DV2023 Sohbet Odası
-
@uzaysan hayallerimi bi bilseniz geceleri uyuyamazsınız :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Bu yıl kazanmayı çok istiyorum 🙏 Yüce Yaratıcımızdan saygılarımla rica ediyorum. Lütfen beni Amerika'da iyi insanların arasında yaşama imkanına kavuştur. Lütfen Yüce Efendim.
-
Bülten açıklanmadı mı arkadaşlar ? Normalde şimdiye kadar açıklanması gerekmiyor muydu ?
-
Green card başvuru tarihleri aciklandi mi?
-
@cüneyt-tarıkman son iki yıl için sırası ile bülten açıklanma tarihleri şu şekilde; DV-2021 için 25 Eylül 2019, DV-2022 için 30 Eylül 2020. Önümüzdeki hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz.
-
Merhabalar benim sorum: Green Card için vize görüşmesine gideceğim zaman banka hesabımda belli bir miktar para olması gerektiği söyleniyor. Peki ben gitmeden önce gideceğim eyalette kendi işimi ayarlarsam ve işe kabul mektubu olarak bunu vize görevlisine gösterirsem, hesabımdaki paranın az veya çok olması önemli olur mu mesela ilk ay için 1-2 bin dolar göstersem yeterli olur mu?
-
@deniz16 teşekkür ederim 🙏🏻 hayırlısı olsun herkesin hakkında
-
@sidarkuhak bildiğim kadarı ile size orada kendini geçindebilrecek bir gözle bakıyolar. Yine de Uçak bileti + 2k dolar gösterirseniz daha garanti olabilir.
-
18 yaşında bir genç olarak il defa green carda başvuruyorum. Herkese bol şans :)
-
@Göksel-Aksu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
18 yaşında bir genç olarak il defa green carda başvuruyorum. Herkese bol şans :)
gel kardeşim sen de gel :) şakası bi yana hayırlısı olsun
-
@Goktug35 herkeste durum aynı. Daha green kart çıkmadan çocuğunun okuyacağı okulu araştıran kişiler bile var. Ben de bazen ABD'de ev fiyatlarına bakıyorum. Iş ilanlarını falan inceliyorum. İnşallah çıkar da hep beraber bu günleri gülerek hatırlarız.
-
@sidarkuhak İş ayarlamış olmak elbetteki pozitif yönde çok önemli bir artıdır. Ancak job offer sunsanız dahi hesabınızda en az 10-15 bin dolar görmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum. Bu benim görüşüm tabi. Yine de konsolosluğun değerlendirmesi kişiden kişiye göreceli olabilir. Mesela ingilizce biliyor olmanız da güzel bir artıdır. Veya orada ihtiyaç duyulan rağbet gören bir mesleğinizin olması. Yine de siz her ihtimale karşı en az 10 bin-15 bin dolar hazırlamaya çalışın.
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu yıl kazanmayı çok istiyorum 🙏 Yüce Yaratıcımızdan saygılarımla rica ediyorum. Lütfen beni Amerika'da iyi insanların arasında yaşama imkanına kavuştur. Lütfen Yüce Efendim.
bu yıl çıkacak gibi hissediyorum.
-
@Dinçer-Küçük Umarım Yüce Yaratıcımız bizlere umduğumuzdan daha güzel yeni başlangıçlar ve başarılar lütfeder🙏
-
Dv2023 basvurulari ne zaman arkadaslar?
-
@kursat68 Tam tarihler henüz açıklanmadı. Ama geçen yıllara bakıldığında başvuruların ekim ve kasım aylarında olacağını söyleyebiliriz. Bu ay sonunda açıklanır büyük olasılıkla.
-
herkese merhabalar gene greencard ayları yaklaşıyor sanki hiç basvurmamıs gibi heyecanlanıyorum her sene umarım o sene bu sene olur herkese bol şanslar :)
-
Green carda başvururken çifte vatandaş olma
Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Hepimizin yolu açık olsun.
Green card başvurusu ile ilgili birşey sormak istiyorum. Bulgaristan doğumluyum ve vatandaşlığım var 31 yaşındayım 28 yıldır izmir türkiyede yaşıyorum yani bulgaristanla pek ilgim yok. Başvuru formunda doğum yeri bulgaristan kontenjanındanmı katılmış oluyorum. Birde türk pasaportum ile bulgaristan pasaportumda isim farklılıgı var. Yani bulgaristan doğumlu olan biri türkiye psaportu üzerinde basvurunca Türkiye kontenjanından mı yararlanıyor? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim -
Derdin güzelliğine bakar mısınız GC çıktı da eyalet seçiminde kararsızlık yaşıyorum 🙂
-
İnşallah, hayaller bu sefer gerçek olacak... @Drywall :folded_hands: :folded_hands_dark_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum