DV2023 Sohbet Odası
-
@birisi soylenmesi gerektigini soylemis.. zaten bu unsurlar her TC vatandasinin sahip ciktigi degerli kiymetli unsurlar.
Ama birde ruble ile yarisan bir ₺ gercegi var… -
Dilekler tutuldu mumlar yakıldı benim greencard tamam gerisini KCC düşünsün

-
@gokhanbagatur biz geceriz o grup sayisini :))
-
@gariban bu gorsel nedir anlayamadim.
-
@Regolit15 dilek dileyip mum yaktım o gözlerde mum ışıkları belli oluyor
-
@gariban . mum bacalari ..tesekkurler.
-
@gariban kardeşim geçen sene tampacıymışsın, bu sene ne düşünüyorsun
-
@gokhanbagatur içerisi şampiyonlar ligi
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ben tampayı halen düşünüyorum, ama yunanlılar çok orada ben kıbrısta pek anlaşamıyordum güney tarafındaki rumlarla o yüzden muallaktayım. Bir kumar oynadım eğer olursa Houston olmazsa kuzenim var Boca Raton'da ilk etap için olabilir. Orlando düşünmüyorum deniz iklimi olup denizi olmayan yerler bana göre değil.
-
Bu ileti silindi! -
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ben tampayı halen düşünüyorum, ama yunanlılar çok orada ben kıbrısta pek anlaşamıyordum güney tarafındaki rumlarla o yüzden muallaktayım. Bir kumar oynadım eğer olursa Houston olmazsa kuzenim var Boca Raton'da ilk etap için olabilir. Orlando düşünmüyorum deniz iklimi olup denizi olmayan yerler bana göre değil.
Denizsiz mekan bana da ters. 33 yıl İstanbul boğazında yaşadıktan sonra gidip te deniz olmayan yerde yapabileceğimi sanmıyorum. 🙃
-
selamlar, yerimizi aldık. ilk başvurumuz inşallah tek atarız diyelim :)
-
Hocam durum net.
Mayıs'ta Ramazan Bayramı
Mayıs'ta Şampiyonluk Bayramı
Mayıs'ta "selected" bayramı...3 bayram bir arada :)
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hocam durum net.
Mayıs'ta Ramazan Bayramı
Mayıs'ta Şampiyonluk Bayramı
Mayıs'ta "selected" bayramı...3 bayram bir arada :)
Abi yalnız Trabzonspor nisanda şampiyon olur çok önde gidiyor, söylede 1-2 maç yenilsinler 😅😅🤠
-
@SUAT-GUNAY Suat abi bunuda not alıyorum “Selected Bayramı” , kutlanır bu her türlü 😀
-
@ahsenaydgdu eskiden virginia yaşayan olsun yada yeni taşınan 2 tane youtuber ikisinde hiç bu konu hakkında şikayet eden videolarına rast gelmedim.
-
@SUAT-GUNAY hala geçerli mi ama hiç beyzbol oynanmayıp en çok beyzbol sopası satılan dünya da tek yer var neresi acaba :)
-
@OrlandoGücü nisanda Karagümrük maçında biter bu iş ama resmiyet Mayıs ayında.
-
@ayvalik10 :) :)
haydar haydarr
haydar haydarr
haydaaaarrrrr -
new york belediye başkanı bu kişiye teşvik vermiştir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum