Florida
-
@MySea kıskanma abi :D
-
@Rhonster Milleti kandirip Tampa'ya yonlendiriyormussun gibi bir his var icimde nedense!! 🧐
-
-
@MySea evet tanıdık bir aile var. Kasırgadan etkilenmeyen, çocuk için okullar çok iyi, temiz,nezih, insanları çok saygılı.. İstanbul Bağdat caddesi gibi yorumlar ve tecrübeler ile karşılaştım. ondan. neden sordunuz siz? Tampa da yaşamak istediğiniz için mi? Yoksa kötü örnek ve tecrübeler varda tavsiye etmeyeceğiniz için mi?
-
@hope34 yok tamamen tampa yı kıskanıyor
-
@hope34 Kiskancliktan 😁
Saka bir tarafa, kalacak yer paylasmak falan yazinca, tanidiginiz yok sanmistim. O yuzden sordum. Yoksa Tampa guzel bir sehir. Iyi veya kotu yerleri var ama tanidiginiz size zaten yol gosterecektir.
-
@MySea merhaba güvenli olan bölgeler ile ilgili bilgi verebilir misiniz ev kiralamak için vs ilk basta hem uygun hem de suç oranının düşük olduğu mahalleler gibi, birkaç ay sonra taşınmayı planlıyoruz
-
@basaknaz Downtown, Ybor, Drew Park, Highland Parks, Sulphur Springs gibi bolgeler iyi degil. Buralardan ucuz falan diye aldanip ev falan bakmayin.
-
Parkland, Harbor Island, Oldsmar, Safety Harbor, Beach Park, Palma Ceia gibi yerler iyi muhitler.
Ayrica Tampa'nin biraz dogusunda Brandon bolgesi ile batisinda St Petersburg de iyi yerler.
-
Çok tesekkir ederim brandonda bır tanıdığım kalıyor gayet memnun, ortalama 1+1 apartments 1200-1300 en başlıyor sanirim
-
@MySea .
-
@basaknaz kriterlere göre size en uygun seçeneği verecektir.
-
@ayvalik10 teşekkür ederim bakayım bu siteye ,genelde truliadan bakiyorum
-
@basaknaz bu site truliadan çok daha geniş
-
@basaknaz bu arada sen bu paketi indirmedin galiba burada Türkiye mülakattan sonra evin kapısını kapatıp amerika hayatın başlayacağın olaya kadar ki aklına gelen gelmeyen tüm olayların toplanmış hali burada ev bakılacak tüm siteler mevcuttur. Yandex indiremezsen diye ikinci linki de koyayım
https://drive.google.com/file/d/1pqqcN_WHIIX5You2Y3I4dnIPdAjshpc5/view?usp=sharing
-
@ayvalik10 evet evler de daha güzel bence çok teşekkürler
-
@ayvalik10 evet bunu görmemiştim inanılmaz faydalı gözüküyor bilgisayardan indireyim aksama
-
@basaknaz, içinde söyledi: Florida
Çok tesekkir ederim brandonda bır tanıdığım kalıyor gayet memnun, ortalama 1+1 apartments 1200-1300 en başlıyor sanirim
Biz de Florida'dayken Brandon'da yasamistik. Tampa'ya 15 dakika mesafede ve sakin bir yer. Is olanaklari simdilerde nasildir bilemem ama o bolgede guzel apartmentlar var.
-
@MySea 15 dk uzaklıkta olduğu için Tampa merkez civarında iş imkanı arastirirz diye düşündük ev olarak herkesin önerdiği bir bölge sanirim
-
@basaknaz Dogrudur. 15 dakikalik mesafe zaten oldukca kisa sayilir. Ben de bir ara Tampa'da MacDill hava ussu yakinlarinda calismistim ve hergun Brandon'dan gidis-gelis yapiyordum. Trafige gore bazen 15-20 dakika, bazen yarim saat suruyordu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum