DV2023 Sohbet Odası
-
İdari izinler,okullarin tatili ..ciddi bir yagis alicak belliki ❄️🌨❄️
(Konu disi 🙃) -
@emirgenco, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Zelene ama şöyle bir durumda var. Bu kadın yanında 2 kişi getiriyor bu yüzden 3 saatte. Bitiriyor. Ama tek gelse günde bir evi 6 saatte bitirir tahminimce. Yine iyi bence 200 dolar net kar yapsa her gün çalışsa 6 bin dolar para ve vergi vermiyor el altından çalışıyor
Ben büyük ihtimalle yanımda çalışanlar hispanik olacağı için akşam İspanyolca dersleri indirdim temeli oluşsun 😄 planladım herşeyi fizibilite tamam
-
@Cycraft teşekkürler bilgi için
-
-
@celica bu genelleme yapılacak bir şey değil bence. Sonuç olarak herkes aynı işte aynı saatte çalışmıyor.
-
Arkadaşlar eski Amerikan filmlerinde gördüğümüz şekilde bir Amerikan rüyası olayı kalmadı zaten. Gelen hemen herkesin çok geç olmasa da çok güzel bir bahçeli eve sahip olduğu refah düzeyi yüksek dönemler filmlerde kaldı. Elbette bu demek değil ki ABD çok kötü bir yer oldu. Hele de Türkiye'den zengin olmayan bir aile mensubuysanız ABD hala sizin için çok iyi bir seçenek. Sadece hiçbir şey kolay değil ve bu mücadeleyi göze alıyorsanız bunu denemeye kalkışın. Ya da Türkiye'de kalıp normalde 20 birim edecek arabaya 300 ya da 400 birim arası ödemeye devam edin, tercih sizin.
-
@celica Bu videoya bir de şu açıdan bak acaba Türkiye'de Mcdonald's da aynı işi yapan biri arabaya sahip olabilir mi o işi yaparak hayatı boyunca. İşte refah düzeyi farkı bu tip ayrıntılarda gizli.
-
@this-time89 aslında sıkıntı nedir biliyor musun insanlar hep başkalarının son hallerini çektikleri videolarda gördükleri için bu kadar basit görüyorlar amerikayı. Video çekenler sıkıysa ilk 1 yıl içinde yaptıkları işleri kaldıkları evleri yaşadıkları hayatı anlatsalar ya kimse yapamaz. Her gelen ne iş olsa yaparım kafası geliyorlar fakat Türkiye gibi değil ki işin ne olduğu önemli değil yeterki iş hakkında fikrin olsun ondan sonra zaten evler güzel ciks arabalar kendiliğinden gelir. Delivery videolarına bakarsan en günceli 3-4 ay öncesi nedne şimdi 2 gün önce çekilmiş yok çünkü para kazandırmıyor artık fakat insanlar 3-4 ay hatta 1 yıl öncesinde ki videolara bakıyorlar 1 saatte 50 dolar - 120 dolar kazanıyorlar ben neden kazanmayım hayal dünyalarında yaşıyorlar.
-
Hayata dair neredeyse bütün umutlarımı kaybetmenin eşiğinden herkese selamlar. Amerika rüyam umutsuz şekilde devam ediyor. Herşeye rağmen yaşamaya çalışmaktan bile yoruldum. Umarım sizler çok daha iyisinizdir.
-
Orlando ekibinin dikkatine, okan ilkkez cizgisinin disinda bir video paylasmis acikcasi sasirdim :) izlemenizi tavsiye ederim.
-
@gokhanbagatur Biz gidene kadar, abd ninde çivisi çıkmış. Enflasyondan kaçıyoruz derken, enflasyona yakalınıcaz heralde.
-
@sidarkuhak doğru
-
@this-time89 haklısın Amerika eski Amerika degil. Tabiki bir çok ülkeden a hala iyi bir konumda şuan amerikada çalışırsan ve tutumlu olursan para kazanırsın onun dışında kazandığınla normal sıtandartlara göre bir hayat yaşamak. Anca
-
@this-time89 kesinlikle katiliyorum
-
@SUAT-GUNAY kıymetli cevabınız için teşekkür ederim daha yeni okudum. :) evet dediğim gibi herkesin kendine göre sebebi var tabiki. buradan 17 den 70 e bir çok yaş grubunda insan var ve herkesin önceliği farklı dediğinize katılıyorum. abd görmüş biri olmanızdan dolayı tecrübelerinizle bizi aydınlattığınız için ayrıca teşekkür ederim. "overhyped" dememin sebebi ben başka şehirlerin adını zikreden çok fazla duymadığım için ve tecrübe aktarımı olmadığından gözlemlerime göre insanlar başkalarının tecrübelerine bakıyor ona göre tercih yapıyor. Bu yüzden genelde bu şehirlerin isimleri zikrediliyor hep. Mesela hiç Utah, Kansas, Wyoming, Wisconsin, Louisiana ile ilgili duymadım okumadım. Ya da yeterince araştırmadım bu yüzden merak ettim sebebini daha önde olan şehirler ve eyaletler neden tercih ediliyor diye. Eleştirimde biraz orayaydı :) tabi kendimce bir eleştiri. Kimseyi yargılayıp istedikleri yerleri kötülemiyorum kendi fikirlerimi sundum sadece. Ne diyelim herkes için hayırlısı olsun :) Mayıs 7 de güzel haberleri almak üzere !
@emirgenco havacılık mesleğim uçucu personelim.
-
@ayvalik10 valla doğru eğer belirli bir meslek yoksa. Afedersin bir yerini yırtsan günde 10 saat çalışsan alacağın 4000 bin ee bunun vergisi algısı var. Yani hiç birşey kolay degil kimse 40 50 saatten fazla çalıştırmıyor zaten
-
@emirgenco zaten tek işle olmaz 2 işte çalışmak lazım
-
@Corleone93, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban Niagara şelalesini görmeyi çok istiyorum. Umarım nasip olur :)
.niagara selalesi hem amerika tarafindan hemde kanada tarafindan gorunulur,yani nehirin bir tarafi amerika karsi tarafi kanada,her iki tarafdan nehire inilip tekne ile selalelere yaklasiliyor, iki selale var esas olani at nali seklinde olan,bunu kanada tarafindan gormek cok sahane olur,nehir uzerinde kopru var bir ucta amerika gumruk kapisi diger ucta kanada...ben gittim gordum, gercekten gorulmeye deger bir doga harikasi diyebilirim.
-
@Hopes1 kesinlikle
-
Merhaba bende yeni kaydoldum yeşil kart foruma bu sene ilk başvurumu gerçekleştirdim heyecanla mayıs ayı bekleniyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum