DV2023 Sohbet Odası
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Ali Rıza Bey ?? 😏Neyse bu şahsın eleştirisinide, yermesinide kapatacak bir durum yok! Umrum dışı kendisi! Biraz sohbet iyidir zaman geçer @Ping-PONG 😉😀
Ali Rıza Bey işte
Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey 😂Senin evde yaşlı biri yok heralde maruz kalmadın saçma sapan Türk dizilerine 😂😂😂
-
@Ping-PONG dökülen yapraklar olsun😺
-
@Emtee ok takilma yoksay en guzeli .. bende vakti saatinde gereken sikayeti admin arkadasa yaptigi paylasimlar uzerinden yaptim lakin kendisi dokunulmaz.
O gun bugundur benim adima yoksaydigim bir birey. -
@gokhanbagatur kesinlikle 👍🏻🇺🇸 Hedefimiz belli ♾
-
@Emtee bu senin kacinci basvuruydu?
Siz gecen sene sonuc beklerken yanilmiosam bende ilk basvuruyu yapicagim icin bir an once basvurularin acilmasini bekliyordum.
Zaman su misali cabuk gecmis.. -
Bu sene ilk başvurumu yaptım ve başvuran herkes gibi mayıs ayını heyecanla bekliyorum. Forumu yeni keşfettim ve üye oldum. Forumu kim veya kimler kurduysa emekleri için teşekkür ederim.
-
@gokhanbagatur bu sene 2.ci başvurum. Evet zaman geçiyor hızlıca bakalım bu sene mayısı getirebilecekmiyiz.. senin durumlar nasıl?
-
@Emtee ilk basvuru onuda bangladesh de bulunan bir arkadasim kapanmasina bir gun kala yapti sagolsun.
Onun haricinde hayatin icinde kalmaya gayret ediyoruz.
Malum formayi kaptirirsan almasi zor bu ulkede 😀 -
@gokhanbagatur zorda olsa bu ülkede falcao gibi yedekden girerrek bile yaşasak iyi ama dediğin gibi zor artık herşey.. hanım evde yağ kullanırken benim gözetimimde kullanıyor 😀😀😀 7 asma kilitli dolapda saklıyorum. Anahtarlarıda 7 ayrı bölgeye gömdüm 😹
-
@rodeoman178 rabbim gönlüne göre versin 🙃
-
Buyukler anlatirdi yag kuyrugu onu bunu..
simdi zincir marketlerde goruyorsun ayni sorunu.
Yazilcak cok sey var lakin bitmez ..
Nasipse gideriz daha iyi bir yasam daha guzel bir gelecek adina. -
@Ping-PONG Düzelttim 👍🏻
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Düzelttim 👍🏻
Sadece belirttim. Tepki değildi.
🙃 -
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@EzgiLera Nasıl anlaşılıyor o
2023le başlayan Confirmation number var ya. İşte 5. sıradaki sayıyı soruyorum.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Özellikle son gün son saatlerde başvuru yapanlara bir sorum var.
Confirmation numberınızdaki 2023ten sonra 9 mu geliyor yoksa 8 mi?
Sanki bu sene başvuru sayısı daha az gibi geldi de bana.
İmzanızda 2021EU15XXX ve 2022EU14XXX yazıyor. İki sene üst üste size çıktı mı?
Evet 2 sene üst üste ancak hala vizeyi alamadığım için 3.yü kazanma yolundayım :)
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@EzgiLera Nasıl anlaşılıyor o
2023le başlayan Confirmation number var ya. İşte 5. sıradaki sayıyı soruyorum.
Son gün başvuran birisi için 7 cevabı verildi.
-
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@EzgiLera
İlk gün başvuru başladıktan bi kaç saat sonra yapılan başvuru "20234WK..."
05/11 de cuma günü yapılan başvuru "20236JZ..."bundan bi çıkarım yapılabilir mi ki
Evet yapılabilir. Başvuru arttıkça karakter ilerliyor. Mesela dv2021 için son saatte başvuru yaptığımda 20219xxx idi Confirmation number.
2022 için 1 hafta önceden yaptığım başvurular 20227xxx iken son gün 20228xxx idi.
Bu sene 24 saatten daha az kala yaptığım başvuruda numara 202379xxx diye devam ediyor. Üstelik site neredeyse hiç bağlantı sıkıntısı yaşatmadı 5 ayrı başvuru yapmama rağmen. O yüzden bu sene başvuru sayısının daha az olabileceğini düşünüyorum. Teyit amaçlı benden daha geç başvuru yapanlara soruyorum zaten.
-
@Şahan-Küçükbingöl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@EzgiLera Son saat bir dostuma yardımcı oldum ve kendisinin Confirmation Number'ındaki 2023'ten sonrasında 7 gelmekte.
Gerçekten bu sene daha az başvuru var sanırım. Daha az başvuru demek daha yüksek şans demek.
-
@EzgiLera bir sonraki sene benim adımada başvurmanı rica etsemm 🙂🙃 gerçekten iyi bir şans✔️🇺🇸
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Şahan-Küçükbingöl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Atlantis00 Eğer Ezgi hanımın çıkarımını tam anlayabildiysem muhtemelen başvuru sayısının yüksekliğini/düşüklüğünü anlamamızda yardımcı oluyor , en doğrusunu Ezgi hanım anlatacaktır.
Ben kesinlikle 200.000 in üzerinde olacağını düşünmüyorum. Hatta 150.000 in altında olacağını düşünüyorum.
Nedense bu sene bana yüne çıkmayacağını da hissediyorum. 😂
Seçilen sayısı mı? Eğer kota 55k iken 150k seçilirse çok çok stresli bir süreç olur. İdeali 80k-110k bence.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum