Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@Tuğçe-Güngör, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhaba, bagis yapmak istiyorum fakat sadece fotograflarin ayarlamasinin yapilmasini istiyorum basvuruyu kendim de yapabilirim diger bekleyenlerin de vaktinden calmamis olurjm mümkün mü?
uygundur. LOSEV, Darussafaka veya TEMA vakfina dilediginiz miktarda bagis yapip sonra fotoyu gonderebilirsiniz:
duzenleyip size geri gondereyim...
-
keşke bu uygulama ds160 içinde olsaydı :D
-
@Erdem-AKDEMİR, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
keşke bu uygulama ds160 içinde olsaydı :D
su iki kaynagimiz var forumda sayin @Erdem-AKDEMİR :)
https://app.box.com/s/ymiuelpthq6cfgm2t0cxakoex9baykwy
https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1621235730986-ds160-formu-doldurma.pdf
-
Merhaba,
Greencard başvurusu için gerekli bağışları yaptım. Başvuru sürecini tamamlamak adına yardımcı olur musunuz?
Sevgiler
-
@cemaykut
Başvuru servisinden yararlanmak için LÖSEV'e direkt bağış yapıp dekontun kopyasını ve fotoğrafınızı [email protected] adresine göndermeniz gerekiyorbilgileriniz için de aşağıdaki formu doldurmanız gerekiyor: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwM4fD8BLzKvL07S98mJRBv-WnbCbuamuvwBNcUxarCA0BiA/viewform
-
@ayvalik10 Bilgilendirme ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sevgiler,
-
@cemaykut, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhaba,
Greencard başvurusu için gerekli bağışları yaptım. Başvuru sürecini tamamlamak adına yardımcı olur musunuz?
Sevgiler
email gonderdim.
Basvuru yapmak isteyenlerin su sayfadaki yonlendirmeleri takip etmeleri yeterlidir:
-
Merhaba, bağış yapıp dekontu ve fotoğrafları size ilettim ama şunu sormak istiyorum, formu doldurduğum zaman sanırım sadece çocuk veya eş bilgilerini girebiliyoruz. Yanlışlık olmaması adına teyit etmek istedim, sadece çocuğumun bilgilerini girdim, eşimin bilgilerinin olmaması sorun teşkil etmez değil mi? 😊
-
@rupica sorun teşkil eder çünkü siz married dediniz ancak eşiniz bilgileri yok bunu da geçtim kazandın mülakat zamanı senle eşin gelmeyecek mi fakat mülakatta eşin var başvuru da eşin yok ondan en baştan gönderirsen senin için en sağlıklısı olur
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@rupica sorun teşkil eder çünkü siz married dediniz ancak eşiniz bilgileri yok bunu da geçtim kazandın mülakat zamanı senle eşin gelmeyecek mi fakat mülakatta eşin var başvuru da eşin yok ondan en baştan gönderirsen senin için en sağlıklısı olur
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, yanlış anlamadıysam buradaki forumda iki seçenek sunulmuş, ya eş ya çocuk bilgilerini girmem gerekiyordu ben de çocuk bilgilerini girdim. 🤷
Edit: Formu tekrar doldurup önce eş sonra da çocuk bilgilerini girdim, tekrar teşekkür ederim.
-
@rupica rica ederim biz burada aileyiz tabikide birbirimize yardımcı olacağız
-
@rupica, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@ayvalik10, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, yanlış anlamadıysam buradaki forumda iki seçenek sunulmuş, ya eş ya çocuk bilgilerini girmem gerekiyordu ben de çocuk bilgilerini girdim. 🤷
Edit: Formu tekrar doldurup önce eş sonra da çocuk bilgilerini girdim, tekrar teşekkür ederim.
merak etmeyin, ikinci doldurdugunuz formdaki bilgileri kullandim. bol sanslar.
-
⭐ LÖSEV'e Bağışlarınız için Teşekkürler! ⭐
Değerli Yeşilkart Forum Ailesi,
2023 yılı Green Card Çekiliş başvuruları sona erdi ve bildiğiniz gibi forumda LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağış karşılığında kullanabileceğiniz "Yeşilkart Forum Başvuru Servisi"miz mevcut.
Bu yıl başvuru servisimizden dolayı;
- LÖSEV'e 8454 TL,
- Darüşşafaka Cemiyeti'ne 865 TL,
- TEMA Vakfı'na 335 TL ve 10 fidan,
- Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na da 100 TL
bağış yapıldı. Gelecek yıllarda da aynı kuruluş listesi ile devam edeceğiz.
Ayrıca bu yıl başvuru servisini kullanmamasına rağmen bazı arkadaşlar forumdaki bilgileri çok yararlı bulduğu için yine bu kuruluşlara bağış yapıp bunu bizimle paylaştılar. Bu arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Bu bağışları da yukarıdaki miktarlara ekledim.
Bu servisi kullanan ya da çevrelerine yayıp duyurusunu yapan herkese çok teşekkürler! Çekilişe başvuru ücretsiz, fakat yine de bir aracı kurumla başvuru yapmak isteyen tanıdıklarınıza bu servisimizden bahsederek bu miktarı gelecek yıllarda arttırmamıza yardımcı olabilirsiniz.
Çekilişe katılan herkese bol şanslar!
Not: LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfının, Darüşşafaka Cemiyeti’nin ve TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın, Yeşilkart Forum ile herhangi bir ilişkisi yoktur.
-
Darüşşafaka +250

-
@Muhtaradana elinize saglik :folded_hands:
-
@Muhtaradana

yüreğine sağlık... -
Minikler yaşasın ve gülsünler. Dünya onlarla daha güzel. -
@crazycells Bu svp işine nereden bakıyoruz bir liste mi var bulamadım sorulardan cevaplardan baktım ama :( bir link göremedim
-
@debbieLA77 sen lise mezunu isen gerek yok lise mezunu olmayanlar için
job zone başlığı altında SP puanı var
-
@ayvalik10 ay teşekkür ederim bişey daha sorsam çok mu meşgul ederim sizi... ben aslında radyo televizyon sinema mezunuyum ve 20 yıl muhabirlik yaptım editör olarak çalıştım 2009 da mutfak sanatları akademisini bitirdim ve cheflik yaptım profesyonel olarak bir kaç yıl sonrasında televizyona geri döndüm ve iki işi birleştirdim televizyonda yemek programları yaptım... kendi adıma da bir programım vardı... 170 bölüm falan çektik pandemi başladığında televizyondaydım bir programda yapım sorumlusu ve danışmandım. sonra kendime bir yer açtım artisan ekmek fırını ama annemin adına her şey çünkü onun kredibilitesi bizden yüksekti bir şey olduğunda kredi çekebilmesi için onun üzerine dükkan bütün ürünleri ben çıkartıyorum yanımda çalışan başka biri yok ama sigortam da yok burası kendi yerimiz diye... zaten sigorta prim günüm dolmuş yaştan bekliyorum emekliliğimi... şimdi bu iş yeri benim değilken bunlar son 5 senede ne yaptın dediklerin de bir sıkıntı çıkmasın çalışmamış görünüyorum ama 2 yıldır fırında bir fiil çalışıyorum... ispatlayabilirim herhalde di mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum