DV2023 Sohbet Odası
-
@hadi-BE bende videolardan vazgeçtim. Ben görmek istediklerimi göremiyorum sadece konuşan kafalar var. Birkaçı hariç @semavi yi her zaman takdir ediyorum. Gerisi profesyonel olanlar harici sıkıcı. Ben halkı görmek istiyorum, market fiyatı değil de yerel halk markette nasıl davranıyor anlatma çek göster. Arkadaşından rica et muhabbetini çek gönder. Pek bulamıyorum o yüzden instagramdan bakıyorum artık. Merak da etmiyorum aynen. Nasıl olsa gidince herşeyi birden göreceğiz.
-
@SUAT-GUNAY Suat Bey Bilgi İçin Çok Teşekkür Ederim. Kusura Bakmayın Biraz Geç cevap Yazdım. İşler Dolayısı İle Yoğundum. Ancak Fırsat Bulabildim
-
Farkımız tarzımız, OrlandoGücü baştacımız 😅😂
Orlandoya gelmek isteyenler, Belediye başkanımız Sayın @SUAT-GUNAY beye adını yazdırsın. -
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE bende videolardan vazgeçtim. Ben görmek istediklerimi göremiyorum sadece konuşan kafalar var. Birkaçı hariç @semavi yi her zaman takdir ediyorum. Gerisi profesyonel olanlar harici sıkıcı. Ben halkı görmek istiyorum, market fiyatı değil de yerel halk markette nasıl davranıyor anlatma çek göster. Arkadaşından rica et muhabbetini çek gönder. Pek bulamıyorum o yüzden instagramdan bakıyorum artık. Merak da etmiyorum aynen. Nasıl olsa gidince herşeyi birden göreceğiz.
Güzel sohbetleri olanları ayırıyorum hatta onları podcast gibi dinlemişliğim de var. (semavi de dahil) ama gel gör kamerayı kendine çevirip gezenler ya da araba kullananlar.... Tamam siz konuşun ama kamerayı çevirin de sağı solu görelim di mi? 😂
-
@OrlandoGücü belediyemizin reisi Suat hocamızdan gri pasaport hizmeti bekliyoruz 😀
-
@Gökhan-AKGÜL-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü belediyemizin reisi Suat hocamızdan gri pasaport hizmeti bekliyoruz 😀
Gri pasaport için gerekli evrakları yazıyorum.
- ds-1453 formu
- son altı ayda çekilmiş orlando manzaralı resim
- OrlandoGücü kombine bileti aldığınıza dair kaşeli imzalı, imza sirkülü, barkodlu, soğuk damgalı resmi belge 🤠🤠🤠
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geçmiş senelere göre bu sene ABD ile alakalı videolar hiç sarmadı beni. Aynı şeyler sürekli tekrarlandığı için midir yoksa ABD'ye gitmeden orada yaşamaya alıştık da şaşırmıyoruz mu? :/
İzleye izleye ve forum sayesinde o kadar olmuşuz ki verdikleri doğru yanlış cevaplar sıkıcı geliyor artık.Yazın work and travel ile gidip orada kalan bir arkadaş geldi ona sorulan sorulara ben cevap veriyorum kanun usul eyaletler o da abla sen tamamsin sanki bir Amerikalı ile konuşuyorum dedi dedim ahh be güzelim az dirsek çürütmedik forumda ama öyle bir lebiderya ki oku oku bitmiyor
-
Burası nasıl da sessiz kaldı :) Unutamayacaksınız numara yapmayın hep aklınızda hahaha :smiling_face_with_horns:
-
@hadi-BE Artık heryerine o kadar aşına oldumki, gidersem birgün ilk kez gitmişim gibi hissetmem sanırım :)
-
@Rüştü-Gürbüz ekranda açık, bildirim bekliyoruz. :smiling_face_with_sunglasses: Forum candır, ayrılamayız.
-
@gariban Bende de öyle buraya uğramadan geçmiyor günlerim :)
-
Gunaydin hepimize,
İstanbul gune kar yagisi ile basladi…
Bol bereketli yagis alan bir sene,GC cekiliside burada hergun foruma ugrayip okuyan yazan like birakan kisiler basta gelmek uzere forum adina bol kazancli bir ceklilis olarak sonuclanir insAllah 😊 -
@Rüştü-Gürbüz ben çekilişe katılmadığım halde her gün gelip yazılanları takip ediyorum. katılanlar nasıl unutsun :) hepiniz kadar heyecanla bekliyorum 8 mayısı. kazananların sevincine ortak olacağım, onlar kadar sevineceğim.
-
@december özel değilse çekilişe neden katılmadınız acaba?
-
@birisi özel değil; eşim gurbet sevmiyor
-
anladım, her şey gönlünce olsun
-
@december katılamadığınıza üzüldüm. Heyecan ile beklemek ayrı mutluluk, çıkmama olasılığını bilerek :) Umarım heyecanımızın sonucunu olumlu haberler alarak tamamlarız.
-
@birisi ben uçan balon eşimse bir taş :) tamamlıyor gibiyiz birbirimizi.
@Rüştü-Gürbüz evet ben de üzüldüm, önce nasıl ikna ederim diye uğraştım, baktım uğraştıkça adamı yurtdışından daha çok soğuttum. artık kabullendim. şimdi biliyorum o ikna olsa bile yapamaz başka yerlerde. birinin fedakarlık yapması lazım dimi.. -
@december, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@birisi özel değil; eşim gurbet sevmiyor
sen katılsaydın, biz hanımını ikna ederdik :united_states:
-
@gariban hanımlar kolay ikna oluyor. beyler zor :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum