DV2023 Sohbet Odası
-
@OrlandoGücü Haydar koyalım ismini de :)
-
@hdemircanusa
ben: google "Agama Agama"
cevap : bayağı kaya kelerila ne güzel rengi var bunun. hemi de bordo mavi...
piton diyor kardeş, vallahi normali yok aramızda :) :)
-
@balıkesir10 çekiliş için girilen bilgilerden hiçbiri olumlu ya da olumsuz açıdan şansınızı etkilemez (kurallar ve yeterlilik dahilinde). sadece bölge kotaları var. @december da dediği gibi Almanya da Türkiye de EU bölgesi olarak geçtiğinden sizin durumunuzda fark yaratan bir şey yok.
-
@SUAT-GUNAY Türkiye göre kazanan sayısı 1/5 kadar geçen sene 540 kişi idi.
-
@madmizah hocam rahat ol. özlük bilgileri dışında yanlış girişlerinçok önemi yok, düzeltilesi şeyler. ha ama adını yanlış girdiysen, doğum tarihini vs yanlış girdiysen farklı tabi.
sabit iklimin babası Orlando :) -
@SUAT-GUNAY evet abi renkleri çok güzel bendeki Red head Agama olarak geçiyor , Piton nasipse GC çıkarsa %100 beslerim
-
@ayvalik10 aaa bakın bu güzel ayrıntı. ama kırılım nasıl acaba. bölge kotası/ülke kotası/çekiliş ise evet, şansı azaltmış dahi olunabilir. ya da, geçen yıl orası azdı, bu yıl burası az olur diye bir durum da olabilir (mi). zira yanılmıyorsam Almanya'da da ülke kotası için sorun yok. max 7% (7 mi 4 mü dönüp bakamadım şimdi)
-
@hdemircanusa la kardeş, onca hayal kurulup ABD'ye gidip, sonra yem olmayalım Pitona. bi taraflarıyla gülerler bize. :)
-
-
@SUAT-GUNAY Olmayız abi merak etme 😂 Gülen olursa aynı odada bırakırız pitonla başbaşa gülerler 😂
-
@hdemircanusa ben kesin gülerim doğruya doğru. nasıl olsa oraya da gelemeyeceğim için tehlike yok benim için :)
-
@ayvalik10 merak ettim şimdi. bunun resmi bir açıklaması var mı? yani şu şu sebepten Almanya az diye. sanırım yok. bu durumda tamamen denk gelmeyle ilgili EU içinde.
şöyle bir şeyin varlığını bilmiyoruz di mi; yazılıma Türkiye'den 2500 kişi seç, Almanya'dan 500 kişi seç tarzı bişi. Sadece max seçilecek sayı var, onun dışında ülkesel bazda kota yok. böyleyse şayet, ki veriler/bilgiler o yönde, geçen yılki oran tamam rastlantısal. sen ne diyorsun bu konuda? -
@balıkesir10 Merhaba, doğru olanı yapmışsınız. Başka türlü yapsaydınız ve kazansaydınız vize alamazdınız. Çünkü yanlış beyanda bulunmuş olurdunuz.
Bol şans.
-
@SUAT-GUNAY resmi site de daha 2022 olmadığı için 2019 - 2021 arasında ki başvuru kazanan listesini gösteriyor
-
@Rüştü-Gürbüz valla uzulmek degilde mental olarak baya bi yorgunluk var uzerimde .. gecer umidi ile 🙃
-
almanya ve türkiyenin şans oranı hemen hemen aynı.
şöyle kabaca bir hesap yapalım :
türkiye başvuran : 150 bin
türkiye vize dağıtılan : 2.600
oran : %1.7
almanya başvuran : 35 bin
almanya vize dağıtılan : 600
oran : %1.7rakamlar son 2 yılın ortalaması.
-
@hdemircanusa iyimis :) bende de kus,kopus ve su kaplumbagasi var ,gerci kaplumbagamiz dinozor dedelerine cekti iyi boyutlara ulasti😅
-
@december 😂😂
-
@beceke şimdi ona çalışıyorduk biz de. evet dediğim gibi bir sonuç çıkıyor. çok kaba hesapla 1% toplam başvuruya kazananların oranı. bu durumda ülke bazında bir kota da yok (max dışında), fark da yok. kazanan sayıları az olsa da, kazanan oranları aynı kabaca
-
@hdemircanusa bende nedir bu cali diye baktim simdi gayet keyifli bir tur 🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum