Cuny üniversitesi
-
New york city (CUNY) Üniversitesi Ücretli mi ? Ücretsiz mi ? Araştırmalarım sonucu çok karışıklıklar çıkıyor. Danışmanlara soruyorum Dil Testi Zorunlu mu hayır diyorlar. Ama bazı kesim evet diyor. Lafın kısası bu üniversitelerin hakkında Bilginiz Varsa söylebilirmisiniz ?
-
@Ediz-Can, içinde söyledi: Cuny üniversitesi
New york city (CUNY) Üniversitesi Ücretli mi ? Ücretsiz mi ? Araştırmalarım sonucu çok karışıklıklar çıkıyor. Danışmanlara soruyorum Dil Testi Zorunlu mu hayır diyorlar. Ama bazı kesim evet diyor. Lafın kısası bu üniversitelerin hakkında Bilginiz Varsa söylebilirmisiniz ?
Okul ücretli. Aşağıdaki linkten ücretleri görebilirsiniz. Çeşitli burslar var, onlara hak kazanabilirmisiniz bilmiyorum. Covid dolayısı ile dil sınavlarını askıya almış olabilirler. Skype vs. Üzerinden okulu arayıp sorabilirsiniz.
-
@Ryback peki bu üniversitenin içinde community collage varmı ?
-
@Ryback peki bu üniversitenin içinde community collage varmı ?
Var. Az önce linki atamamışım galiba. Linkler aşağıda.
-
@crazycells Linkleri atamıyorum nedense..
-
Göndermeye çalıştığınız linkler bunlar olmalı:
-
@spegill22 bu üniversiteler ücretsiz üniversiteler arasında yer alıyor. Neden fiyatlandırma var ?
-
@Ediz-Can Bu linkteki yazıda söylendiğine göre CUNY, Teacher Academy denilen programa katılan öğrencilere okul ücretinin tamamını kapsayan bir burs sağlıyor. Her öğrencinin bu programa katılma hakkına sahip olduğundan bahsediliyor. Öğrenciler okul bittikten sonra da New York'taki bir okulda tam zamanlı öğretmenlik pozisyonu kazanıyor.
-
@spegill22 diğer bölümlerde aynı şekilde mi yoksa Akademi bölümü ayrıca mı ?
-
@Ryback üniversite ve collage ayrı kavramlardır. Collageler'de dil zorunluluğu yoktur. Fakat Attığın link dil zorunluluğu istiyor ?.
-
@Ryback, içinde söyledi: Cuny üniversitesi
@crazycells Linkleri atamıyorum nedense..
Sayin @Ryback , siteler firefox embed'e kapali oldugundan onizlemesi calismiyor, onizleme yerine normal link olarak gorunmesi icin linkinin onune ekleme yapin (misal, cumlenin sonuna ekleyin)...
-
@Ryback üniversite ve collage ayrı kavramlardır. Collageler'de dil zorunluluğu yoktur. Fakat Attığın link dil zorunluluğu istiyor ?.
Konu hakkında bilgim yok. Sizin incelemeniz için attım linkleri.
-
araştırırken ismini duymuştum ama nasıldır nedir bilemiyorum
-
@zemheri ben de arastırıyorum özellikle teach kısmını..su anda communıty college da dil eğitimi alıyorum ..college hazırlık dil eğitimi geçerli olur mu acaba bu üniveristede merak edyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum