(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@crazycells Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Başvurumu yenice tamamladım ve vermiş olduğunuz adres üzerinden mülakatsız vize için uygun olup olmadığımı sordum. Soruma yanıt yaklaşık kaç gün sürer? Deneyimleyen arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica ediyorum.
Teşekkürler tekrardan -
B1/B2 vizesi olupta süresi son 48 ay içerisinde biten ve mülakatsız yenileyen arkadaşlar süreç hakkında bilgi verebilir mi?
Vize yenilemek için başvurumu yaptım, Ödemeyi yapıp vize randevumu aldım.
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/contact-us-ankara-tr/ adresinden mülakatsız vize için uygun olup olmadığımı sordum.
Süreç bundan sonra yavaş mı ilerliyor? Konsolosluk yaklaşık ne kadar süre içinde uygunluk için dönüş yapıyor?Deneyimlerinizi palaşırsanız sevinirim.
-
08503902884 arayin durumunuz uygunsa gerekli lslem ve yönlendirmeyi yapıyorlar
Ankara için işlemler yaklaşık bir ay sürüyor
Belgeleri gönderdikten sonra konsolosluk ya vizesini basıp pasaportunuzu gonderiyor ya da bazı durumlarda pasaportunu vizesiz gönderip randevu alıp mülakata gelmenizi isteyebilir -
@thunder_74 Merhabalar. Çok teşekkür ederim. Sistem randevu almaya yönlendirdi. Dolayısı ile bişeylerde hata mı yaptım diye düşündüm. Yani randevusuz için uygun isem sistemden hemen görünür mü?
Şu seçeneklerden dolayı hata yapmış olabilir miyim?
1- B1/B2 vizem vardı, geçen sene Martta bitti süresi. Yeni talebim B2 vizesi oldu DS-160 formunda
2- Dalgınlık ile Onay ekranından "Clearance Received’ veya ‘212 (a) waiver of ineligibility" seçeneğini işaretledim.Sizce bunlar problem yaratır mı? Varsa düzeltmek için şansım ne yapmam gerekir?
-
Merhaba, vizesi onaylanan arkadaşlar, vizeniz onaylandıktan kaç gün sonra pasaportunuz elinize ulaştı acaba?
-
@ipeksedaa, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba, vizesi onaylanan arkadaşlar, vizeniz onaylandıktan kaç gün sonra pasaportunuz elinize ulaştı acaba?
Sizin vizeniz onaylandı mı? Onaylandı ise bize süreçten sorulardan profilinizden bahsederseniz çok seviniriz
-
@nurcimek Çok teşekkür ederim efendim.
-
Merhabalar :) benide telegrama alır mısınız 05447816477
-
@denizci10 henüz vize görüşmesine girmedim işimden dolayı kaç günde pasaportun bana ulaşacağını merak ettim
-
@ipeksedaa, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 henüz vize görüşmesine girmedim işimden dolayı kaç günde pasaportun bana ulaşacağını merak ettim
Teşekkürler. Randevunuz ne zaman acaba?
-
@denizci10 3 aralıkta
-
@denizci10 3 aralıkta
Hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırız sizden de
-
@denizci10 teşekkür ederim umarım 🙏🏻
-
@ipeksedaa Perşembe onaylandı Pazartesi PTT’ye ulaştı
-
Ali Cihan beyden haberi olan var mı acaba? Hem burda, hem Facebook grubunda 1 hafta 10 gündür pek görünmüyor, inşallah sağlığı sıhheti yerindedir.
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Ali Cihan beyden haberi olan var mı acaba? Hem burda, hem Facebook grubunda 1 hafta 10 gündür pek görünmüyor, inşallah sağlığı sıhheti yerindedir.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/274/k1-vizesi-nişanlılık-vizesi/3266?_=1638204390227
29 kasımda yazmış. Yoğundur heralde. -
Merhabalar herkese, çok önemli bir sorum var bankadan vize başvuru ödeme dekontunu alamıyorum, bütün ekstreyi veriyor, ödeme dekontunun olmaması sorun yaratır mı?
-
@stherapist, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar herkese, çok önemli bir sorum var bankadan vize başvuru ödeme dekontunu alamıyorum, bütün ekstreyi veriyor, ödeme dekontunun olmaması sorun yaratır mı?
Randevuları ayarladığınız hesabınızda ödeme makbuzunu görüntüle butonu var. Oradan da alabilirsiniz
-
@zeynepsoylev Onun geçerli olduğunu bilmiyordum, eğer öyleyse çok sevindim, teşekkür ediyorum.
-
@lfcali hocam beni de alır mısınız ? 5415122616
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum