Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

WAT Vizesi ve Düşük Not Ortalaması

Work and Travel (WAT) Programı
32 19 6.3k 13

Benzer Başlıklar

• WAT sırasında yeni bir sponsor bulmak

3
    0 Oy
    3 İleti
    538 Bakış
    MUSİC CRUSHM
    Merhaba bir şey sormak istiyorum, WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında yasal bir biçimde kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 3. ülke vatandaşı olarak bir ülkeden J1-WAT vizesi almak

3
    1 Oy
    3 İleti
    628 Bakış
    crazycellsC
    @hsyn045, içinde söyledi: 3. ülke vatandaşı olarak bir ülkeden J1-WAT vizesi almak Merhabalar, 6 aylık Erasmus süreci boyunca Polonya konsolosluğundan J-1 Work and travel vizesi alma şansım nedir? Haziran 2022'ye kadar Polonya için sadece D tipi Vizem var. Polonya vatandaşlığım ve Polonya'da ikametim yok. Türkiye'de lisans okuyorum 2023'te mezun olacağım Ülkeme döneceğime dair kanıtım: Üniversitem devam ediyor. ve not ortalamam 2,98 Yorumlarınız benim için çok değerli olacak. özellikle @crazycells şimdiden teşekkür ederim. Bu arada 5-6 gün önce Ukrayna vatandaşı ve İngiliz oturma iznine sahip bir kişi Berlin'den Turist vizesi aldı ve onaylandı. bir forum sitesinde gördüm. Eger o ulkede okuyorsaniz ya da calisiyorsaniz, tabii ki o ulkedeki konsolosluklarda da vize basvurusu yapabilirsiniz. Polonya vatandasi olmaniza gerek yok; herhangi bir problem yasamamaniz lazim. Vatandas olmayanlara hizmet vermeme kisitlama uyarisi, pandeminin basinda pek cok konsolosluktan gelmisti; ama su an eskiye donmusler. Polonya'daki ABD konsoloslugunun sitesinde herhangi bir kisitlama goremedim: https://pl.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/ Bol sanslar.
  • 2022 J1 - Work And Travel (WAT) Programı

8
    1 Oy
    8 İleti
    944 Bakış
    Özcan DemirÖ
    Selamlar herkese Internship programına başvurdum evraklarımı vs. hazırladım iş başvurumu yaptım. Danışmanlık şuanda WAT programı yüzünden konsolosluğun çok yoğun olduğunu ve en erken vize randevu tarihinin 2023 Mart ayı olduğunu söyledi bu doğru mu yakın zamanda böyle birşey duydunuz mu ? Ankaradaki konsoloslukta'da aynı durum geçerli mi ? Süreçle ilgili tavsiyelerinize ve önerilerinize minnettar olurum. İyi forumlar.
  • J-1 WAT Mülakatı hakkında

2
    0 Oy
    2 İleti
    324 Bakış
    crazycellsC
    @tugba_nyc_love, içinde söyledi: J-1 WAT Mülakatı hakkında arkadaşlar, benim ailem ssk'sız yani sigortamız yok. Yeşilkartlıyız. Annem ve babam işsiz görünüyor. Bu J1 Vizesi almama engel olur mu yada bir sorun oluşturur mu? Genel olarak su basliktaki yonlendirmeleri takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/98/j-değişim-programı-vizeleri Eger ABD'de acil durumlarda gerekecek kadar para gosteremezseniz sorun olabilir, ama WAT ile calisip para kazanacagiz icin biraz daha anlayisli olacaklardir. Ailenizin durumunun direkt olarak engelleyecegini sanmiyorum, ancak ABD'den Turkiye'ye geri donmeyeceginizi dusunurlerse vize vermeyebilirler diye dusunuyorum...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k