Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler Vizesi

Benzer Başlıklar

• H2B Çalışanlarının Eşleri için H-4 Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    13
    3 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    KFW - Kayn For WinK
    Merhaba ilk defa bu foruma yazıyıorum umarım yanlış yere yazmıyorumdur benim sorum h2b için iş bulmak ne kadar zor
  • Sanatçı Vizesi Sponsorluğu

4
    0 Oy
    4 İleti
    231 Bakış
    Burcu DurmazB
    Çok teşekkürler . Evet sanatçı vizesi de kendi içinde ayrılıyor. Ben üstün yetenek değilim tabi ne yazak ki. Verdiğiniz link ile ilgili olarak hemen bakıyorum cevaplarınız için teşekkürler.
  • Şahsi şirketle L1 vizesi

10
    1 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    A
    Herkese selam. Bu konuda net bir cevap bulmak çok zor gibi. Gerçekten konuya hakim bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım. Genel şartlarını biliyorum ama bu biraz detay; "Şahıs Firması" ile L1A başvurusu planlıyorum. Bu bir handikap mıdır? Personel sayım 7 ve 2021 kuruluşlu firmam var.
  • Çalışma Vizesi Ayarlama Sorunu

14
    0 Oy
    14 İleti
    866 Bakış
    tugba_nyc_loveT
    Ama aradıkları karnaval görevlisi ve peyzaj işçisi. Ve deneyim şartı da yok. İlanlarda böyle belirtilmiş. Ve benim cv'im vasıfsız işler için uygun. Söylediğim gibi daha öncede bu tür işlere başvurmıştum. Her zaman geri dönüş alırdım ama bu kez hiçbiri geri dönmedi. Housekeeper, karnaval görevlisi olmak için doktorların öğretmenlerin bu işe başvurcak hali yok. Sadece sebebini merak ediyorum.. umarım pandemi sebebiyledir...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k