DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@fortuneormisfortune, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
Mehta her 3 davanın avukatlarından (goodluck/goh/filazapovich) hükümet tarafından kasıtlı (onarılamaz) zararı örneklendire bilmek için en az bir tane davacıya özel ortalama 10 sayfalık arguman istemiş. Ayın 23-ne kadar.
Hükümet avukatlarından da buna karşı arguman istenmiş. Ayın 30-na kadar.
Merhaba, mayista dava katilimi icin dusunurken bile is bu noktaya geldiginde avukatlarin elini guclendirecek verileri toparlayip dilekce olarak sunmustum. Daha davaya katilmadan. Dava katilim esnasinda da detaylandirdim kendilerine. Dilekce de DV icin istisnai sayilabilecek argumanlar sundum. Ve anladiginiz uzere bu bilgileri iki kere sundum. Henuz benimle irtibat saglayan olmadi. Madem benimle irtibat saglamadilar, temennim daha iyi savunabileceklerini dusundukleri case'in hakikaten dusundukleri gibi olmasi. Cunku bu kritik. Tekrar dikkatlerine sunmak da istemiyorum, islerini bilen bireyler olduklarini, dogruyu sececeklerine inanmayi tercih ediyorum.
bunu ilk siz yaşamadiniz merak etmeyin :)
ciddi calismalar yapılıp, saglam temellere oturan argümanlar paylaştık ama cok oralı olmuyorlar. bu onların iş yapış tarzı sanırım. umarım en doğru kişileri seçip o şekilde sunarlar mahkemeye... -
@fortuneormisfortune, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
Mehta her 3 davanın avukatlarından (goodluck/goh/filazapovich) hükümet tarafından kasıtlı (onarılamaz) zararı örneklendire bilmek için en az bir tane davacıya özel ortalama 10 sayfalık arguman istemiş. Ayın 23-ne kadar.
Hükümet avukatlarından da buna karşı arguman istenmiş. Ayın 30-na kadar.
Merhaba, mayista dava katilimi icin dusunurken bile is bu noktaya geldiginde avukatlarin elini guclendirecek verileri toparlayip dilekce olarak sunmustum. Daha davaya katilmadan. Dava katilim esnasinda da detaylandirdim kendilerine. Dilekce de DV icin istisnai sayilabilecek argumanlar sundum. Ve anladiginiz uzere bu bilgileri iki kere sundum. Henuz benimle irtibat saglayan olmadi. Madem benimle irtibat saglamadilar, temennim daha iyi savunabileceklerini dusundukleri case'in hakikaten dusundukleri gibi olmasi. Cunku bu kritik. Tekrar dikkatlerine sunmak da istemiyorum, islerini bilen bireyler olduklarini, dogruyu sececeklerine inanmayi tercih ediyorum.
Merhaba, en iyi örneği sunacaklarından hiç şübheniz olmasın :)
-
@fatmaozdmr su an verebileceginiz bir mahkeme yok. Mahkemelerden sonuc cikacak yakinda hatta. Siz evraklarinizi neden göndermediniz ki? Telegram grubumuz da yok musunuz? Yani bunlari size soylememin sebebi mali yil 30 eylulde bitiyor ve her birimiz sureci 06 hazirandan 2020 beri takip ediyoruz. Hersey icin cok gec kaldiginizi soylemek yanlis olmaz heralde. Benim sizlere önerim şu olabilir. Evraklarinizi gönderin süreç ile ilgili herseyi okuyun eger ki şansiniz varsa sonuc mutluluk olur. Bunu soylememin sebebi suan davalardan class karari cikmasi konusuluyor ds 260 gec dolduranlar surecten faydalanamiyacagini okuyorum.
-
''Based on the statement from government's filing in Goodluck Friday, it appears unlocking the DS-260 after being DQ-d could delay the adjudication of an individual application. Thus, only request unlock if absolutely necessary.''
**Meali:**''Hukumetin Goodluck davasindaki cuma verdigi beyanata dayanarak, gorunen o ki evrak onayindan sonra DS-260 actirmak bireysel bir basvurunun mahkeme emrinde gecikmeye sebep olabilir. Boylelikle, sadece kesinlikle gerektiginde DS-260 actiriniz.''
Forumda ilgili olabilecek bir iki yere daha yazacagim ki son donemece girdigimiz bu donemde kimse bir kazaya kurban gitmesin. Verilen emeklerden sonra hakkinda hayirli olacak herkes vize gorusmesine katilsin.
-
-
@gucarslan selam,
Telegram grubuna dahil edebilir misiniz?
Tesekkurler. -
@kokyay bana ozelden ulaşsın lütfen.
-
dava yalan mı oldu hiç bir güncelleme yok @gucarslan :)
-
Yalan olmadı, yargıcın kararını bekliyoruz. Curtis de söyledi geçen sene 4 eylül de karar açıklanmış. Sayın gucarslan bey daha iyi bilir tabii.
-
@Orhan-Cabarov eyv :) davayı beklemekten türkiyede geleceğime dair bir karar alamaz oldumda..
-
@huseyinbarni +1 Aynı durumdayım. :)
-
@huseyinbarni, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
dava yalan mı oldu hiç bir güncelleme yok @gucarslan :)
yalan olmadı, sadece gerçekleri söyleyecek yiğidi bekliyoruz :)
-
Az önce vizemi aldığım için mail ile ödeme talep edip (Amerika'ya girişe kadar ödenebiliyor) son 1000 USDmi aldılar. Farklı bir kredi kartı sistemi kullanıyorlar en başına göre, bu sefer sorun olmadı swift yapmak zorunda kalmadım. Aşağıda adres kısmını boş bıraktım sadece US adresi girilebildiği için. Ödemeyi kabul etti sistem.
-
@isik neden bu odemeyi yaptiniz ?pek anlayamadim ben ama
-
@vedat-ARSLAN sözleşme bu şekilde idi. 500 katılınca 1000 vize alıp gidince.
-
@isik, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
Az önce vizemi aldığım için mail ile ödeme talep edip (Amerika'ya girişe kadar ödenebiliyor) son 1000 USDmi aldılar. Farklı bir kredi kartı sistemi kullanıyorlar en başına göre, bu sefer sorun olmadı swift yapmak zorunda kalmadım. Aşağıda adres kısmını boş bıraktım sadece US adresi girilebildiği için. Ödemeyi kabul etti sistem.
iş işten geçmiş ama yine de yazmadan edemedim.
kalan ücret siz ABD'ye giriş yaparsanız ödenecekti, vizenizi aldığınızda değil. siz şuan ABD'ye giriş yapmadınız ki.. onlar, sistemden bakıp vizenizin Issued olduğunu gördüğü için fatura kesip yolluyorlar. bu vize alan bütün arkadaşlarımıza geldi.
keşke hemen ödeme yapmasaydiniz.
çünkü çoğu arkadaşımıza aylar sonra başlayan taksit imkanı sundular. 100+100+100+... şeklinde taksit seçenekleri ile ödeme yapabileceklerini söylediler.kaldı ki onlar sizin ABD'ye giriş yapıp yapmadığınızi bilmezler. anlaşma, siz ABD'ye giriş yaparsanız geçerliydi.
ve biliyorsunuz ki davaların vizeniz icin hiçbir faydası olmadı. halen de olmuyor.. keşke bu ödeme işini biraz erteleseydiniz. dediğim gibi olan olmuş.. sadece bir anda cebinizden bu kadar yüklü bir para çıkmamış olurdu.
-
@gucarslan biliyordum girince olduğunu ama aradan çıkarmak istedim. Amerika'ya girince kısıtlı sürede yapmam gereken bir çok iş var, ev tutma, askerlik, çeşitli irs formları (15 gün sürem var güncellemek için yanlış hatırlamıyorsam), vs.. Bir de bununla uğraşmak istemedim. Ama taksit ve geç ödeme imkanından haberim yoktu. Olsa öyle yapardım.
-
@isik Dosya numaranız düşük ve daha dava sonuçlanmış değil bu parayı yinede yatırmanız gerekiyormuydu bunu anlamadım. Yinede hayırlısıyla vizenizi almışsınız tebrikler herşey gönlünüzce olsun.
-
@isik Benim sormamdaki amac siz dava sayesinde almadiniz sonucta vizenizi ki bu durumda sizden bu ucreti istemeleri cok sacma olmus . benden size ufak bir tavsiye abd ye vardiginizda sirketten paranizin refund yapilmasini rica edin bence .
-
@Onur37 @vedat-ARSLAN
Davaya katılım sözleşmesi gereğince vize alınıp ABD'ye giriş yapıldığında bu 1000 doların ödenmesi gerekiyor. Sözleşme gereği dava sonuçlanmadan normal süreçle vize alınsa bile bu para ödenecek. Davaya katılım şartını böyle koymuşlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum