Türkiyeden Amerikaya binek araba nakli ve satış işlemi
-
Merhaba
Türkiyedeki 06 Plakalı binek aracımı Amerika sakramento dan birisi satın aldi alacak. Arabam 28 yasında ithalata uygun ve artık amerikada kalacak. Hangi transport firmasını kullanalım. Süreç hakkında bilgi verebilecek biri varmı acaba?
Tekrarlıyorum Amerikadan türkiyeye degil, Türkiyeden amerikaya araç nakil edilecek
Yoksa arabayı Rotterdama vb sürüp ordan gemiye yüklemek daha mı mantıklıdır? Teşekkür ederim şimdiden. Prosesi bilmiyorum yardım lütfen
-
@Calibraturbo hayırlı olsun aşağıdaki linkte ev eşyası olsun yada araba olsun konteynır ile gittiği için bence prosedür aynıdır.
-
Hazır konusu açılmışken ben de bir şey sorayım. Mesela Amerika'da olmayan markalar var. Misal Amerika'da sallıyorum Skoda marka araba kullanmak istiyorum ama orda satışı olmadığı için aracı Türkiye'den satın alıp Amerika'ya getirtebilir miyim? Bunu hep merak etmişimdir.
-
Arabay satıldı arkadaşlar italya dan gemiye bindi isteyen detaylarisorabilir
-
@Melih-Tokal 25 yaşinin ustunde ise evet yoksa hayır. Fakat kanada dan import edilebiliyor 25 yas exempt. Japonyadan almanyadan vb şahsi import 25 yas ve uzeri haric yasak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum