DV2023 Sohbet Odası
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller insAllah kazanirsaniz sayet o surece kadar olan zamana kadar kopekler uzerinde ki yasakli surec kalkicaktir dusuncesindeyim.
@gokhanbagatur inşallah hayallerimiz hep aynı eve eşya bile almazken gidecez nasılsa diye eve köpek aldık valla bir bakışı ile kandırdı bizi 🙈
-
@Hyller bu arada belli bir süre sonra sen hep aynı saatte kalkmaya başladığın için o saat gelip seni o kaldırır
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hdemircanusa eve t bizde bir shihtzu bir kaplumbaga (ama 3 tane gibi) iki muhabbet kusu var .. isin tuhaf yani esim,
askim canim cicim sevmeler …
gezdirmeler, kafesi temizlemeler filtre degistirmeler hep ama hep bende 😅😅@gokhanbagatur shithzu bizim de oğlumuz. Beni sınıyor ana sahipleneli 3 ay oldu ama öğretemedik tuvalet işini :( çok zorluyor beni üzümlü kekim köpeğim 😢
Bizim oğlumuz diye okuyunca çocuk sandım hahhaha 😄 çünkü bizimde 3 buçuk yaşında oğlumuz var tuvaletini öğrendi ama kızınca söylemeyip türlü yerlere işeyebiliyor 😄 bazen ısırıyor
severken , evde zapdetmekte güçlük çekiyorum Amerika'da bahçeli ev hayalim o yüzden, salacağim bahçeye evde beslenmiyor bu oğlan çocuğu@Zelene bahçeli ev ve mangal ne güzel hayallerimiz var bizim inşallah o sene bu sene 🙏
-
Günaydınnnn...
Orlando, 25 Mart 2022 Saat 03:00
Sıcaklık 18 derece
Nem 78%
Rüzgar Miami tarafından 13km/saat
Zemin top oynamaya müsait... -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hokkabaz36 günaydın geri sayfalarda bu anketi paylaştım sordukları sorular amerika ile hiçbir anlamı olmayan klasik insan kaynakları soruları bu cevabı yazdıktan sonra günlük rutin haberleri okuyorum bak işte ALLAH işte karşıma hangi haberi çıkardı
Haberde "işsizlik maaşı başvurusu" ile ilgili o kadar çok bilgi vermişler. Ama en önemlisi "işsizlik maaşının miktarı" ile ilgili en ufak bir detay bile vermemişler. İkiyüzlülük ve manipülasyon böyle bir şey işte.
-
@abrakadabra makaledeki son satır çok önemli buradakiler için...
-
şu anda amerika da işsizlik maaşı artık en fazla 6 ay veriliyor. Ondan dolayı insanlar bir şekilde işe başlamak zorundalar.
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Aynen öyle.
Bir yerde işsizlik maaşına başvuru düşüyorsa 2 seçenek vardır:- İnsanlar o ülkeden kaçıyordur, başvuracak insan sayısı azalıyordur.
- İstihdam artıyordur, çalışmayan/çalışamayan insanlar da çalışmaya başlıyordur.
ABD'de iki seçenekten hangisi olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım :)
-
Bu ileti silindi! -
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Aynen öyle.
Bir yerde işsizlik maaşına başvuru düşüyorsa 2 seçenek vardır:- İnsanlar o ülkeden kaçıyordur, başvuracak insan sayısı azalıyordur.
- İstihdam artıyordur, çalışmayan/çalışamayan insanlar da çalışmaya başlıyordur.
ABD'de iki seçenekten hangisi olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım :)
Yada belki ülke ekonomisi şahlanıyordur.
-
https://worldpopulationreview.com/state-rankings/unemployment-benefits-by-state
Abd'de işsizlik maaşları ile ilgili bilgi var -
https://www.iskur.gov.tr/is-arayan/issizlik-sigortasi/issizlik-odenegi/
Burada ise Türkiye'deki bilgiler -
@SUAT-GUNAY Bende Avusturya doğumluyum. oranın kontenjanından katılıyorum. fakat Türkiyede ortlama 2500- 3000 vize verilmesine rağmen Avusturyada 36 vize verilmiş. kimse başvurmuyormu acaba orada :)
-
@SUAT-GUNAY ah ah… hadi hemen gelsin şu gün hemen çıksın hemen gidelim 😀
-
@uzaysan Tamamdir greencard cikarsa belediyeden birine devredicem sende oyle yap :)
-
@abrakadabra
Analistler, işsizlik maaşı başvurularına ilişkin son verinin iş gücü talebinin arzı çok aştığını ve enflasyonun çalışma teşvikini yüksek tuttuğunu gösterdiğini belirtti.
budur hocam olay... istihdam artıyor, mevcut işgücünden fazla talep var.
bu da çalışacak kişiyi kapıyorlar demek.
bu da ücretlerin artışı demek -
@abrakadabra
Analistler, işsizlik maaşı başvurularına ilişkin son verinin iş gücü talebinin arzı çok aştığını ve enflasyonun çalışma teşvikini yüksek tuttuğunu gösterdiğini belirtti.
budur hocam olay... istihdam artıyor, mevcut işgücünden fazla talep var.
bu da çalışacak kişiyi kapıyorlar demek.
bu da ücretlerin artışı demekAynen öyle.
Ama tabi haberi okuduğunuzda bu çok kötü bir durummuş gibi lanse edilmeye çalışılmış :) -
@abrakadabra burasi TR baska nasil sunabilirlerdiki bu haberi,inan hic sasirmadim 😉
-
@Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan Tamamdir greencard cikarsa belediyeden birine devredicem sende oyle yap :)
Mantıklı. Belediyelerimiz gri pasaport ile insan kaçakçılığı yapmakta tecrübeliler zaten. Hizmetlerine greencard da eklerler bu sayede.
https://www.dw.com/tr/gri-pasaportla-almanyaya-insan-kaçakçılığı-davası-başlıyor/a-59717241
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum