Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)
-
İstanbul ABD Konsolosluğu Bahçıvan (Gardener) arıyor!
Son başvuru tarihi: 6 Aralık 2021
- Şartları sağlayan herkes başvuru yapabilir (open to public)
- Tam zamanlı (haftalık 40 saat) iş
- İşe alınacak kişi tüm başvuru ve güvenlik işlemleri tamamlandıktan sonra 4-6 hafta içinde işe başlamalı.
Gerekli Şartlar:
- Bahçıvanlık üzerine en az 2 yıllık çalışma geçmişi.
- Minimum lise diploması.
- Akıcı ve ileri seviyede Türkçe
- Çok basit düzeyde İngilizce yeterli
Yıllık brüt maaş $10.253
ilgili ilan sayfası:
https://erajobs.state.gov/dos-era/vacancy/viewVacancyDetail.hms?_ref=whpiem53pt0&returnToSearch=true&jnum=28968&orgId=146 -
güzelmiş
bir süre sonra calışına izni verirlermi konsoloslukda calışmış diye -
$ olarak aylik brut maas yaklasik 850, net ise buyuk ihtimalle 600 yapar.
Bugunun sartlarinda kuru 13 TL olarak kabul edersek, aylik brut maas TL olarak 11 bin yapiyor; net maas TL olarak 7-8 bin yapiyor sanirim kesintilerden sonra.
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)
güzelmiş
bir süre sonra calışına izni verirlermi konsoloslukda calışmış diyecalisma izni icin ABD'de size sponsor olan bir is yeri olmasi gerekiyor maalesef. Su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3104/amerika-da-çalışma-vizesi
-
Sevgili @crazycells Bilgi için çok teşekkürler. Bir akrabam vardı faydalanması için yönlendirdim.. :slightly_smiling_face:
-
ayrica konsoloslugun insan kaynaklarindan ulasan bir bilgiye gore 3 ayda bir de 300 dolar ikramiye olacakmis, bilginize.
-
bu arada konsolsoluk'ta
15 yıl20 yıl ve üzeri çalışıldığı takdirde ilgili çalışan, eşi ve 21 yaş altı çocuklarına green card hakkı verildiğini de hatırlatmış olalım :)good deal!
-
İkramiye dahil yıllık 11.453 usd. Güncel kur ile yıllık 157.707 TL. Yani aylık brüt 13.142 TL. Neti nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama %30 falan kesilse 9.200 liraya geliyor aylık.
Doktor maaşından çok :)
Yahu ne para be. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kabul alan kişiyi şimdiden tebrik ederim.
Not: İşin bir diğer komik tarafı ise, BİM personel ilanında '' en az üniversite mezunu '' arıyor, ABD konsolosluğu ise '' en az lise mezunu '' arıyor :)
Bim verecek yıllık 33.900 lira, konsolosluk verecek 157.700 lira :)) Her tarafı ayrı komedi
-
Teröristti sol örgüttü falan filan bomba patlatacaksa en öne koşun siz ölürsünüz ama ailenize Green card veriyorlar. ankarada böyle oldu
-
Diğer ilanları varmı elçiligin ?Hangi şehirlerde?
-
@gucarslan, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)
bu arada konsolsoluk'ta
15 yıl20 yıl ve üzeri çalışıldığı takdirde ilgili çalışan, eşi ve 21 yaş altı çocuklarına green card hakkı verildiğini de hatırlatmış olalım :)good deal!
evet, bunu hatirlatmis olalim...
Konsolosluklarda calisan arkadaslar 20 yil sonra kendileri ve aileleri icin SE kategorisinde GC basvurusu yapabiliyorlar.
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)
Teröristti sol örgüttü falan filan bomba patlatacaksa en öne koşun siz ölürsünüz ama ailenize Green card veriyorlar. ankarada böyle oldu
Yazdiklarinizla bu baslik arasinda herhangi bir iliski goremiyorum.
-
mrb iş başvurusu yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
-
mrb daha önce amerikan okuluda bahçıvan dım ismim ramazan demirel
-
@Ramazan-Demirel, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)
mrb iş başvurusu yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
Yukaridaki linke gidip "Apply to this vacancy"e tiklamaniz gerekiyor. Daha sonra sitede hesap olusturarak basvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg