DV2023 Sohbet Odası
-
bizde ilk başvurumuz için yerimizi alalım
-
@Samet-SEZGIN, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Dostlar acaba pasaportta gözlük varsa greencardda sorun çıkar mı?
Sorun olmaz.
-
Yine çıkmadı inşallah gelecek seneye cikar
-
Belki 10. başvuruda çıkar.
Hedef 🎯 2023.
Yerimizi alalım.
-
Gerçi daha önce de yazdım, söyleyeceğim şey saçma gelebilir ama bu pasaport numarası olayının bir nevi fişleme olduğunu düşünüyorum artık. Özellikle ABD'den vize alan veya alamayanlar, bir şekilde pasaport bilgisi onlarda olanlar için diyelim.
-
Koymadı Reis bu sefer. kanada mesaj atmıs vizeniz onaylandı diye. Gereksize düşmüş.
Ethereum 4 bin olmus. Internetim koptu gecen 2200 de panik satış yapamamis sinirden balkonda ateş yakmıstim . 2 bin 500 dolarla vankovirda kollej okuyacam 2 senelik .Vitalik ödesin tütition fee yi. Zerre aglamıyorum...Adamlar korona diye hakkımızın üzerine yatarken kanada ınternational ögrencilere 2000 dolar aylık korona parası verdi bence böylesi daha güzel olacak. Zaten bidenden nefret ediyorum -
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
Merhabalar, Ben 5 yıldır dijitalleşme üzerine çalışarak yazılım geliştiriciliği yapıyorum.
Ancak henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi bir gencim ve ben de green card üzerinden başvuru yapmak istiyorum.
sorumlarım şunlar:1- Sanırım son günlerde yeni açıkladı greencard sonuçları, bir sonra ki başvuru ne zaman yapılabilecek
2- Eğitimin herhangi bir artısı var mı?
3- Yaptığımız iş üzerindeki portföy ve Referansların bir artısı olur mu?Green card dışında başka hangi yolları uygun görürsünüz?
-
@M-Turk Hiçbir alakası yok kura tamamen ama şu dediğin olaydı keşke :-)
-
Hem eşime hem de bana 2022 has not been selected.
2023 de görüşürüz arkadaşlar
Dip not: hayal kurana cikmiyormus -
Malesef bu sene çıkmadı. Seneye görüşürüz diyeceğim ama bir yanda zaman o kadar hızlı geçerken bir yandan da ömür azalıyor. Bakalım kader bize nasıl yön çizecek. Hayırlısı demekten başka çare yok...
-
rez aldık ustam
-
@imsemihk 1- ekim kasım arası yapılıyor başvurular
2- bildiğin loto bu sistem. yani herhangi bir şeyin artısı yok.
3- çekilişe hiçbir yararı yok ama eğer kazanırsan belki mülakatta olabilir onun da çok etki edeceğini düşünmüyorum. -
Ek çekiliş olur mu acaba bu yıl..?
-
@Fazlı-Ölmez, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@tolgasatir 2023 başvuruları ne zaman acaba ben ilk ke başvuru yapacağım yeşil pasaportumu yeni aldım
Takvim henüz belli değil bildiğim kadark ile ekim kasım aylarında toplam 2 aya yakın bir zaman oluyor
-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Haç kurasına başvursaydım çıkardı oysa bu sene çok istemiştim olmadı ne yapsam dil okuluyla veya sertifika programı için gidebileceğim bi ülke var mı bilenler bilgilendirebilir mi
Sayın @Mst'nin yazmış olduğu yazı👇
2018 yılında arkadaşım Avustralya'ya dil okulu ile gitti ve 1 yıl kurs aldı. Yarı zamanlı çalışıyordu ve okula düzenli gidiyordu zira devamsızlık durumunda katı kuralları varmış. Sonrasında bir üniversiteden 1 yıllık liderlik ile ilgili bir sertifika programına kaydoldu. Kuzey eyaletinde farklı yerlerde çalışıp çiftçilik yaparak hükumet tarafından +1 yıl vize aldı o arada sponsorlu bir iş bulup orada kaldı.
Avustralya'ya bakabilirsiniz. -
Günaydın bu forumun uygulaması yok mu?
-
@physicismagister günaydın henüz yok ama ana ekrana ekleyerek app gibi kullanabilirsin
-
@this-time89 ben tarihi kaçırmazsam başvururum bir daha nerede olursam olayım fotoğraf işini çözdüm bu defa 2 gün önce fotoğrafla ilgili bir iki şey okuyunca içimden kesin çoktan elenmişimdir demiştim
-
Bu ileti silindi! -
Ekime kadar bütün YouTube kanallarını silip Ekim’de yeniden eklemek bir ritüel oldu bana . Şimdi beni hayallere tutan tek şey İngilizce çalışmak. İngilizce çalıştıkça daha bir yakın hissediyorum çıkacağına . Ne bilim işte … züğürt avuntusu gibi birşey
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum