Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Car Title (araç tapusu, araç kimliği)

Ehliyet ve Araba
9 5 1.4k 4

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Car Shipping

Ehliyet ve Araba
    4
    0 Oy
    4 İleti
    167 Bakış
    EzgiLeraE
    @Umut-Şele, içinde söyledi: Amerika'da Car Shipping @EzgiLera PA -> IA icin bakiyorum. Bir kac firma ile gorustum fakat yorumlarina baktiktan sonra acikcasi supheye dustum. Isim dolayisiyla kendim surmeye vakit bulamayacagim icin de ellerine dustum gibi bir durum oldu aslinda. Forumda tırcı arkadaşlar vardı. Belki onlar yardım ederler firma seçmenize. İşiniz ne bilmiyorum ama 1 gece otelde konaklayarak 1 hafta sonunda alınacak bir mesafe gibi duruyor. Şahsen ben uzun yolda araba kullanmayı seviyorum ve arabanız da donanımlıysa biraz -adaptive cruise control gibi- çok yorucu olmaz muhtemelen.
  • Kredi ile Arac Alimi Hakkinda

Ehliyet ve Araba
    5
    0 Oy
    5 İleti
    803 Bakış
    serlinkonakciyanS
    Merhabalar, temmuz ayinda henuz kredi skorum yokken finance ile arac aldim. Kredi skorum olustu refinance yapmak istiyorum. Nerelere basvurabilirim ? Credit karmanin onerdigi caribou gibi refinance yapan sirketlere basvurmam yeterli mi? nasil bir yol izlemeliyim konusunda yardimci olabilir misiniz?
  • ABD'de Elektrikli Araç Sahibi Olmak

Ehliyet ve Araba
    11
    1 Oy
    11 İleti
    1k Bakış
    hasbelkaderH
    100% electric vehicle yerine hybrid vehicle kullanmak daha iyi. Public charge icin odenen ucret ve charge station larda zaman zaman olusan kuyruklar dusunulurse daha avantajli. Arkadasim yeni Toyota Prius aldi. 1 gallon gas ile uzun yolda 60 mili vuruyor. Harika birsey. Bence yillik gas tuketimine hesaplanirsa teslaya odenen toplam charging fee lerle ayni miktara gelebilir.
  • Arac Marka ve Model Sikayetleri - CarComplaints.com

Ehliyet ve Araba
    2
    1
    7 Oy
    2 İleti
    304 Bakış
    redur47R
    Çok faydalı bir paylaşım
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k