Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Tampa ve Tampa Bay Area

Florida
247 53 14.1k 54

• @gokhanbagatur kesinlikle öyle :)

• @denizci10 ben öğrenci olarak gideceğim 1 yıllık staj için. Sonrasında da muhtemelen yüksek lisansa devam ederim.

• @gokhanbagatur @sezerrenderr @denizci10 güzel temennileriniz için teşekkür ederim =) olabildiğince bütün tecrübelerimi paylaşacağım, Tampa'yı ilgilendiren kısımlar bu başlıkta, diğerleri de diğer ilgili başlıklarda ;)

umarım herkes gönlünden geçen yere ulaşır =)

• ⭐⭐

Forumda @Rhonster in önderliğinde olduğu Tampa Sevdalilari Derneği git gide büyüyor 😄

• @mulus deneyimlerinizi bekliyoruz. Green card çıktığı günden beri kilitlendiğim yerdi Tampa. Farklı bir yere gözüm kaymadı nedense. Dava sonucuna göre hemen arkanızdan eşimle beraber geliyoruz :folded_hands_light_skin_tone: :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_halo:

• @gokhanbagatur Görece güvenli bölgelerinin biraz daha fazla olması, mali açıdan başlangıç için uygun olması, sosyal hayatının ve imkanlarının fazla olması, güzel sahillerinin olması .. :smiling_face_with_heart-eyes:

• @ghost Bizzat Tampa'lı birinden öğrendim kendi sahilleri pek iyi değilmiş ama Clearwater hemen yanı başımızda dedi :D

• yarı finalde elendik bu arada arkadaşlar Super Bowl a gidemiyoz :(

• @rhonster, içinde söyledi: Tampa ve Tampa Bay Area

@ghost Bizzat Tampa'lı birinden öğrendim kendi sahilleri pek iyi değilmiş ama Clearwater hemen yanı başımızda dedi :D

Selling Tampa izlemeye başlamıştım. Fiziksel özellik olarak değil de (ırkçılık değil yani) siyahi ablaların tavırları beni biraz iğreti etti. California versiyonu gibi sarmadı beni. California versiyonundaki ablalar Selling Tampa’ da olsa acayip keyifli olurmuş çünkü şehir efsane 💯

Selling Sunset (Los Angeles)
    Selling Tampa (Tampa Bay)

• @ghost ay hadi inşallah! =) bu arada, eşim de davalılardan, Trump mağduru :face_with_hand_over_mouth:
    inşallah bir an evvel orada buluşur tanışabiliriz :folded_hands_medium-light_skin_tone:

• @rhonster @Ghost ben de şimdi ukalalık yapmayayım ama, Tampa'dan denize girilmiyordu son senelerde. Daha doğrusu, müsilaj çok vardı ben 2018'de ilk gittiğimde, sağlık bakanlığı mı artık hangisiyse ilgili kurum Tampa sahillerinden denize girmeyi yasaklamıştı. Hala öyle mi acaba, bi güncelleme alsak mı orada yaşayanlardan :face_with_hand_over_mouth: =)
    Ama dediğiniz gibi Clearwater arabayla yakın sayılır, gitmesi gelmesi sorun olmaz =)

• @mulus inşallah çok isteriz :folded_hands_light_skin_tone: bakalım ne çıkacak dava sonuçlarından bekliyoruz :smiling_face_with_halo:

• @Rhonster @mulus İnanın ben de bilemiyorum. Dediğiniz gibi orada yaşayanlardan bir güncelleme alabiliriz :)

Tampa şehri değil de Tampa Körfez Bölgesi (Tampa Bay Area) olarak ele alırsak Tampa'dan sonra bölgenin 2. en büyük şehri olan St. Pete'de bulunan St. Pete Beach ile Clearwater sahillerini kastettim aslında "güzel sahillerinin olması" derken. Tampa Bay Area olarak bölgenin çok güzel sahilleri mevcut :)

• @ghost aynen öyle forever Tampa :D

• Tampa NFL !den yarı finalde elendi ama Buz Hokeyinde iyiyizz dogu'da 2 sıradayız Bu sene NHL şampiyonu oluruzz

• @fredyjones olacaz tabi :D

• Herkese selam! Tampa'dayım ama henüz tam anlamıyla Tampa'da mıyım çözemedim, çünkü evden dışarı hiç çıkmadım =)
    Ev dediğim, eşimin akrabalarının evi, ve Totteridge Pl (place olmalı uzun hali) dedikleri yer oluyor.
    Bugün şehir merkezine gitme durumum var, Orlando'dan bir arkadaşım gelecek, onla buluşacağız. Evde araba konusu sıkıntılı, nasıl gideceğim bilemiyorum. UBER yapacağım büyük ihtimalle. Şimdilik Tampa hayatı adına söyleyebileceklerim bu kadar, ama sanki ben Austin tarafına meyledeceğim gibi gözüküyor.. Bakalım..

• @mulus daha ayrıntılı gözlemler bekliyoruz sizden :slightly_smiling_face:
    Havası suyu nasıl?
    Doğası nasıl?
    İlk izlenimler nasıl?
    Börtü böcek durumları nasıl?
    Merkeze gittiğinizde bekliyoruz ilk izlenimlerinizi :smiling_face_with_halo:

• @Ghost anladığım kadarıyla Mart ayında genelde yoğun yağmur bekliyorlar. Ama hani musonvari, öyle diyeyim. Henüz başlamadı, şu an hava sıcaklığı sabah 10:30'da 24 derece. Gün içinde 29'a kadar çıkması bekleniyor.

Böcek konusunda da; geldiğim ev biraz bakımlı bir ev olduğu için herhalde, bahçe kısmına kocaman sineklik koymuşlar. Bu aynı zamanda küçük yılanların da -evet, küçük yılanlar var normal dolaşan- girmesine engel oluyormuş. Evde bütün pencerelerde sineklik takılı zaten. Yani öyle çok fazla böcek görmedim, bir sıkıntısını yaşamadım. Ama tabii, bu koşullarda =)

• @mulus hayırlı olsun, nihayet gidebilmişsiniz :) Deneyimlerinizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorum. Florida'da Orlando ve Jacksonville'e yakın hissediyordum ama Tampa'yı da merak etmeye başladım. İş imkanları, sosyal hayat gibi konularda deneyimleriniz çok değerli. Şimdiden çok teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• Jacksonville/ Florida Kiralik 1+1 daire

Florida
    1
    0 Oy
    1 İleti
    169 Bakış
    H
    Jacksonville/ Florida Kiralik 1+1 daire Merhaba Arkadaslar, Eger Jacksonville/ FL ‘e yerlesmeyi dusunuyorsaniz Kiralik 1+1 daire mevcut. Ilgilenirseniz lutfen iletisime geciniz. Tesekkur ederim.
  • Tekne satın almak (Florida)

Florida
    28
    0 Oy
    28 İleti
    1k Bakış
    ayvalik10A
    @Sofi_y forumda denizcilik dedin zaman iki kişi dışında herkes acemidir. @Ping-PONG ve miami de ceo altı müdürlük yapan @redsat2000 bu iki kişi ile hemen irtibata geçersen sana seve seve yardımcı olurlar
  • Jacksonville

Florida
    97
    13 Oy
    97 İleti
    7k Bakış
    E
    @MySea St. Johns bölgesi de güzel ve gelişmekte olan bir yer.
  • Florida şehirleri hakkında tavsiyeler..

Florida
    142
    4 Oy
    142 İleti
    22k Bakış
    oktay3847O
    harika bilgiler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k