Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler Vizesi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    226 Bakış
    crazycellsC
    @boorrock, içinde söyledi: Çalışma Vizesi Başvurusu için DS-160 formu soruları Arkadaşlar Merhaba, H4 vizesi mulakat randevusu alırken doldurulan formda ismim yerine soyismimi soyismim yerinede ismimi yazdım, ve bu şekilde elçilik randevumu oluşturdum. DS-160 ve AIS üyelik bilgilerinde herşey doğru yazıyor ama birtek son aşama randevu alırken yanlış girdim. ( bilgisayarın kutucukları otomatik doldurması yüzünden gözümden kaçmış.) Sıkıntı olur mu sizce süreç açısından? Sorun degil, yeni bir DS-160 formu doldurun ve mulakata bu DS-160 formunun da barkodlu sayfasini goturun... Zaten konsolosa durumu aciklarsiniz ve vizeniz yanlis basilmamis olur. AIS kaydinizda farkli bir DS-160 formu numarasi yaziyor olmasi herhangi bir problem yaratmaz.
  • Şahsi şirketle L1 vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    10
    1 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    A
    Herkese selam. Bu konuda net bir cevap bulmak çok zor gibi. Gerçekten konuya hakim bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım. Genel şartlarını biliyorum ama bu biraz detay; "Şahıs Firması" ile L1A başvurusu planlıyorum. Bu bir handikap mıdır? Personel sayım 7 ve 2021 kuruluşlu firmam var.
  • 2 Oy
    7 İleti
    872 Bakış
    MySeaM
    H1B vizeleri ile ilgili yeni adimlar atilacak gibi. https://www.foxnews.com/politics/trump-dhs-h1b-guest-worker-rule
  • (R) Din Görevlisi Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) r vizesi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    igc1201I
    R1 din görevlisi vizesi nasıl alabilirim ? İlahiyat mezunuyum ama ortalamam düşük. Amerikaya gitmeyi çok isteyen biriyim . Karşıma bu çıktı acaba ilahiyat mezunu olduğum için bu vizeyle gitme şansım varmı ? Pek onaylanan bir vize değil zaten 2-3 kişi var baktığımda. Bu vize için hem Türkiye'de hem de Amerika'da vakıf mi ne öyle bişey olması lazımmış ve bu vize türüyle gitmek isteyen kişi bu vakıfta en az 2 sene gönüllü çalışması lazımmış Amerika'da gideceği yerde yine o vakıfij olduğu yer orda yine gönüllü olacak . Ama araştırdım böyle bir vakıf felan bulamadım acaba diyanet vakfi ya da direk diyanet olabilir mi ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k