Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Car Title (araç tapusu, araç kimliği)

Ehliyet ve Araba
9 5 1.4k 4

Benzer Başlıklar

• Alkol veya ilaç etkisindeyken araç kullanmak (DUI)

Ehliyet ve Araba
    10
    0 Oy
    10 İleti
    616 Bakış
    N
    Burda polis durduk yere çevirme yapmıyor evet, ama aklınıza gelemeyecek herhangi bir sebepten çevrilebilirsiniz de (hız limitini aşmak, kazaya karışmak, arabada olan ve dışarıdan farkedilen bir sorun, arabanın muayene tarihinin geçmesi etc.)
  • ABD'de Elektrikli Araç Sahibi Olmak

Ehliyet ve Araba
    11
    1 Oy
    11 İleti
    1k Bakış
    hasbelkaderH
    100% electric vehicle yerine hybrid vehicle kullanmak daha iyi. Public charge icin odenen ucret ve charge station larda zaman zaman olusan kuyruklar dusunulurse daha avantajli. Arkadasim yeni Toyota Prius aldi. 1 gallon gas ile uzun yolda 60 mili vuruyor. Harika birsey. Bence yillik gas tuketimine hesaplanirsa teslaya odenen toplam charging fee lerle ayni miktara gelebilir.
  • Çalıntı araç satın aldım detaylar içeride

Ehliyet ve Araba
    4
    0 Oy
    4 İleti
    661 Bakış
    crazycellsC
    @mrblackwater maalesef video kayitlari buyuk ihtimal dosyaniza eklenemez, cunku hukuksuz olarak ele gecirilmis bir belgeyi hukuk yolunda hak ararken kullanamiyorsunuz. (Yoksa kendi icinde bir celiski olmus oluyor), o nedenle eger halka acik bir yerde cekim yapmadiysaniz, gizli video veya ses kayitlari hukuksuz yolla ele gecirildigi icin polis degerlendirmeye almayacaktir. Ben sizin ozelinizde degil, genel olarak konusuyorum tabii. Sizin dediginiz duruma ozel olarak maalesef bir yonlendirme yapamiyorum, bundan sonra sadece ve sadece sertifikali ve lisansli yerlerden alisveris yapmaya calisin, en azindan bir sorun oldugunda muhatap bulabilirsiniz. Title'da yazan isimle, size araci satan ismi kontrol ettiniz mi? Yoksa guvenip hic bakmadiniz mi?
  • Araç sigortası hesaplama

Ehliyet ve Araba
    19
    1 Oy
    19 İleti
    4k Bakış
    kursat68K
    Ama aklinizda bulunsun hemen teklifi kabul etmeyin baskasina soracam deyin bana ilk 940 dolar dedi ve yaklasik 1 saat sonra arayip sonra 840 a indi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k