[Arşiv] Sayılarla DV2022
-
@gucarslan Teşekkürler...
-
Güzel rakam, ferahlattı bizi.
.

-
DV2022 süreci ile ilgili günlük güncellenen durum raporu (Her gün 15:00te otomatik olarak güncelleniyor)
https://public.tableau.com/app/profile/noyan1550/viz/DV2022TrkiyeSaveDiversityVisa/Story1Bu rapor DV2022 Excel tablosu üzerinden hazırlandığı için bütün DV2022 talihlilerinin gelişmelerini excel'e işlemesi beklenmektedir.
-
@smartcells elinize saglik.
-
Müthiş olmuş, ellerinize sağlık.
@smartcells, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
DV2022 süreci ile ilgili günlük güncellenen durum raporu (Her gün 15:00te otomatik olarak güncelleniyor)
https://public.tableau.com/app/profile/noyan1550/viz/DV2022TrkiyeSaveDiversityVisa/Story1Bu rapor DV2022 Excel tablosu üzerinden hazırlandığı için bütün DV2022 talihlilerinin gelişmelerini excel'e işlemesi beklenmektedir.
-
@Kryptonite, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
Credit goes to Noyan ( @funnelweb )
Sn Noyan'ın hazırladığı bu tablolar sayesinde sürecimizi çok daha verimli ve kolayca takip etme imkanına kavuştuk.
-
Sevgili Noyan'dan Tableau, MS BI dersi alalım :))
@funnelweb -
@Kryptonite, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
Credit goes to Noyan ( @funnelweb )
Sn Noyan'ın hazırladığı bu tablolar sayesinde sürecimizi çok daha verimli ve kolayca takip etme imkanına kavuştuk.
elinize saglik sayin @funnelweb
-
Teşekkürler :)
-
DV 2022 ile ilgili bir kaç ilginç bilgi.
Türkiye'den DV 2022'yi kazananar arasında
- Karı-Koca ayrı ayrı
- İki kardeş ayrı ayrı
- Baba-Oğul ayrı ayrı kazananlar var
- Arka arkaya hem DV2021 hem de DV2022'yi kazananlar var.
- DV2021'i bir eş kazanırken DV2022'de diğer eşin kazandığı durumlar var
-
- Karı-Koca ayrı ayrı
- İki kardeş ayrı ayrı
Çok ilginç gerçekten 😬 Peki bu durum önceki senelerde pek görülmeyen birşey mi? Sanki daha önce 2 sene peş peşe kazanan birilerini forumda okumuştum.
-
@dytmelek green card'ını almış, abd'ye yerleşmiş birine bile çıkma durumu var.
-
@gucarslan, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
@dytmelek green card'ını almış, abd'ye yerleşmiş birine bile çıkma durumu var.
Nasıl bir şanstır bu 😀 Daha neler öğreneceğim bu forumdan acaba derken hergün yeni birşey çıkıyor gerçekten ☺️ O zaman darısı tüm yürekten isteyip gidebileceklere diyelim🙏🏻
-
@dytmelek, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
- Karı-Koca ayrı ayrı
- İki kardeş ayrı ayrı
Çok ilginç gerçekten 😬 Peki bu durum önceki senelerde pek görülmeyen birşey mi? Sanki daha önce 2 sene peş peşe kazanan birilerini forumda okumuştum.
Önceki yıllarda da sık sık karşılaşılan durumlar bunlar.
DV çekilişinin tamamen random (rastgele) yapıldığının kanıtı aynı zamanda. Her kesimden, her eğitim düzeyinden her medeni halden ve her yaştan kişiye çıkma şansının eşit olduğunu gösteriyor.KCC'nin doğru dürüst becerebildiği tek iş bu çekilişte herkesin şansının eşit olmasını sağlamak herhalde.
-
@dytmelek, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
- Karı-Koca ayrı ayrı
- İki kardeş ayrı ayrı
Önceki yıllarda da sık sık karşılaşılan durumlar bunlar.
DV çekilişinin tamamen random (rastgele) yapıldığının kanıtı aynı zamanda. Her kesimden, her eğitim düzeyinden her medeni halden ve her yaştan kişiye çıkma şansının eşit olduğunu gösteriyor.KCC'nin doğru dürüst becerebildiği tek iş bu çekilişte herkesin şansının eşit olmasını sağlamak herhalde
Ben de okurken aynı şeyi düşündüm kesinlikle rastgele yapılan bir çekiliş. İlk gün - son gün başvuru yapmak, cinsiyet, yaş vb faktörlerin önemli olmadığının kanıtı. Maalesef ki her gün her ortamda torpil, adam kayırma vb durumları görüp duyarken hiç değilse bu çekilişte herkesin eşit şansının olduğunu bilmek çok rahatlatıcı...
-
@smartcells küçük bir ekleme de ben yapayım. Abisi DV2020 ile gidip ilk başvurusunda DV2022'yi kazanan bir arkadaşımız da var :)
-
@dytmelek evet, her yil bu tur istatistikler goruluyor. Sayin @smartcells 'in de dedigi gibi cekilisin rastgele yapildigini da gostermis oluyor bu sonuclar...
-
sayin @gucarslan , bu yil bir ornekte ailenin babasina ve 21 yas ustu ogluna da cikmisti sanirim? Dogru mudur?
-
@crazycells evet doğru sn. @crazycells :)
o hikaye sanırım DV2022'nin en ilginç hikayelerinden biri olacak gibi duruyor.
ben de merakla bekliyorum.. -
@gucarslan, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
@crazycells evet doğru sn. @crazycells :)
o hikaye sanırım DV2022'nin en ilginç hikayelerinden biri olacak gibi duruyor.
ben de merakla bekliyorum..DOS butun aileyi ABD'de gormek istiyor bu durumda... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum