Coronavirus (COVID-19)
-
Yeni yayilmaya baslayan variant Colombia:
https://www.newsweek.com/seven-vaccinated-people-care-home-die-colombian-covid-variant-1616863
-
Corona virus hastane masraflarini devlet karsiliyormu ?
-
2020 yili icin eger sigortaniz yoksa, eyaletler karsiliyordu. Sigorta sirketleri de covid hastane masraflarindaki co-paymentlari waive etmislerdi. 2021 de durum nasil bilemiyorum cunku asi ortaya cikti, mertlik bozuldu :)
Bu arada gecmis olsun!
-
@MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Yeni yayilmaya baslayan variant Colombia:
https://www.newsweek.com/seven-vaccinated-people-care-home-die-colombian-covid-variant-1616863
Bakalım Miami ve çevresini ne kadar etkileyecek . Bulunduğum bölge Colombian ve siyahi .
-
@redsat2000 abi kimse dikkat etmiyorki, vice city gunahlarin sehri bosuna dememisler herkes hayatini uclarda yasamaya calisiyo burda, miami tehlikeli bu virus konusunda
-
-
@MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/almanya-hukumeti-turkiyeyi-yuksek-riskli-ulke-ilan-etti-6591040/
Türkiye için yazmışsınız da ,Amerika'da Almanlar için tekin bir yer değilmiş anlaşılan.
Sizlerde orada dikkat edin.
Bizim verileri çarpıtacak taş gibi Sağlıkolsun bakanımız var. -
@kartalveat ABD zaten hala riskli bir ulke. Asilara guvendikleri icin asi olan buyuk bir cogunluk maske takmadan, mesafe kurallarina uymadan hareket ediyorlar...
Oysa sunu unutuyorlar:

-
bu sabah arsenal ve brenton futbol macini izledim, adeta millet bir birine yapisik gibi coronoya karsi hic bir tedbir goremedim,avrupadaki virus bulasma vakalari cok yuksek.
-
-
Bu gidisle yeniden bir kapanma gundeme gelebilir. Bulundugum sehirde hastahanelerde yer kalmamis. Insanlar bir anda maske takmaya geri dondu. Avrupa ulkeleri tekrardan kapanmaya basladi.
-
@sir-altan ben artık pandeminin bittiğini düşünüyorum. Ölen ölür, kalan kalır gibi hareket edecekler diye düşünüyorum. Çok keskin bir normale dönüş oldu, aşı sonrası birçok ülke her şeyi serbest bıraktı. Türkiye'de ise durum biraz farklı. Kapanma yine gündeme gelebilir ancak ekonomik nedenlerden dolayı kapanmayacağımızı düşünüyorum.
Umarım ABD'deki Covid süreci bizim GC sürecimizi etkilemez.
-
@Stiff Avrupa’daki uygulamalar da eskisi gibi tam kapanmadan ziyade aşı olmayan kişileri sürekli test yaptırarak - negatif olduklarını sürekli kanıtlayarak - kamuya karışmalarıni sağlama ya da sosyalleşmelerini engelleme yönünde. Muhtemelen bu durum diğer dunya ülkelerine de yavaş yavaş yayılacak.
İnsanoğlu aşı konusunda bir yol katettiği icin ülkelerin önlemde basa saracaklarini ben de düşünmüyorum pek. Daha cok asi olmayı tercih etmeyenlere bir kısıtlama yoluna gidilecek gibi.
-
Bence de tekrar yeni onlemler gelecek gibi gorunuyor. Ozellikle guney eyaletlerde vaka sayilari ve hastane doluluk oranlari artmaya basladi. Hatta seyahat onlemleri de gelebilir.
-
@MySea Guney eyaletlerde nufus hala pandeminin olmadigini dusunuyor. Okullarin acilmasi ve maske zorunlulugu olmamasi yayilma hizini cok arttirdi. Asilama hala istenilen seviyede degil. Havalar sogumaya basladigi zaman tekrandan tam kapanma olmasa bile kismi kapanma karari gelebilir.
-
Bu saatten sonra kapanma filan olmaz. En fazla aşısızlara kısıtlama getirilir o kadar.
-
@sigmoidalmammal Tam kapanma (ABD) icin gelecegini sanmam. Hatta kismi kapanma bile zor.
Maske ve mesafe mecburiyeti getirilebilir buyuk ihtimalle. Ama her eyalet farkli kararlar aliyor. Hatta her school district farkli kararlar aliyorlar.
Bu saatten sonra kimseyi kapanmaya veya cok kati kisitlamalara ikna edemezler. Asi yaptirmaya bile hala ikna edebilmis degiller. 12 yas uzerinde 50% hala fully asilanmis degil.
Asisizlara kisitlamalar getirmeye calisiyorlar ama cok buyuk bir karsi cikma var. Cumhuriyetci valilerin eyaletlerinde bunu yapmalari da zor gibi.
Ama bu gidisle yeni onlemler gerekiyor. Bu salgin bitmeyecek gibi gorunuyor...
-
Bir diger problem: Afganistan. Kabil dusmek uzere.
https://www.cnn.com/world/live-news/afghanistan-taliban-us-troops-intl-08-15-21/index.html
-
Turkiye kapanamaz tekrardan. Hep bu Mersinliler yuzunden oluyor zaten 🤣

-
@Sono Aynen katiliyorum. Almanya ustune bir de asi olmak istemeyenlere test ucretini kendilerinin odemesi sartini getiriyor.
Boylece test olmadan katilamadiklari etkinlikler ve sosyal hayat icin en can alici yerden cuzdandan vuruyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum