DV2023 Sohbet Odası
-
@gariban peki siz nereyi düşünüyorsunuz? Çünkü belirttiğiniz gibi yaşam maliyetleri, vergiler, iş imkanları, güvenlik, eğitim vb. bir çok faktörü değerlendirmek gerek.
-
günaydın gençler, günaydın takım.
-
@suat-gunay Günaydınlaaar :)
-
@hdemircanusa forvet, @Burtaç seni nereye yazalım?
arkadaş forvet dolu, defans dolu orta saha sıfır... olsun napalım bol gollü galibiyetler bizi bekliyor.
@Rüştü-Gürbüz hala mı Cal? bak çok şey kacırıcan, iyi düşün :) -
@suat-gunay şuan profil kapak resmim Orlando yapmıştım halbuki :)
Orta sahaya beni yazabilirsiniz. Takım koçluğunu da üstlenebilirim büyüklerim izin verirse (şuan şirket takımım da yapıyorum da) :D -
Forvette ben varım arkadaşlar, yanıma biri daha lazım :)
-
@rüştü-gürbüz Oooo tamam harika. Antrenörümüz de var.
Orlando City'yi tahtından ederiz şehrin has takımı olarak Major Lig'de.
-
@hasan-gündüz transfer görüşmeleri yapıyorum, bir süre tek forvet idare edelim. @Rüştü-Gürbüz hocanın raporu doğrultusunda alıcaz birilerini...
-
Wayne Roney de Amerikadaydı , ona ayar verin 😅
-
@hasan-gündüz kardeş biz isteyen değil, seçilen/istenilen olucaz :)
kapımıza Mohammed Salah falan gelecek. Messi duymuş, aradı ama olmaz dedim, yaşlandın sen :) -
İyi demişsin abi. Ne o öyle her önümüze geleni alırsak takım çöplüğe dönüşür 😂😂
-
@hasan-gündüz hocamız @Rüştü-Gürbüz güvenimiz tam. tüm yetki onda, istesin herkesi alırız. (yalanın dibi yok anasını satayım nasılsa) :)
-
Hepimize gunaydin, dunden beri 3 sayfa geride kalmisim bile hemen okudum geldim.
Umarim hepimize bu guzel hayallerle su sohbet odasinda bulunup gerceklerin stresinden bir nebze uzaklasmamizi saglayan herkeze cikar
😊🤲
Gerceklere gelince kendi adima konusmam gerekirse illaki burda konustugumuz samimi oldugumuz birkac kisiye insallah hepsine bu sans vurucaktir.
Olurda ben o talihli olursam inanin butun deneyimler birikimlerle geride kalan tum arkadaslara elimden geldigince yardim etmeyi gorev edinicem bunun sozunu tum kalbimle veriyorum. -
@gokhanbagatur teşekkürler güzel insan...
-
@suat-gunay tüm yetki tehlikeli olabilir hocam :) herkes görev edinmeli kanımca.
-
@rüştü-gürbüz hocam takım saha içinde senin. o anlamda tüm yetki sende. yapılacak transferler vs vs...
yoksa soyunma odasına iner, bi kamyon laf ederim istiyorsan :) -
@suat-gunay hahaha gittiğimiz de yapmalıyız bunu halı saha olsa da :D motive edici olduğu sürece her zaman (3 gündür olduğu gibi). Teşekkür ederiz.
-
Sn @SUAT-GUNAY bey o zaman bugun degisik bir ilerleme kat edelim ve siz ve diger arastirma icinde bulunan herkezin fikirlerini toparliyalim.
Simdi malum bir cogumuzun yada bir kismimizin TR deki mesleki gecerliligi oralarda malumunuz yok..
Baslarda hepimiz iyi kotu bir sekilde tutunucaz farkli is konularinda..(ilk temennimiz GC sahibi olmak tabi 🤲)
Peki bir sure sonra ne tur sertifikalar ne tur mesleki dallar uzerine egitim programlari alinabilir ve oradaki farkli islerde aktif olarak rol alinabilir?
Fikir ve arastirmalari olanlar dusuncelerini karalayabilir. -
@gokhanbagatur özellikle siz gençlerin düşüncelerini alalım, biz de bildiklerimiz ile yorum yaparız. ben kendi adıma söyleyeyim; çok bir şansım yok hem yaş hem buradaki işim gereği. çok istememekle birlikte Emlakçılık bir seçenek ama ciddi sertifika gerektiriyor. Ama dediğim gibi çok çok uzağım o düşünceye. daha sonra planladığım ticaret için bi ihtimal "digital marketing" kursu alabilirim ama onu da mesleğini yapmak için değil.
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hepimize gunaydin, dunden beri 3 sayfa geride kalmisim bile hemen okudum geldim.
Umarim hepimize bu guzel hayallerle su sohbet odasinda bulunup gerceklerin stresinden bir nebze uzaklasmamizi saglayan herkeze cikar
😊🤲
Gerceklere gelince kendi adima konusmam gerekirse illaki burda konustugumuz samimi oldugumuz birkac kisiye insallah hepsine bu sans vurucaktir.
Olurda ben o talihli olursam inanin butun deneyimler birikimlerle geride kalan tum arkadaslara elimden geldigince yardim etmeyi gorev edinicem bunun sozunu tum kalbimle veriyorum.Teşekkürler kardeşim. Bizde aynı duyguları yaşıyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum