DV2022 Bekleme Odası
-
Yakın bir arkadaşımın eşine çıkmış olduğunu bugün öğrenmiş oldum. Onlar adına sevinçliyim. Kazanan arkadaşları tebrik eder, bu serüven boyunca kolaylıklar dilerim. Umarım en kısa zamanda vize görüşmeleri açılır herkes adına.
-
Green card çıkan herkese yeni hayatlarında başarılar diliyorum çıkmayanlar içinde tez zamanda çıkmasını allahtan nasip ediyorum. Umarım herkesin ne dileği var ise bu mübarek gecede tez zamanda Allah nasip eder
-
Çıkan arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Bana gene çıkmadı maalesef.
-
Selamun aleykum kadir gecemiz mübarek olsun
Dördüncü senemizde eşime çıktı çok mutluyuz inşallah gitmek nasip olur hayırlı geceler -
@muhlis Allah hayırlara vesile kılsın yeni hayatınızda mutluluklar ve başarılar dilerim sizin adınıza 😊
-
...kazananlar icin bende hayirli olsun diyorum,cekilise katilan insanlar bir yil boyunca cikacakmi cikmayacakmi, cikarsa soyle yaparim boyle yaparim diye hayaller icinde yasiyorlar,umut icinde beklemek kolay olmuyor.
-
@muhlis hayırlı olsun hocam inşallah süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsiniz numaranız kaclarda
-
OLMADI GENÇLER GENE OLMADI.NASİP SENEYE DİYELİM.
-
BANADA OLMADI SENEYE BAKALIM😀
-
Oraya bir HAS NOT BEEN SELECTED eklemenizi rica edeceğim :crying_face:
-
@emirgenco amin teşekkür ederim
-
@go_to_usa teşekkürler 21.000 lerde
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@travelleth, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yok arkadaşlar bana da çıkadmı :D şimd ulaşabildim :)
Sıkıntı neymiş?
sıfırı, "o" harfi yazdım sonucu gördüm..
-
Has not been selected aldık . Yeni Yine Yeniden mi deniyordu bu tabir nasıl ifade ediliyordu . Ondan işte :D hayırlısı demekten başka diyecek bir şey yok , ben yaşça küçüğüm yani burada daha tecrübeli daha deneyimli abilerim ablalarım vardır. Saygımı aşmadan diyorum ki sağlık olsun , kendimizi bir şeye bağlamamalıyız , farklı yollar denemeliyiz , hayatımızı şansın eline bırakmamalıyız , şahsen ben Almanca öğrenmeye devam edeceğim ve yedek planları uygulamaya çalışacağım. Tabi ki bu çekilişten başka imkanı olmayanlarda vardır , yine de yılmayın , saygılar sevgiler , sonbaharda başvurularda yine görüşmek dileğiyle :)
-
2023 bekleme odasına nasıl gidiliyor arkadaşlar😊, iki has not been de bizden(eşim ve ben)
-
Kazanamamışım.
-
@mistikky, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar araba ile ilk defa ön kamera kayıtlı video cektim, umarım beğenirsiniz.🙂
UTC mall Sarasota 👍
-
@tryeveryting yukardan solda 😂
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum