL indirim dönemlerinde 14,75 TL ye kadar düşmekte. Lütfen orjinal içerik tüketmeye özen gösterelim.
-
17 gün kaldı :)
-
@marpessa Alışverişi genelde eşim yapar, işten gelirken birşeyler istedi, markete girmiş bulundum. Son alış verişimden bu yana nasıl dramatik değişim olduğuna şaşırarak şahit oldum. Alabiliyor olsak da moralimiz bozuluyor. Alamayanları düşünemiyorum bile.
Sonrada tv lerde çıkıp dünyada kriz var diyorlar. Yahu 1 varsa bizde 10 var. İşin kötüsüde bu tercih edilerek, bilerek yapılan bir durum. Burada durayım en iyisi. Devam edersem sabaha karşı kapıya polis dayanabilir. -
@Yahya-Öztürk Abd ye gidersem, söz hepsini lisanslı kullanıcam. :) Fifa 22 600 lira burada. Abd de sanırım 15-20 dolar falandır
-
@Rüştü-Gürbüz Bu oyun gerçek zamanlı değildir heralde. New yorkdan Seattle ye 1 hafta kullanmıyorsunuz dimi :)
-
@Zelene Uçaktayken dinleyeceğim playlist imi hazırladım :)
-
@adgercu Evet maalesef yeni çıkan oyunlar çok pahalı oluyor. Bu durumda istek listesine atıp indirime girmesini bekliyorum. (Örn. Elden Ring)
-
@adgercu ps4 için var fifa 2022 bilgin olsun
-
@adgercu evet ben de kendimden çok diğer insanları düşünüyorum yani asgari ücretle falan nasıl geçiniliyor aklım almıyor haklısınız susmak lazım maalesef
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum