[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@fiahmadova Hayırlı olsun yeni hayatinizda sağlıklı güzel günler dilerim
-
@İsmail-Karakaya çok teşekkür ediyorum 😊
-
@özlemavci Çok teşekkür ederim sağolun 😊🙏🏻
-
@gamefry Sağolun çok teşekkür ederim darısı tüm dv arkadaşlarımıza 😊🙏🏻
-
@fiahmadova yeni hayatınızda güzel günler dilerim. bir daha herhangi bir ülkede ümitsizliğe kapılmamanız dileğiyle.
-
@fiahmadova Tebrik ederim, Yeni hayatınızda, umarım herşey gönlünüzce olur...
-
arkadaşlar randevular hızlandımı en son case number kaç mulakat alan numara
-
@fiahmadova ABD deki yeni yaşamınızda başarı sağlık ve mutluluklar dilerim. isteyen herkese nasip olur inşallah.
-
@MHA DV2022 kazananıysanız lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@fiahmadova Fidan Hanım tebrik ederim. Umarım en yakın zamanda Florida'ya yerleşirsiniz de bu sefer o deneyimlerinizi okuruz :)
Tecrübenizde göremedim, kimse de sormamış; kaç para göstermiştiniz konsolosluğa? Acaba çok gösterdiniz de zaten yeterli olur diye mi neredeyse hiç soru sormadılar diye düşünüyorum 🤔
-
@fiahmadova Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@fiahmadova Hayırlı olsun. Tebrik ederim ve yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
Bu ileti silindi! -
@koc2022 Bu konuya bakabilirsiniz, https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
@gamefry Teşekkürler.
-
Dünya ülkelerinin bu sene ki greencard alma sürecinde yaşadığı mülakat sayıları, kabul alanların sayısı gibi istatiksel bilgilerin olduğu güncel tablo var mı? Teşekkürler
-
Merhaba.Hiç üzerinde durmamıştım.5 yıl önce 15 günlugune Gürcistan a gitmiştim..Arac kullanırken trafik cezasi yedim. Bir daha gelmeyi düşünmediğim için ödemedim.Eger tekrar gidersem öderim diye düşündüm. Şimdi kafama takıldı? Mulakatta önüme çıkar mı?
-
@fiahmadova vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
Selamlar Arkadaşlar,
DV2022 Case Number'ı 4000 olan bir kişi DS260 formunu bugün gönderse mülakata ne zaman çağrılır? CN o ay içerisinde geçmiş ise hakkını kaybeder mi yoksa bütün numaraların aktif olduğu Current zamanı mı mülakata çağırılır?
-
@sekendiz Bence süreci başlatmış olur. Current olduğunda değil zaten current olmuş olduğundan her an çağrılabilir.CN gecmis diye bir şey yok. Zaten mülakata çağrılan 5 6 kişi var.Hicbir şekilde hakkını kaybetmez.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum